- 2 Temmuz 2011
- 4.060
- 18
aman bugün bi arkadaşım geldi..çocuk olsun diye sıcak suya oturdum.meğer hamileymişim düştü dedi..sizede tavsiye etmem...
yürüyemiyorum aaa
kısss hamişşş olmayasınnn kaç gün kaldıı batınaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman bugün bi arkadaşım geldi..çocuk olsun diye sıcak suya oturdum.meğer hamileymişim düştü dedi..sizede tavsiye etmem...
yürüyemiyorum aaa
valla bizde eskilerin yalancısıyız :)) eskiler böyle anlıolarmış yaptıklarına göre vardır bildikleri inşallahhh hamişsindirrr....
şimdi arkadaşım bişi daha sorayım çocuk için kullandığın ilaç milaç tedavi varmı yoksamm doğal yollamı uğraşıyorsunevet kristalbeybi
allah analı babalı büyütsün :)
allah cızırtını vermeye emiiii ayy benimde kulağım çınladıı hamilemiyim yoksam :)))))))))))))))))))
kısss hamişşş olmayasınnn kaç gün kaldıı batınaaa
kızlar benim son 3 gün :26:iyi akşamlar kızlar hızınıza yetişmek mümkün değil valla
nasıl yani hamile olabilirmiyim yani yada bana mı kurdun bu cümleyi :)) ??
şimdi arkadaşım bişi daha sorayım çocuk için kullandığın ilaç milaç tedavi varmı yoksamm doğal yollamı uğraşıyorsun
inşallah canım sizin bat ne zaman benim 17 temmuz az kaldı hiç gebelik belirti yok ama belki bir mucize olurda hamiş olurum ben zaten bu topiğn uğuruna inanıyorum inşallah daha çok hamişler olacak
Benim bir arkadaşım var pko yüzünden aynı şeyleri yaşadı seninle bir yıl boyunca bekledi tam tüp bebek dedikleri ay tatldeykan hamile kaldı. 14 aylık kızı var çok tatlı.
kızlar benim son 3 gün :26:
sana kurdum tabi inşallah hayırlı haberlerini alırız neden olmasın
14 günm var canım yumurtluyorummm galibaaa
kullandım klomen+ovitrelle
gecmis olsun acile git istersen belkide bilmiyorsundur hamissindirvalla benim kocada nargileye gittii beni götürmedii ((( 2-3 gün sonra götürcekmişşşşş
cift elma dene sekersiz türk kahvesiyle
bu aradaaa yumurtanın teyzesi sabırsızlıkla beklio:)))
bugün bende doktora gidicektim yarına erteledim yarın bende gidicem bi bakalımmmm hayırlısıı
onu bana dr. um söylemisti sicak dus alamak bile yumurta kalitesini düsürüyormus hatta daha iyisi dusta belden asagiyi bir sicak bir soguk suyla soklamak gerekiyormus kan dolasimi hizlaninca yimirtalara iyi geliyormusaman bugün bi arkadaşım geldi..çocuk olsun diye sıcak suya oturdum.meğer hamileymişim düştü dedi..sizede tavsiye etmem...
yürüyemiyorum aaa
kızlar benim son 3 gün :26:
insan kafaya taktımı herşeyi yapıo valla bende senin gibiyim :))sen benim google dan arattırdıklarımı bi görsen bunlar yine normal :)