Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldim tatlim nasilsin topik meyve vermeye basladi sevindirdi bizi
insallah ikinci bebis haberi senden gelirsüper haber tbrk darısı inşallah hepimizin başına
günaydin kader arkadaşlarım iyi günler olsun
ben hala aynı beklemedeyim pazartesi test yaptırcam bakalım kısmet
ama korkuyorum ya negatif çıkarsa gene :97:
ama durmak yok yola devam eşimde öle dio bu yönden şanslıyım
hoşbuldm canım seninde batına 4 gün kalmış bi varmı belirti fln test yapsana kızım ya merak etmiyormusun
çok geçmiş olsun canım. diş işi zor iş
hoşgeldin rose. pazartesi senden de hayırlı haber duyarız inşallah. gerçi ben olamayacam bir müddet ama okurum sonra müjdelerinizi inşallah.
hb cagnur
inşallah intihap olmasında gene çok üzülürüm valla
canım yumurtam 7 sinde çatladı bat 21'e kaydı ama ben 22 sine kadar bekleyeceğim inşallah çok kararlıyım
kısmet canım ya kimyasal gebelikte 4 gün önce öğrenmiştim. ama sonra korktum önceden test yapmaya tövbeliyim
canım yumurtam 7 sinde çatladı bat 21'e kaydı ama ben 22 sine kadar bekleyeceğim inşallah çok kararlıyım
kısmet canım ya kimyasal gebelikte 4 gün önce öğrenmiştim. ama sonra korktum önceden test yapmaya tövbeliyim
bence yaniliyorsun canim ben kimyasal gebeligimde kendim adet söktürücülerle kanamayi basarmistim idrar testinde negativ cikmisti bence testini bir ana önce yap
insallah ikinci bebis haberi senden gelir
çok sağol canım
olmaz canım olmaz olumlu düşünelim oynatmayalım hormonlarımızın sinirini biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta gerisi nasip kısmet. bol bol dua edelim.
evet canım ama negatif çıkarsa hazır değilim gerçi hiç bir zaman hazır değilim ya beklemek daha mantıklı geliyor.
en azindan beklerken ilac felan alma ve o idrar testlerine güvenme negativ cikarsa
inşallah canım bu sefer umutluyum
çok geçmiş olsun
oynatmayalım ay oynamasınlar bu ay cızzz
kısmet canım ALLAH nasip eder inşallah
arkadaşlar imzama resim koyamıyom site ingzce bilen bi yardım eli uzata bilirmi
ya kizlar simdi birde hamislik olunca topik ariyacaz demi ben burda kalacam ben cok alistim size bu kacinci kahvem bilmiyom evde zaman gecmiyor fikri olan varmi ne edelim
ya kizlar simdi birde hamislik olunca topik ariyacaz demi ben burda kalacam ben cok alistim size bu kacinci kahvem bilmiyom evde zaman gecmiyor fikri olan varmi ne edelim
tamam canım merak etme kocişim benden dikkatli birz bel ve kasık ağrım var 2 gündür. onu dışında ateşimi ölçmeye başlamıştım.
26. gün 37.1
27. gün 36.8
28. gün 36.8 çıktı.
tahminen 33. gün adet olmam gerekiyor hayırlısı bakalım canım.
eger önceki atesin bu degerlerin altinda ise sanirim sen hamilesin bak gör