Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekleyin ben kiz kardesimi ariyom 6.5 aylik gebe
Hay allah razı olsun. Tombişcanın kardeşine canlı bağlanıyoz. Yanlız bu aşamada birşey hatırlatmakta fayda var eğer bu karbonat beta hcg testi gibi birşeyse yani sırf onu tespit ediyorsa bu değer ilk 3 ay hamilelerde oluyor sonra düşüyor bilginiz olsun şimdi 6.5 aylık hamile dedin de. Zaten bu mide bulanmaları baş dönmeleri onun için ilk trimestır dediğimiz (halk arasında ilk 3 ay olarak ta bilinen ) dönemde bu jormon ve değer yüksek olduğu için olup sonradan geçiyor ya.
Ha haa ha aha 3 aylık hamile olsun maksimum bulduğun kişi :)
'canım günün geçmişmiydi.limonla yaptınmı onda ne çıktı peki.bende denedim kızlar karbonatı köpürme olmadı bırazdaha miktarı arttırınca köpürdü birazdanda limonu deneyeyım moralım bozuldu
'kızlar şaka gibi ama tortular altta kaldı suyun orta yerinde .ay kafam karıştı benimde ya.doğru olabilir mi ki:)şirkette limon buldum tortuların hepsi su üzerindeydi rabbim çocuk için kılıktan kılığa giriyoruz of çok güldüm
'alırız tabiki canım benim.hoşgeldin ne zamndır istiyorsun anlat hele:)slm kızlar yeni katıldım aranıza alırmısınız benide çıldırcm
slm kızlar yeni katıldım aranıza alırmısınız benide çıldırcm
'benimde duyduğum ama bu doğru çok aski zamanlarda idrarını çiçeğe yaparlarmış çiçek kurursa yada kurumazsa hamile olduklarını anlıyorlarmış ama hangi durumda onu hatırlamıyorum :))Ben küstüm oynamıyorum :) al kabını ver karbonatımı ..:) baksana gönderdiğin linkte fasa fiso yazıyor.
evet az önce okuduğum bir yazida 6 aylik hamilelerde köpürme olmuyormuş çikmiyormuş yani
Valla bana kalırsa aramıza girersen daha çok çıldırırsın.
şaka bir tarafa hoşgeldin :)
slm kızlar yeni katıldım aranıza alırmısınız benide çıldırcm
Kız limon burda da var ama limonla tuvalete girersem artık ne derler bilemem. Kız kap nerden buldun :)
'benimde duyduğum ama bu doğru çok aski zamanlarda idrarını çiçeğe yaparlarmış çiçek kurursa yada kurumazsa hamile olduklarını anlıyorlarmış ama hangi durumda onu hatırlamıyorum :))
plastik bardak buldum dolaptanda yarım limon çaldım
yaw burda sürekli konuşmakla acaba dahami strese giriyoruz ben bu aya stres yapmicam dedim ama sürekli buarya bakmadan duramiyorum pöfff özellikle bu aya çok istiyorum yaaa bu ay olursa önümüzdeki dönem çalişirim ikinci dönem doğum izninde olurum bari çok iyi olur yaa hm bu arada öğretmenim o açidan doğum izni açin bu aya benim için süper olurr