Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bayağa bir doğmamış bebeğe don biçtim vallahi. :)
8 gün adetim gecikti test yaptım tek cizgi adetim düzensiz zaten ama neden bu kadar geciktiki
sadece sen değil bende Allahım yaaa
Ben de olsam ümitlenirim testi tekrarlasan mı acabe testte problem olabilir. Ya da henüz idrarda çıkacak kadar hormonlar artmamışsa daha az gün olmuş çünkü. Kandan çıkar ben olsam biraz daha bekleyip durum aynı ise yani adet olmazsan direk kandan baktırt arkadaşım.
bugun yaptım testi tek çizgi insallah gebeyimdir.
izin alıp kan tahlili yaptırana kadar normal test sonuç verir çektiğim streste bana kalır(iş yeri izin stresi)
8 gün az bi süremi peki
şu konuşmaları başka arkadaşlarımızla falan yapsak olmaz işte rahat edemeyiz acırlar çünkü yazık kendi kendine ortada birşey yokken gelin güvey oluyor falan derler. Ama biz kendi aramızda istediğimizi söyleriz bu konuda.
bugun yaptım testi tek çizgi insallah gebeyimdir.
izin alıp kan tahlili yaptırana kadar normal test sonuç verir çektiğim streste bana kalır(iş yeri izin stresi)
8 gün az bi süremi peki
8 gün adetim gecikti test yaptım tek cizgi adetim düzensiz zaten ama neden bu kadar geciktiki
mrb arkadaşlar bugün spiral i aldırdım ama kisme beni tiiiye alıpta listeye eklememiş çok alındım darıldım
bebeim olursa söölemem walla
canım kalabalık olunca oluyor böyle karışıklıklar beklenen regl tarihin neydi hemen ekleyeyim ben olur mu.mrb arkadaşlar bugün spiral i aldırdım ama kisme beni tiiiye alıpta listeye eklememiş çok alındım darıldım
bebeim olursa söölemem walla
ne büyük korku yaşadın büyük geçmiş olsun.Amin canım aminnnthanks şekerim cümlemizin ki inş..bugün pazarda oğlumu kaybattim biraz uzaktaki tezgahtan cıncık boncuğa dalmış ödüm koptu az kala ölüodum walla
allah kimseyi yavrusundan ayırmasın