- 24 Kasım 2010
- 716
- 13
ne zaman gidiceksin?[/QUOTE cnm ogleden snra gıdıcem bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr meyabaaaa:79::79::79::79::79:
Öncelikle asenacım çk geçmiş olsun.Allah sabır versin..
ben bir süreliğine sizi takip edemiycem.tasınıyoruz.ve bugün aksilik çıkmazsa internetimizi teli vs iptal ettiricez...
uygun yer buldukça sizleri izlemeye devam edicem.
Benim BAT ıma daha var 26 temmuz...o gün bi gelsin muhakkak bilgilendiricem sizleri seviyorumm.çok öptüm...
hamiş haberlerinizi bekliyorumm..
umarım bekleyişinin sonucu güze olur
ilk çocuğum hemen olmuştu bu da korunmayı bırakır bırakmaz olursa çok şaşırıcam..o zaman kociş üzerime ceketini atsa hamile kalıorum diyebilirim artık
HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH BEBEİM:80:
inşşllahh bubebgışinde senı fazla bekletmez inşallah cnm
canım benim yaaa çok üzüldüm ama oseni bekliycek ve annem olmadan cennete girmem diycek sende buna sabır edersen mükafatını alırsın inşallah rabbim hayırlısıyla önce göbişe sonra da kucişe almayı nasip etsin sana
HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH BEBEİM:80:
amın cnm hayırlısı bakalım
kızlar sizede oluyor mu lavaboya gittiğimde selpak kullanıp selpakları derinlemesine inceliyorum acaba bişey var mı diye
Kızlar sizede oluyor mu lavaboya gittiğimde selpak kullanıp selpakları derinlemesine inceliyorum acaba bişey var mı diye
Kızlar sizede oluyor mu lavaboya gittiğimde selpak kullanıp selpakları derinlemesine inceliyorum acaba bişey var mı diye
kızlar yumurtalıklarıma ve kasıklarıma ara ara hafif ağrılar girio hemen geçiyor ve de gögüslerim şişti ve damarlar çıktı bu neye işarettir bileniniz var batım 20 temmuz da?
Hamile olabilirsin canım git eczaneden bi test alıp yap bizede sonucu yaz bakalım:44:
canım ağustos ayıyla rainbowcolors ilgileniyor..ben yetişemiyodum ikisine birden..sağolsun kendi topiğinden ağustos ayına devam ediyor..
cnm hepımız aynı durumdayz her sabah hastalandımmı dye wcye kosyrm sureklı camasırımı kontrol edyrm sonra selpakla bakıyrm valla ıyıce hepımızın psıklojısı bozulcak zaten bu korkuyla ıster ıstemez kan getırıcez (tobe yarabbım tobe tobe )
Ay bu gün banada oldu acayip sancı girdi kasıklarıma üşüttüm diye düşündüm ama inşallah hamilelik belirtisi olur bu.
Yani afedersiniz ama osursam hamilemiyim acaba diyecek hale geldim ben :))))
Kızlar bir arada bu bekleyişlerde yaptığımız komik şeyleri paylaşalım