Temmuz ayında hamile kalmak isteyenler..

cisine limon sikamadin benim yumurta mutlulumami limon sikiyon sen sekerrrrrrrrrrrrrrrr

slm bayanlar ;
hamile kalmak istiyorum doğum kontrol hapını 1 ay oldu bırakalı.sizce hemen kalır mıyım ?

alla allaaaa ozaman herkes gider öğrenirdi adeti beklemeden öyle şey olur mu yaaav. döllenme görünmez benim bildiğim kese mi bu

kizlar ben hala dokunmayin tombisime yimirtladi diye sarki soylüyom camdan beni görenler aval aval bakiyor cokta tinnnnnnnnnn yani yimirtam var benim

ya bu karbonat olayı sacma dglmı az once suda denedım o bıle kabardı çişte kabarır tabıkıde

Arkadaşlar merhaba dünden beri okuyorum sizi (Kusura baköayın gözetlemiş gibi oldum ama) bugün yazabilmek için üye oldum. Beni de listeye ekler misiniz? BAT (Beklenmeyen Adet Tarihi) 18 Temmuz

kizlar ben hala dokunmayin tombisime yimirtladi diye sarki soylüyom camdan beni görenler aval aval bakiyor cokta tinnnnnnnnnn yani yimirtam var benim

bende aynı senın gıbı ucuyrdum facede falan sepetımde cooookkk yumurta varrr dıye paylasıp sevınıyrdum heryerde boyleydım arkadaslar o ne ya ne yumurtası falan dye guluyorlardı umrumdamıydı sankı okadar acızki iyi bsey duymaya doktorlardan bukadarcık seye bıle sevınıp sukrediyrz şimdi senın yazdıklarını okuyunca sankı kendımı goruyrm snde canm hayırlısı olsun inşşaallh bı gun oluca ınanıyrm burası hamılelerlle dolup tasıcak

valla ordaki doktorlar da burdakileri aratmıyor

kizlar aklima ne geldi anneanem diyorduki rahmetli hep ikiz dogurmus ne vardi azicik kiyisindan kösesinden cekseydim neyseeeeeeeeeee dedenizin ceketi yeter diyordu karsimda herifcigimin koltugu bos ay bir otursammi ise yararmi
(her günkü gelen keciler bügün 3er 5er geldi sanirsam gliba herhalde)

benim anneannem toplam 8 tane doğum yapmış :) bir de hiç çocuk istemezmiş kızken . istese ne olacaktı.

h aha aha aha ah okadar çocuk doğurmuş 4 ü kız :) bana hala diyordu ki kızın olursa yok efendim leyla koy yok julide koya falan yıllar önce rahmetli ben de anneanne madem buakadar çok seviyodun bu isimleri sen niye koymadın dedim.

Yahu koydurtmadııııı dedmişti :) ha ah ahaa haa haa ha ahbütün isimleri dedem seçmiş te rahmetli. Sen kalk 7-8 çocuk doğur istediğin isimler kursağında kalsın :)

aynen canim ortak dilegimiz

cisine limon sikamadin benim yumurta mutlulumami limon sikiyon sen sekerrrrrrrrrrrrrrrr

yok canim estağfirullah ne haddime hem ben çişime limon da sktim :)) ben çok ümitlendim adet oluncada düşürmüş gibi üzüldüm sizde biraz olsun yokmuş gibi düşününki çok üzülmeyin ama bütün kalbimle diliyorumki inşallah isteyen herkes hamile kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…