bu arada hepınıze gunaydın kızlar bu arad bugun kan testıne gıdebılırım ban dua edın nolur
dun adet gunum du aslında umutlu dgldm ama adet tarıhınden 4gunn once fln kahve lekelenme oldu bı kac gun snra sarıya dondu sımdıde gelen gdn yok yerleşmede boyle bsy oldugu ıcın umıtlendım sadece yoksa benımkı ımkansız bı durumdu ama kafam rahatlar en azından test yaptrnca
üzülme tatlım ne olur.alan allah yine verir...sıkma canımm..sıhhatlisin ya önemli olan o.sonuç kötü cnm düşmüş((((
sizi çook iyi anlıyorum benim birtane dünya tatlısı oğlum var oda tedaviyle olduğu için doğumdan sonra hiç korunmadık ama olmadı şimdi yine 2. için aynı şeylerle uğraşıyorum sen ne kullandın canım ne zamana bekliyosun inş
ne güzel Allah evladınızı analı babalı büytmenizi nasip etsin. bizim geçen sene olmuştu bebeğimiz. 7. haftamızda kalp atışı durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldm. neredeyse bir senedir bekliyorum. denemediğim kalmadı desem yeridir. neler neler... en son rahim filmi çekildim bekliyoruz işte. her ay yeni bi umut ve sonunda hayal kırıklığıartık bu ay yüzümüze gülsün inşallah AMİN..
canım üzülme yine denersin ben iki klomen denemmedede rengli olmuştum doktorum bi anlam veremedi ya spermler yolu bulamıo yada yumurtalar çatlayınca rahmin sağ ve sol köşesine yayılırmış bizim rahmimizde yumurtaları içeriye doğru çeken bi vantuz görevi gören bişi varmış işte yada o vantuz içeri çekemiyor spermlerle buluşamıyor :)
(tıptakı yabancı terimleri pek bimedğim için kendimce açıklama yaptım :) )
Ya kızlar sayfalar uçmuş iş yoğunluğundan giremedim aramızdan hiç hamiş olan var mı yaaa
amin inşallah. Allah herkese gönlündekini versin çok geçmiş olsun
ne güzel Allah evladınızı analı babalı büytmenizi nasip etsin. bizim geçen sene olmuştu bebeğimiz. 7. haftamızda kalp atışı durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldm. neredeyse bir senedir bekliyorum. denemediğim kalmadı desem yeridir. neler neler... en son rahim filmi çekildim bekliyoruz işte. her ay yeni bi umut ve sonunda hayal kırıklığıartık bu ay yüzümüze gülsün inşallah AMİN..
Allah hakkında hayırlısını versin canım inşallah güzel haberlerle dönersin sabahtan gitseydin öğleden sonra alırdın haberini aslında.
inlallahh bnmde oyle olur cnm olumlu yada olumsuz ne olursa olsn hbr verıcem hepınızeimkansız diye bişe yoktur canım canım sadece bazı şeylerin zamanı vardır benim ilk çocuğum tamda ümüdü kestiğim zaman oldu okadarki 1.5 aylıkken öğrendim test bile yapmadım adetim geçtiği halde herşey gönlünce olur hayırlı haberini bekliyorum
bu arada hepınıze gunaydın kızlar bu arad bugun kan testıne gıdebılırım ban dua edın nolur
inşallah olumlu sonuç alırsın canım
inşallahh cnm rabbım hayırlısını versn hepımıze
Dün benim çamaşırım lekelenmişti çok azcık ayrıca yumurtlama günümdü bugün bişey yok bakalım beklemek çok heyecan verici..
Kızlarr meyabaaaa:79::79::79::79::79:
Öncelikle asenacım çk geçmiş olsun.
Allah sabır versin..
ben bir süreliğine sizi takip edemiycem.tasınıyoruz.ve bugün aksilik çıkmazsa internetimizi teli vs iptal ettiricez...
uygun yer buldukça sizleri izlemeye devam edicem.
Benim BAT ıma daha var 26 temmuz...o gün bi gelsin muhakkak bilgilendiricem sizleri seviyorumm.çok öptüm...
hamiş haberlerinizi bekliyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?