Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın topiğimizin bütün güzel anne adayları Nasılsınız bakalım keyifler yerinde mi? Benim bugün biraz bel ağrım başladı hayırdır inşallah.
canım çok afedersin düzenleme yaparken istemeden silinmiş sanıyorum ki hemen ekliyoruz tamammı canım.olsun bu ay olmazsa gelecek aya olur inşallah umudumuz hep taze olmalı.
bi yanlışlık oldu galiba eklerim canım..
günaydın topiğimizin bütün güzel anne adayları nasılsınız bakalım keyifler yerinde mi? benim bugün biraz bel ağrım başladı hayırdır inşallah.
Sağlık olsun canım herşeyin hayırlısı .
öyle canım zaten ilk denemeydi ve bi karışıklık olmuş benim adet tarihim çok sapmaz muhtemelen benden kaynaklı bir hesaplama hatasıgünaydın cnm kendini üzme inş. buay alırsın güzel haberi hakkında hayırlısı buymuş demekki bide öle düşünmek lazım
zenku çok erken olmuşsun canım.lütfen canını sıkma bir sonraki aya inşallah beklenen reglin ne zaman cnm listeye ekleyelim.
günaydın topiğin en güzel anne adayları
bu ay da olmadı
günaydın kızlar nasılsınız?
öyle canım zaten ilk denemeydi ve bi karışıklık olmuş benim adet tarihim çok sapmaz muhtemelen benden kaynaklı bir hesaplama hatası
beklenen reglim bu durumda 9 ağustos
Günaydın canım:)
keyifler yerinde bekleşip duruyoruz :) bende de var valla bel ağrısı kasık ağrısı batmalar ve göğüslerim de biber gibi. Artık ister psikolojik diyin ister bişey var bilemiyorum. Ama dün gülerken falan böyle karnımı tutuyorum bişeyler çekiliyor sanki. Gece boyunca da nereme döneceğimi şaşırdım göğüslerimden dolayı. Akıntı da şöyle ayıptır söylemesi kiloda akan birşey yok ama içi ıslak gibi bilmem anlatabildim mi sicim sicim birşeyler geliyor gibi hissediyorum ay diyorum herhalde kilot berbat oldu ama bişey yok fazla kilotta içim akıyo sanki tövbe yarrabbim. Mide bulantısı için falan çoke rken tbai regle 10 gün var ama böyle içim geçiyo gibi yani yoldan gelmişim sanki böyle içim dışımda sanki tam mide bulantısı gibi de dğil. Içim eziliyo mu ne derler öyle. Bir his. Bir de mide ekşimesi var ki ben onu sigaraya yoruyorum. Sigaradan da bi tiksinti oldu. Allahtan hayırlısı.
Günaydın haticeciğim nasılsın
ay ayy ayy teşekkürler..hoşgeldiniz efem..
ne güzel sözler onlar öyle..
günaydın topiğin en güzel anne adayları
günaydın kızlar nasılsınız?
Naber canım ben iyiyim gün sayıyorum şafak 9 :)
Günaydın kızlar hoşgeldiniz :)
Günaydın canım:)
keyifler yerinde bekleşip duruyoruz :) bende de var valla bel ağrısı kasık ağrısı batmalar ve göğüslerim de biber gibi. Artık ister psikolojik diyin ister bişey var bilemiyorum. Ama dün gülerken falan böyle karnımı tutuyorum bişeyler çekiliyor sanki. Gece boyunca da nereme döneceğimi şaşırdım göğüslerimden dolayı. Akıntı da şöyle ayıptır söylemesi kiloda akan birşey yok ama içi ıslak gibi bilmem anlatabildim mi sicim sicim birşeyler geliyor gibi hissediyorum ay diyorum herhalde kilot berbat oldu ama bişey yok fazla kilotta içim akıyo sanki tövbe yarrabbim. Mide bulantısı için falan çoke rken tbai regle 10 gün var ama böyle içim geçiyo gibi yani yoldan gelmişim sanki böyle içim dışımda sanki tam mide bulantısı gibi de dğil. Içim eziliyo mu ne derler öyle. Bir his. Bir de mide ekşimesi var ki ben onu sigaraya yoruyorum. Sigaradan da bi tiksinti oldu. Allahtan hayırlısı.
ilahi canım komedisin sen ha batlarımız aynı sanırım seninle nazcım :) umarım hayırlı haberler veririz burdan. Valla ben de bazı belirtiler yaşıyorum kendimce ama çok fazla ümide kapılıp sonradan üzülmeyim diye başka bahaneler uyduruyorum. Benim de çok akıntım var. Bu ay soğan kürü yapmıştım kist için ondandır diyorum. Tuvalete sık çıkmaya başladım yaz geldi çok sıvı tüketiyoruz ondandır diyorum. kasık ağrılarım var özellikle sol tarafımda adet yaklaşıyor ondandır diyorum anlayacan canım ümitlenmemek için elimden geleni yapıyorum bakalım bizim sonumuz ne olacak :)