- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
valla tabiki ucunda ölüm yok ama ben eşimi d ekendimi de çok iyi tnaıyorum hadi geçen ay kimyasal gebelik üzüldük sevindik bi daha üzüldük falan bu ay denedik oldu oldu olmadı bizim eski hayatımıza devam gibi geliyor bana. biz böyle sürekli bir konu üstüne yoğunlaşıp (herhangi bir konuda) çaba göstermiyoruz oldu oldu olmadı kısmet mantığı var hep. Onun için korkuyorum ya yani bana bu anlamda son şansımız gibi geliyor. Umutsuzluk olsun diye ya da sizleirn de moralini bozayım diye yazmıyorum. Ama bu ay neden bukadar istediğimi anlatmak açısından hani durmuş durmuş şimdi istemiş gibi oldu ama. Öyle denk geldi. Hayırlısı bakalım.
Anlıyorum, aslında benzer durumlardayız bizimde ilk deneyişimiz daha,
Niyetine girdik birşey yaptık ya, olmuş olmalı, niye olmasın ki bizde de bu mantık var hep, ya olmadıysa tarafını pek düşünmek istemeyiz.
Ama öyle değil işte, bu bir sınav kazanmak işe girmek yada araba almak gibi birşey değil ki...
Ve varya şu yaptıklarımdan eşimin haberi yok duysa bana delimisin bu ne telaş der,
O şuan tamamen doğal sadece korunmayı bıraktık rabbim ne zaman verirse modunda, anlamaz öyle hesaptan kitaptan zaten
Kesinlikle son şans olarak düşünme, aslında çok başındasın, sadece bu belki son takibin senin,
Bundan sonra takvime yumurtaya dereceye bakmadan doğal birşekilde yaşayacaksın cinselliğini,
Ve aslında belki o zaman hesaplamadığımız için olacak ve sürpriz olduğu için bence daha da tatlı olacak..