biz yarın izne ayrılıyoruz köyde olacaz kısmetse. 1 hafta giremem nete. naparım ben sizsiz. valla ilçeye gider internet cafeden gene seslenirim sizeay ne komik olur yaa kocişim beni cafelerden toplar artık :76: napim bağımlılık yaptınız
biz yarın izne ayrılıyoruz köyde olacaz kısmetse. 1 hafta giremem nete. naparım ben sizsiz. valla ilçeye gider internet cafeden gene seslenirim sizeay ne komik olur yaa kocişim beni cafelerden toplar artık :76: napim bağımlılık yaptınız
imkanın varsa gel tabi canım çünkü bu topicin ömrü 1 ay zaten ağustosa girince yerimizi yeni anne adaylarına bırakırız artık Allah birdahaki sene Temmuz'a bebişlerimizle girmeyi nasip eder inşallah ama NiSaNda anne olacaklar diye topic açarız eğer hamile kalırsak:81::81:
imkanın varsa gel tabi canım çünkü bu topicin ömrü 1 ay zaten ağustosa girince yerimizi yeni anne adaylarına bırakırız artık Allah birdahaki sene Temmuz'a bebişlerimizle girmeyi nasip eder inşallah ama NiSaNda anne olacaklar diye topic açarız eğer hamile kalırsak:81::81:
cnm sana iyi tatiller bol bol dinlenirsin gelince görüşürüz bizde artık
uffff test yapsam mı acaba iyice şaşkaloza döndüm:86:
ayyy özlicez senii
olsun güzel hbrlerle dön ins
bende yapmak istiorum böyle kasıklarımda hafif sızı var ama tık yok bende bi kaç gündür adetimin geçmesiini mi beklesem?
uffff test yapsam mı acaba iyice şaşkaloza döndüm:86:
ben de sizi özleyeceğim canım
test mi yapacaksın canım? yap ama olumsuz olursa üzülme biliyorsun ki kanda daha net öğreniyoruz. pazartesi de kanda baktırırsın olur mu?
benim bigün gecti bu 2.günüm ama yinede cesaretim yok olmazsa pzt bakayım
benim bigün gecti bu 2.günüm ama yinede cesaretim yok olmazsa pzt bakayım
cnm regl günün ne zamanki
ben olsam yarın yapardım varsa çıkar kendini yormamaya çalış ama insanı korkutabiliyo seni anlıyorum cnm
tatlım bugün olmazsa yrn idrar testi yaparım pzt ye Allah büyük çizgi filan cıkarsa kan testi umutlanıyorum ama olsun her durumda nasılsa üzülüom bari bunun keyfini cıkarayım dimi:78:
inşallah olur canım inşallah
Rabbim duy bizi.
Kucaklarımızı evlatsız bırakma.
Umutlarımızı boşa çıkarma.
Senden başka dileyecek kimsemiz yok.
Sen de bizi yalnız bırakma... amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?