Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama döneminde ağrılar falan oluyormuş ya hani bunların hiç biri bende olmuyo sadece adetimin birinci günü karnım ve belim ağrır o kadar o da evlendikten sonra hafifledibende mi bi anormallik var siz nerden anlıyosnuz catlıyo falan diye
Yumurtlama döneminde ağrılar falan oluyormuş ya hani bunların hiç biri bende olmuyo sadece adetimin birinci günü karnım ve belim ağrır o kadar o da evlendikten sonra hafifledibende mi bi anormallik var siz nerden anlıyosnuz catlıyo falan diye
kızlarrrr hepimiz bebiş istiyoruz peki folik asit kullanıyor muyuz :79:
bende hiç dikkat etmemişim ama oluyo canım hatta regli olcakmş gibi sancı oluyo akıntı oluyo farklı bide kasıkta batma oluyo canımBen e bu yumurtlama ağrılarını hiç farketmemişim , bu ay merakla bekliyorum acaba ağrım olacak mı :97:
ben e bu yumurtlama ağrılarını hiç farketmemişim , bu ay merakla bekliyorum acaba ağrım olacak mı :97:
girmeyeli topik fırlamış maşallh allah bozmasın e kızlar varmı hamişimiz
Ya ben bi on gün kadar kullandım acayip kilo aldırdı bana yahu sonra bıraktım. Yedi ailedeki karılar başımın etini şimdi ne gerek var diye. Aslında şimdi kullanmak lazımmış. Ay başlasam mı acaba
nasıl yani bacım konuyu açarmısn biraz
hoşgeldin canım..kesinleşmemiş bi kaç arkadaş var..asenada düşük yaptı..senden ne haber?
canım ben duydum bu folik asiti gebelikten önce kullanmak gerekiyormuş ama ne zaman başlanmalı bilgin var mı?bilgisi olan paylaşabilir mi acaba arkadaşlar
hamilelik belli oldumu kızzz?
insan ağrısı olsa fark eder ama dimi yada acaba başka seylere mi yorduk bu zamana kadar ağrıları
asena 40 mı düşük yaptı hadi ya aaaaaaaaa daha belli bile degldi benmde sancılarım var hemde bi hafta önceden başladı bide sivilcem çıktı regli göründü yani çok üzgünüm ya sen naptın tatlım
canım hamile kalmadan 1 2 ay önceden başlamakta fayda var..ben demir+folikasit+vitamin içeren gyno ferro sanol kullanıyorum..1 ay oldu başalayalı..dr vermişti..
canım hamile kalmadan 1 2 ay önceden başlamakta fayda var..ben demir+folikasit+vitamin içeren gyno ferro sanol kullanıyorum..1 ay oldu başalayalı..dr vermişti..