Temmuz ayında hamile kalanlar...

Kizlar selam 17 haftalik hamileyim sabahtan beri sol tarafta gobegimin altinda atmalar oluyo boyle kalp atisi gibi elimi koyunca sanki böyle tekme atiyo gibi sizce normal mi bu bebegin hareketlerimi bunlar..daha oncede ufak tefek biseyler hissetmistm ama bu kadar şiddetli ve
uzun sure hissetmemistim:KK54:
Bende aynı şeyleri hissediyorum. Bende 17. Haftamdayim. Hatta yemek yiyip uzandiktan sonra içim kımıl kımıl. O kadar merak ediyorum ki nasıl birşey olduğunu içimde kımıldayan şeyin nasıl birşey olduğunu kime benzediğini huyunu suyunu tipini. Herseyini. Ben onun tipini yerim ya.

Kizlar selam 17 haftalik hamileyim sabahtan beri sol tarafta gobegimin altinda atmalar oluyo boyle kalp atisi gibi elimi koyunca sanki böyle tekme atiyo gibi sizce normal mi bu bebegin hareketlerimi bunlar..daha oncede ufak tefek biseyler hissetmistm ama bu kadar şiddetli ve
uzun sure hissetmemistim:KK54:
Bu arada cinsiyet belli mı bebisin

Evet kız sizinki belli mi..ben ara ara ufak tefek seyler hissediyordum ama bu kadar siddetli olmuyordu elimi koyuncada artik belli oluyor ayirt edemedim bebek mi degil mi
Benimde bi oglusum olacak allah'ın izniyle. Evet annesi o hissettiğin tam olarak senin bebegin senin prensesin. Bir kaç hafta sonra daha çok hissedeceksin. Benim ikinci çocuğum kizimda fazla bilmiyordum ama bunda daha iyi hissediyorum hareketlerini filan.

Benimde bi oglusum olacak allah'ın izniyle. Evet annesi o hissettiğin tam olarak senin bebegin senin prensesin. Bir kaç hafta sonra daha çok hissedeceksin. Benim ikinci çocuğum kizimda fazla bilmiyordum ama bunda daha iyi hissediyorum hareketlerini filan.
Ya cok ilginc sabahtan beri hic durmadi once inanamadim bebek olabilcegine gerci dun doktora gittigmde de ne kadar hareketli ya dedi cok sevindimm hayrlisyla kucağımiza aliriz insallah

Yani erken kaybım sadece bundan olmamıştır herhalde ama dr lar buna da erken Doğum riski diyor benim lekelenmelerim vardı toplanmalarım vardı yumru olurdu karnımda ağrı verirdi
Canım benim de hamileliğimin başından beri kasılmalar ve ağrılarım var ama rahim ağzında açılma yok senin önceki kaybın bu yüzden miydi tekrar tekrar hatırlatıp seni üzmek istemem lütfen yanlış anlama inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ben de çok endişeliyim artık aklıma kötü şeyler geliyor sen neler yaşadın fikir almak için soruyorum canım

kızlar meraba. renkli ultrason yaptıran varmı zeynep kamilden randevu alamıyoruz sürekli dolu diyor özeldede çok pahalı napıcaz böyle :110:

Canım benim de hamileliğimin başından beri kasılmalar ve ağrılarım var ama rahim ağzında açılma yok senin önceki kaybın bu yüzden miydi tekrar tekrar hatırlatıp seni üzmek istemem lütfen yanlış anlama inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ben de çok endişeliyim artık aklıma kötü şeyler geliyor sen neler yaşadın fikir almak için soruyorum canım
Benim ilk hamileliğimde toplanırdı çıkıntı şeklinde nefesim kesilirdi sürekli lekelenmem vardı iğne hap şu bu bişeyle ilgilenmedi ki çok iyi de bir hastaneydi ama dr ihmali şimdi en ufak şeyde farklı farklı dr gidiyorum çok araştırıyorum haftalık iğnem günlük 3 doz 200mg progestan 1magnezyum 1demir haftada bi kaç gün balık hapı decavit im var bu hafta serklaj oldum inşallah şu mübarek gün Allah büyük bebeklerimizi sağlıklı alırız kucağımıza

Konuya hiç girilmiyor neler yapıyorsunuz hamilelik nasıl geçiyor arkadaşlar biliyorsunuz ben serklaj oldum şimdilik Allah’a şükür bir Sıkıntı yok ama dünde rahimde perde var dendi bu zamana kadar nasıl görülmedi bilemiyorum dua edelim inşallah

Hafta içi ayrıntılı ultrasona girdim. Çok şükür her şey yolunda:KK36: bu hafta demir ilacına başladım, ayrıca tetenoz aşısını oldum üç gündür kolum çok ağrıyor. Çocuk hareketleri de artık belli saatlerde çok daha sık oluyor, elimi Koyunca tekmeleri hissediliyor. İnşallah bundan sonrasıda güzel olur. Sizler de nasıl durumlar?

ben de yeni katıldım . 22 +5 oldum . Hareketlerini çok net ve güçlü hissediyorum . Artık belli saatlerde daha sık sık tekmeler atıyor Onun dışında şimdilik bir sıkıntım yok çok şükür mide yanmaları dışında . Bir hafta önden giden bir bebeğim var

Bir de şey sormak istiyorum . bebek bazen karnımın çok alt bölgesinde tekmeler atıyor. Bikini bölgemde hissediyorum atışlarını nerdeyse. size de böyle durumlar oluyor mu?

Kizlar bisey soracağım ben tüp bebekle hamile kaldım .Aile hekimim tetanoz aşısı vurdurmami söyledi ama kadin dogum doktorum tüp bebekle hamile kalanlarda tetanoz aşısı vurulmaz diyor kafam karisti sizde durumlar nasıl
Tetanoz aşısını yaptırdınız mı

Back
X