- 3 Temmuz 2011
- 1.369
- 1
- 48
demek ondanmışşş.....hadi hayırlısıı
ya ondanmis canim ama ne agrilar cektim ne zormus ya ama sevindik sagol canim benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demek ondanmışşş.....hadi hayırlısıı
yumurtalar catlamis 4 folik varmis cogul gebelik olasiligi varmis agrida ondanmis vücutdum kaldirmamis yumurtalar cok buyuk ve catlamsi zor oldugu icin bu aralar yorulma dedi jürgen gelirken arabayi ben kullaniyim diyo ben ne deyim anam akilli beni bulmaz deli arkadam eksilmez hesabi sonunda catlattik ya dogum nasildir acaba ben korktum valla
bana yardim edin
ne ayaksin ya ne burunu istersen öncee zeka testi yapan bir yer ara bak herkesin cani burnunda yürü git sana adm gibi yazdim ne parazitsin ya bana bak sabaha kadar calisirim ID numarani cikaririm fena yaparim canim burnumda burnunumu yaptiracan poponumu kaldiracan ilgili topik var terbiyesizlesme istersen
doktor zuhtu demir hakkinda bilgiis olan varmi
herkesin yorumunu almak isterim mumkunu varsa
sagol kardesim allah razi olsun ya bu hafta her gün doktordaydim ama degdi ayin 26 si belli olur dedi ama ben duymadim bile yumurta catladi dedi ben orda koptummmmmmmmmm yine bir umutmu oldu kist derken rabbim benimi deniyor
bana bak ibnelik etme ben burdaki diger arkadaslara benzemem aksama kadar senin gibi 50 ameleye is veriyorum sansini zorlama erkek gibi cik konusalim ben msm veriyim istersen ama serefin varsa adini kadin koymussunda karekterin kadin kadar olamaz agzimi bozacam ama
yani daha çalışmaya gerek yokmuş artık beklicez öyle mi canım