hakkaten öyle derler canım ya eskiler biliyor bu işleri :) benim doktor deneyimim olmadı ama çekiniyorum açıkçası.eşinden çok onlar görüyor ve büyük çoğunluğu erkek zaten...
adetim on gün geçti amaidrar testi yaptım negatif çıktı.bilmiyorumki ne yapsam???
kızlar ben çıkıyorum sizinle tanışmak çok güzeldi hoşçakalın
Yaa bu 6 gün nasıl geçecek, çatlamak üzereyim.
Çok takdir ediyorum nasıl 10 gün geçipte bekleyebiliyorsunuz yaa..
Bitsin artık bugün bitsinn
canım bendede bunlara benzer şeyler var adet sancısı gibi ağrı var ğöğüste sızlama var benim bat 17 temmuz adet mi yoksa gebelik belirtisimi bilemedim tabiki hayırlı olacaksa gebelik olsun öyle umut ediyorum ama her ay buna benzer belirtiler oluyor psikolojikmi bilmem ama umutlanıyoruz işte sonrada hüsran inşallah bu sefer hüsran olmaz dua edelim hepimiz birbirimize tabiki gebeliğinde hayırlı olacaksa yüce rabbim versin inşallah dualarım hepimize
hişttt stres yok yapmayın ama benimde 7 günüm var bak sabret stres yapma stres yaparsan (inşş. hamilesindir) hamile değilsen bile gecikmen olur piskolojik olarak etkileme kendini akışına bırak
kızlar ben geldım kan verdm malesef sıgortada yapmadılar yene dktr yokmus bende bekleyemedım yne ozelde yaptrdım zaten sıgorta ne ıse yaryrkı hıc yararlanamıyrm ben sınr oluyrm hersfernde napım bekleyemıycem stres oluyrm artk bakın ne geldı basıma anlatayım esıme donuste benı teyzeme bırak bakım evdeyse benı bekle dedım arabayı yanastrrdı camı acık bana bakıyr ben zıle basıyorum ve acan yokkk ben yuksek sesle kimoooo dye bır bagırmısım sankı kapıyı ben acıcam tabı evde kımse yoktu donduk ama snra esım koptu gulmekten bende tabı kafayı yedım ben kafayı evde gelene gıdene kım ooo demekten gttgm yrlerde kapıda dyrm kimm oo dye bana noluyrsa allahım yarabbım sen verdıgın aklı geri almaa yaa:84::84:
kızlar ben geldım kan verdm malesef sıgortada yapmadılar yene dktr yokmus bende bekleyemedım yne ozelde yaptrdım zaten sıgorta ne ıse yaryrkı hıc yararlanamıyrm ben sınr oluyrm hersfernde napım bekleyemıycem stres oluyrm artk bakın ne geldı basıma anlatayım esıme donuste benı teyzeme bırak bakım evdeyse benı bekle dedım arabayı yanastrrdı camı acık bana bakıyr ben zıle basıyorum ve acan yokkk ben yuksek sesle kimoooo dye bır bagırmısım sankı kapıyı ben acıcam tabı evde kımse yoktu donduk ama snra esım koptu gulmekten bende tabı kafayı yedım ben kafayı evde gelene gıdene kım ooo demekten gttgm yrlerde kapıda dyrm kimm oo dye bana noluyrsa allahım yarabbım sen verdıgın aklı geri almaa yaa:84::84:
Doğru diyosun o zaman iice sinir olur insan,
Ya ama elimde değil, unutmak istiyorum bende
kızlaaarrbende şimdi baktım..özellikle sol göğsümdeki yeşil damar iice belli olmuşş..amaaan acaba varmı yokmu varmı yokmu varmı yokmuuuuuu
İlaahi güldürdün beni canım ya alllahta seni güldürsün
Bu arada ne testi yaptırdın şimdi sen
bende eklenmek istiyorum ama
:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?