Ayy hakkaten kızlar burdan gelecek bi haber bile ne kadar önemli oldu benim için ev alıyoruz ama aklım bundan eve gitmiyor beklemek ah beklemek ne zormuş, Rabbim hepizin hayırlısı ile dileğine kavuştursun...
canım bu karbonat olayını çok önce ben de duymuştum ama tam hatırlamıyorum nasıldı
roseminel şuan da hangi belirtilerin var?
selam kizlar geldim yoksunuz
kızlar ben pedı koydum bekleıyrm tedbırlıyım ama sarı akıntı cok ya dvmı gelıcek ama o kahveler nye sarıya donustu anlamadım yarın kan tahlılınemı gtsem varsa bsy en azından tutunması ıcın progestron verırmı daha once asılamalarda vermıstı noluyr bu kahveler neydı snra nye sarıya donustu anlamadım ben ya kafam karıstı ıyıce bı akıl verın bana
Eviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah
O Miniğin aç ellerini dua ettir kendine, bu fırsatı kaçırma bence,tek belim ağrıo tal o kadar inşalllah böle devam eder ve hastalanmam:18:
ama şu anda evimde bi melek var ondan geç yazdım komşum oğlunu gezdirmeye çıkarttı 20 günlük bebeği bana bıraktı onu seviom yazamazsam kusura bakma
Ne kadar vardı BAT ına belli olur mu acaba şimdiden?kızlar ben pedı koydum bekleıyrm tedbırlıyım ama sarı akıntı cok ya dvmı gelıcek ama o kahveler nye sarıya donustu anlamadım yarın kan tahlılınemı gtsem varsa bsy en azından tutunması ıcın progestron verırmı daha once asılamalarda vermıstı noluyr bu kahveler neydı snra nye sarıya donustu anlamadım ben ya kafam karıstı ıyıce bı akıl verın bana
reglim geldi arkadaşlar:84::84::84::84::84::84:
talcim zahmet olmazsa tarihi 13ü olarak değiştirirmisin canım.[/QU
neyse canım biraz dinlen kendini toparla çalışmalar için zamanın var daha. Sakın üzme kendini emi.
Canım adetin normalde gecikmiyorsa bu hamileliğe işaret inşallah sen doktora görün ama istersen önce test yap
Teşekkür ederim canım darısı herkesin başına...
O Miniğin aç ellerini dua ettir kendine, bu fırsatı kaçırma bence,
Ne kadar vardı BAT ına belli olur mu acaba şimdiden?
selam kızlara nasılsınız?
selam kızlara nasılsınız?
normalde gecıkmezdı hıc ama evlendıgımdn berı 3kere gecıktı bırındede kımyasal gebelık yasadım bılmıyrm artk yarn gdebılırsem kan testne ıyı olucak
İyidir sen nasılsın?
selam canım iyiyiz napalım..sen naptın?
cnm bat tarıhı bugun 3gun once kahve lekelenme geldı braz snra bugun sarıya dondu brazcık belımde agryr anlamadm noluyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?