Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz nazo senin avatar ayni benim yimirta valla ben esmer ela gözlüyüm herif sarisin mavi cikaracam böyle bir sey olur biraz beklet degistirme ekranda görünce sevesim geliyor
yok anam önce is sonra dr.aman dikkat et tatlım hemen doktora götür minikleri biliyorsun bizim için onlar hazineden daha değerli koşşş koşşş
benim kizkardesim ilk hamileleiginden önce psikolojik gebelik yasamisti hatta sabah kusmalari uyku hali hep vardi simdi 26 yasinda ucuncuye gebede kurtulduk embesil kulucka makinessi acaba beni cingenlerdenmi aldilarki bir ben böyleyimDün gece sizden sonr ayattım uyuyayım diye ama ne müümkün karnımda karın demeyim de yumurtalık galiba oralarda kasıklarda falan bir keskin ağrı öksürürken falan böyle nasıl canım acıyor elimle tutuyorum sanki sarsmayım kendimi diye sanki ameliyatlıyım yani okadar. Tövbe yarabbim yaaaa nasıl bir çekilme böyle göğüsleirm de üstüne yatamıyordum. Ama sabah göğüsler yıkanırken baktım sönmüş gibi dünkü şişkinliği acısı falan yok. Bilemedim. Psikolojik dicem bütün bu olanlara ama nasıl olur bukadar insan kendinin biyerlerini ağrıtabilir mi yaaa acıtabilir mi düşünce gücüyle.
yok anam önce is sonra dr.
benim kizkardesim ilk hamileleiginden önce psikolojik gebelik yasamisti hatta sabah kusmalari uyku hali hep vardi simdi 26 yasinda ucuncuye gebede kurtulduk embesil kulucka makinessi acaba beni cingenlerdenmi aldilarki bir ben böyleyim
ne varmış sende alla alaaaaaa.
selam canımnaber
akil hocalarim, sorularimin cevaplayanlarim, kaprisimi nazimi cekenlerim, umutsuzlugumda hep bir pozitiflik gösterenlerim, bikmadan yilmadan yimirta sarkilarimi dinleyenlerim, bugunlerde ne olur umutsuz olmayalim ben cabuk kapilip yiyom kendimi herkes var gücüyle birbirine destek oldugu su topikte hepinizi en az yimirtam kadar seviyom ve ben cikiyom amma yokkkkkkk bitmedi
gidisim tek yimirtali olsada dönüsüm muhtesem olaun istiyom ult. resmini isteyecem onuda avatarima koyacam
öpüldünüz sici ceviyom ben yokkende avatarim sevecek haydi hoscakalin canlarim
adını türk adı mı koycen alaman adı mı :)
İyiyim canım sağol, sizden naber süpersiniz pozitifsiniz içim açıldı vallahi sabah sabah,
Bizim mesai 9 da olsada benimki evde 8 de başladı sayılır gözümü açar açmaz elimde derece dil altlarına soktum ölçme sevdasına
36,5 çıktı onu yorumlatacak birini arıyorum şimdi şafak 7'yken bu neye alamettir,
Helppppp meeeee
Bu arada akşam şu karbonat olayını istemeye istemeye inanmaya inanmaya yaptım,
Yapmaz olaydım bi kabarcık mı çıkmaz be, dibe oturdu kaldı öyle
Kesin bozuktu o ben biliyorum
abimin iki tane kardesimin 3. geliyor annemler 5 kardes sülaleyi hic saymayim anam bir bende yok biliyom ya beni cingenlerden aldilar zaten doguramassam DNA yaptiracam
sonra mansetlerde
SOKKKK SOKKKKKKKKKKKKKKK SOK
DOGURAMAYAN KADIN DNA GERCEGIYLE KARSILASTI
ver bakiyim bir ates cizelgeni sen
aaa aşkolsunn ne dalgas şu denizdeki dalgamıgec dalgani bakalimmmmmmmmmmmmmmmm
İyiyim canım sağol, sizden naber süpersiniz pozitifsiniz içim açıldı vallahi sabah sabah,
Bizim mesai 9 da olsada benimki evde 8 de başladı sayılır gözümü açar açmaz elimde derece dil altlarına soktum ölçme sevdasına
36,5 çıktı onu yorumlatacak birini arıyorum şimdi şafak 7'yken bu neye alamettir,
Helppppp meeeee
Bu arada akşam şu karbonat olayını istemeye istemeye inanmaya inanmaya yaptım,
Yapmaz olaydım bi kabarcık mı çıkmaz be, dibe oturdu kaldı öyle
Kesin bozuktu o ben biliyorum
13 Temmuz Çarşamba sabah 08:00 36,5
Bu kadar tatlım bugün başladım daha
Ama dün akşamda meraktan oturup ölçmüştüm gece ölçülen sayılırmı bilmiyorum da 36,9' du o,
Adam geç geldi benim ateş patladı gitti iyimi
canımm sen bitanesin hadi hayırlı haberler inşallah bende avatarımı öylemi yapsam acebb özendim şimcikkkkakil hocalarim, sorularimin cevaplayanlarim, kaprisimi nazimi cekenlerim, umutsuzlugumda hep bir pozitiflik gösterenlerim, bikmadan yilmadan yimirta sarkilarimi dinleyenlerim, bugunlerde ne olur umutsuz olmayalim ben cabuk kapilip yiyom kendimi herkes var gücüyle birbirine destek oldugu su topikte hepinizi en az yimirtam kadar seviyom ve ben cikiyom amma yokkkkkkk bitmedi
gidisim tek yimirtali olsada dönüsüm muhtesem olaun istiyom ult. resmini isteyecem onuda avatarima koyacam
öpüldünüz sici ceviyom ben yokkende avatarim sevecek haydi hoscakalin canlarim