Temmuz ayında hamile kalanlar...

elita

❣️❣️❣️
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
190
53
98
Merhaba! Hanımlar öneriler sorunlar sorular herşeyi burada konuşabiliriz

Bende Temmuz ayinda ikinci bebegime hamile kaldim, Allah nasip ederse mart sonu dogum olacak!! Doktora bi defa gittim gebelik var dedi keseyi gormek icin cagirmisti ama ben 2 hafta bekledim gittigimde kalp atisinida duymak icin bakalim bu hafta ici bi dr gidicem! Herkeze mutlu hamilelikler diliyorum

Bende Temmuz ayinda ikinci bebegime hamile kaldim, Allah nasip ederse mart sonu dogum olacak!! Doktora bi defa gittim gebelik var dedi keseyi gormek icin cagirmisti ama ben 2 hafta bekledim gittigimde kalp atisinida duymak icin bakalim bu hafta ici bi dr gidicem! Herkeze mutlu hamilelikler diliyorum
Benim de 2. Bebeğimi erken Doğumla kaybettim şimdi yine hamileyim Allah’ıma şükürler olsun sorunsuz bi hamileliğimiz olur inşallah çok tedirginim Allah’a emanet bebişlerimiz

Evet canım şimdi hastaneden geldim
3 düşüğüm olmuş çok üzgünüm
Genetik testler yaptıracağım
Çok pahalı
Çok yorgunum
Genetik test ben yaptırdım bişey çıkmadı sende büyük ihtimal pıhtılaşma çıkabilir. Ayrıca pahalı diyorsun ama ben tıp fakültesinde ücretsiz yaptırdım geçmiş olsun

Genetik test ben yaptırdım bişey çıkmadı sende büyük ihtimal pıhtılaşma çıkabilir. Ayrıca pahalı diyorsun ama ben tıp fakültesinde ücretsiz yaptırdım geçmiş olsun

Tıpa direk gidip genetik istiyorum desem yaparlar mı
Ben özel hastasiyim ya

pıhtılaşma olsa da kan sulandırıcı yapıyorum Bence başka bir şey var

Tıpa direk gidip genetik istiyorum desem yaparlar mı
Ben özel hastasiyim ya
Önce Hematoloji ye gidiyorsun o yönlendiriyor Ayrıca belki sebepsiz de olabilir defalarca düşük yapıp sonra sağlıklı gebelik geçirende var rabbim yardımcın olsun

Önce Hematoloji ye gidiyorsun o yönlendiriyor Ayrıca belki sebepsiz de olabilir defalarca düşük yapıp sonra sağlıklı gebelik geçirende var rabbim yardımcın olsun

Burdaki hastanede o bölüm ve o testler yok
Doktorum da öyle dedi %60 sebepsiz düşük

Arkadaşlar merhaba, ben de temmuz ayında hamile kaldım. Evde test yaptıktan sonra dün doktora gittim kan tahlili ve ultrason için. Son adet tarihime göre 4 haftalık hamilesin dedi ama yumurtlama tarihim 18 temmuzdu ve ondan önce şehir dışındaydım eşimle ilişkimiz bir ay kadar olmadı. Yumurtlama tarihinden önce de 13 temmuzda röntgen çektirmiştim belimden Spina Bifida var bende. Şimdi çok endişeliyim röntgen bebeğime zarar vermez değil mi:KK61:

Başkent üniversitesi hastanesine kadın doğum ve üroloji yapacak bize

Merhaba bayanlar bende temmuzda hamile olduğumu öğrendim şimdi 7+3 olduk şükür Rabbim hepimize yavrularimizi kucağımiza aalmayi nasip etsin isteyen herkese de tez vakitte güzel haberler almayı nasip etsin insaallah

İnşallah bişey çıkmaz

Bugüne kadar hiçbir şey çıkmadı Neden gebelik olmadı şimdi de neden düşüyor aklımda deli sorular var doktorumda Hiçbir şey çıkmayacağını genç olduğumu söylemişti ama bakalım

Ben 4 haftalik hamileyim ama buch 4666 sizce anormal mi yada ikiz olma şansım var mı benimle aynı durumda olan var mı ??

Ben 4 haftalik hamileyim ama buch 4666 sizce anormal mi yada ikiz olma şansım var mı benimle aynı durumda olan var mı ??
4 hafta ya göre biraz fazla geldi bana değerin ikiz olabilir belki keseye baktı mi doktorun bu değere göre tek gebelikte keseyi görmesi lazım ikizı bilmiyorum ama

Back
X