- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
günaydınn kızlarrr
günaydın zeynep-naz-tontoşum:)insaallah agustosta kendi topiginde müjdeni verirsin
amin canım inşallah gelecek ay verebilirim o müjdeyi çok istiyorum çokkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn kızlarrr
günaydın zeynep-naz-tontoşum:)insaallah agustosta kendi topiginde müjdeni verirsin
Günaydın canım keşke dediğin gibi olsa uyusak uyansak (şimdiden) elimizde bebeğimiz olsa.
sizin saatle 10.30 ama hic agrim yok allah yardimcimiz olsun rain liste cok guzel keske hamis yazdigi günleride görsek zeynep naz siz de ne haberler agri sanci ne var kizlar
çoğu arkadaşın regli 10undan sonra artık iyi haberler alma zamanıdır bence peşpeşe gelecek haberlersizin saatle 10.30 ama hic agrim yok allah yardimcimiz olsun rain liste cok guzel keske hamis yazdigi günleride görsek zeynep naz siz de ne haberler agri sanci ne var kizlar
allah söyletiyordur insallah askitom benim atesim hala ayni son 4 gündür 36.3 sanirim yumurtlamayacam ben iyi bir tavuk degilimçoğu arkadaşın regli 10undan sonra artık iyi haberler alma zamanıdır bence peşpeşe gelecek haberler
insallah hepimiz bir gün anne olacaz da sanirim sikintisiz olmayacakben iyiyim çok şükür inş. sende iyi haberle dönersin
daha yumurtlama günün gelmediki az kaldı ama bence gerçi bugün dr.unda söyler vakti zamanını :)allah söyletiyordur insallah askitom benim atesim hala ayni son 4 gündür 36.3 sanirim yumurtlamayacam ben iyi bir tavuk degilim
insallah hepimiz bir gün anne olacaz da sanirim sikintisiz olmayacak
allah söyletiyordur insallah askitom benim atesim hala ayni son 4 gündür 36.3 sanirim yumurtlamayacam ben iyi bir tavuk degilim
insallah hepimiz bir gün anne olacaz da sanirim sikintisiz olmayacak
günaydın canım hoşgeldin.Günaydın kızlarrrrr...
bilmiyom rain beni biliyorsun hep gergin panik ya elim yüzüm ergen kizlara döndümdaha yumurtlama günün gelmediki az kaldı ama bence gerçi bugün dr.unda söyler vakti zamanını :)
günaydinnnnnnnnnnGünaydın kızlarrrrr...
günaydın kıslar benim kanamam devam ediyo ama düne göre daha az
günaydın canım hoşgeldin.
herşey çok güzel olacak arkadaşlar inanıyorum :13: başaracağız :13:
kızlar şimdilik iim biraz kanamam var ama Allahın izniyle atlatıcam bu zamanlarıda hepiniz çok tşk ederim
pozitif olman harika herşey çok iyi olacak canım güzel haberlerin devamıda gelecek senden tüm kalbimle inanıyorum .dualarımız senin yanındakızlar şimdilik iim biraz kanamam var ama Allahın izniyle atlatıcam bu zamanlarıda hepiniz çok tşk ederim