- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
Allah razı olsun canım .çok teşekkür ederim.hepimizi inşallahhadi inşallah rabbim sen sevindir bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım .çok teşekkür ederim.hepimizi inşallahhadi inşallah rabbim sen sevindir bizi
kaçıncıyı tedavin klomen-ovitrella olarakaminnnnnnn! ümitlenmek istemiyorum ama bu belirtiler ilkkez oluyo ayrıca ümitten çok moral bozukluğu var çünkü adet olacakmışım gibi her anım
bendede aynıları oluyordu önceki 2 denememde yani doktorun demesi klomenle falan yumurtayı canlandırdık büyüttük ağrı sızı ondan bişey deil demişti ovitrelledan sonra çatladımı
ben çok sıcak sevmem yazında her banyodan sonra sıcağı kapatıp soğuk şok yapıorum kendime :))))gecmis olsun acile git istersen belkide bilmiyorsundur hamissindir
onu bana dr. um söylemisti sicak dus alamak bile yumurta kalitesini düsürüyormus hatta daha iyisi dusta belden asagiyi bir sicak bir soguk suyla soklamak gerekiyormus kan dolasimi hizlaninca yimirtalara iyi geliyormus
puhahaaaaaa işe yavrumhamile kal da ayda bir işe :))inşallah canım ya sıze guzel hbr verebılırz valla ben umutsuzum bı yandan cunku özel bi çalışma yapmadık bıde yumurtlama sorunu var bende tedavıyle bıle olmadı tup bebek denycez ama allahtan ynede ümit kesılmez yarın adet tarıhı ıdrar testı yapsam cıkarmı acaba ya eczanelere calısıyrz valla bı hamıle kalayım ozellıkle cift izgi icin işiycem su testlere zaten kalamazsamda hamıle olan bırıne ısetıcem bı goremedık 2senedr yaa:76::76::76:
zambak burdaaaaaaaaaaaaaaaevet yoklama vakti geldii kimler burdaaaa parmak kaldırsınnnnnnnn
tabiki olabiklirsin nasilsa hala adet olmadin ümidini kaybetmeden bekle neden olmasin hamile kalanlarin senden fazla mi rahmi yumurtaliği var iiiiinnnnşalllaaaaahhh hamilesindirnasıl yani hamile olabilirmiyim yani yada bana mı kurdun bu cümleyi :)) ??
oo ne güzel valla inşallah hamişsindir canım yaaa güzel haberlerini verirsin artık 1 hafta sonra3yumurta oluşmuştu 20mm üzeri iğne oldum hemen 2gün içinde ilk yumurtam çatladı ardından diğeri çatlıyordu ama ben ilkini çok önemsedim bugün muayenemde yine baktı doktor çatlamayan kalmamış :))
kaçıncıyı tedavin klomen-ovitrella olarak
gecmis olsun acile git istersen belkide bilmiyorsundur hamissindir
onu bana dr. um söylemisti sicak dus alamak bile yumurta kalitesini düsürüyormus hatta daha iyisi dusta belden asagiyi bir sicak bir soguk suyla soklamak gerekiyormus kan dolasimi hizlaninca yimirtalara iyi geliyormus
amann yolda yimirtalarınıı sarsmaaa dikkat et düşmesinlerr allah korusun :)))kizlar bizmki aradi ben onu almaya gidiyom su halvet islerim bir bitsin ben bilirim yapacami haydin iyi geceler
3yumurta oluşmuştu 20mm üzeri iğne oldum hemen 2gün içinde ilk yumurtam çatladı ardından diğeri çatlıyordu ama ben ilkini çok önemsedim bugün muayenemde yine baktı doktor çatlamayan kalmamış :))
tabiki olabiklirsin nasilsa hala adet olmadin ümidini kaybetmeden bekle neden olmasin hamile kalanlarin senden fazla mi rahmi yumurtaliği var iiiiinnnnşalllaaaaahhh hamilesindir
oo ne güzel valla inşallah hamişsindir canım yaaa güzel haberlerini verirsin artık 1 hafta sonra
oooohhhhhhhh çatir çatir çatlasinnnnn
vayy hemşerim çokmuş burda aslen bursalıyım m.kemalpaşa ist yaşıyorum ayda 2 3 sefer gelirim ailem orda ataevlerde
inşallah canım yaaa dediğin gibi olur..
benim bat 28 temmuz ama umud sıfırr gerçi allahtan umut kesilmess heran herşey olabilirrr:) beklioruz yani sabırsızlıkla
kızlar ben ckıyrm artk hepınıze ıyı gecelerryarın guzel hbrler alırz inşllaaaahh
sağol canım inşallah tutar 3. klomen denememmm doktorum bu aydan pek ümitli deildi yarın ne dicek bakalımmm hayırlısııcanım senin batına daha çok var heran yumurtlayabilirsin bu günleri değerlendir ateşini ölç yüksek olduğunda değerlendir tabi yumutlama belirtilerinede dikkat et adet sancısı gibi kasık ağrısı göğüste hassasiyet oluyo biliyormusun bilmiyorum ama yazayım dedim hamiş olmak dileği ile