Temmuz ayında hamile kalanlar...

merhaba kizlar
Nasil gidiyor hamileliginiz?cinsiyetker belli oldu mu? benim Allahin izniyle oglum olucakmis. hatta alisveris bile yaptim insallah giydirmeye kismet Allahim.
bu arada benim tansiyonum cok dusuyor buaralar halsixlik bas donmesi var ve dun ilk kez hamilelik boyunca istifra ettim.
suzler nasilsiniz umsrim herkesin her seyi yolundadir

Teşekkürler arkadaşlar şimdilik iyiyim haftalık iğnem günlük progestan kullanıcam plesanta aşağıdaymış dinleniceksin dedi ama sadece oğlum okuldayken dinlene biliyorum

cok gecmis olsun. umarim bu kadarlikla kalir. sag salum kucagina aldigin gunleri gorursun.

Kuzular bu arada hissedeniniz var mı hiç birde 15. Haftada Bebek tam olarak karnın neresinde olur göbek deliği hizası falan mı

Gebelik takvimi yapsanız sizlerde kimler kaç haftalık bilsek

Kuzular bu arada hissedeniniz var mı hiç birde 15. Haftada Bebek tam olarak karnın neresinde olur göbek deliği hizası falan mı
Merhaba canım 14+5 deyim. Ben hiç bir şey hissetmiyorum. Ağrılarım var ama ufak ufak kasıklarımda. Annem de bu hafta sordu hiç karnında damar atması gibi his var mı diye. Yok dedim ama bu haftalarda öyle hissediliyormuş :)

Kızlar yazacağıma kuzular yazmışım ben arada göbeğimin alt kısmında sağa doğru damar atması hissediyorum sanki

Bende en son 14. Haftada gitmiştim 16+2 olduk bugün 18. Haftada çağırdı doktorumuz ikili test için gittiğimizde şüphe götürmez erkek alışverişe başlayabilirsiniz dedi ama yine de biraz geriden alalım dedik. He nuz hissetmiyorum karnımdaki hareketler bağırsak hareketleridir diye düşünüyorum. Doktorum 18 20 arası hissedersin demişti bekliyoruz bakalım

Ben 16+3 haftalık hamileyim. 2 gün önce doktora gitiim bebegin göbek deliğinin dha altinda olduğunu söyledi. Zaten bende görüyorum bazi zaman sol tarafıma toplaniyor karnim armut gibi bi değişik oluyor. Zaten doktor ultrasanda bakarkende göbek deliğinin altı tam kaşık bölgesi ne bakıyor. Ama artik yukarı cikmaya başlayacakmış oyle dedi dr

Canım bebeğinin toplandığını dr söyledin mi magnezyum vermeli

Canım bebeğinin toplandığını dr söyledin mi magnezyum vermeli
Aa. Ciddi mısınız. Ben ilk defa duyuyorum. Yani toplanma şöyle. Mesela insan yeni uyandığında kendini gerer ya onun gibi sanki kendini geriyor gibi bi tarafa doğru toplanıyor böyle bi tarafim yamuluyor. Sonra yerini alıyor. Ama o şekilde biraz kaliyor

Ben sana dr una söyleyip magnezyum vermesi taraftarıyım tabi dr daha iyibilir (zaman zaman önemsemeyenlerde çıkıyor) bundan önce ki gebeliğimde olduğu gibi ben şuan kullanıyorum benimde sorunum kahve lekelenmem var

Ben sana dr una söyleyip magnezyum vermesi taraftarıyım tabi dr daha iyibilir (zaman zaman önemsemeyenlerde çıkıyor) bundan önce ki gebeliğimde olduğu gibi ben şuan kullanıyorum benimde sorunum kahve lekelenmem var
Önümüzde ki hafta detaylı kan testi yapılacak o zaman mutlaka bu durumu doktora bildireceğim. Size de çok geçmiş olsun. Lekelenme neden oluyor peki

Merhaba daha önce ki konunusu okudum da
Öncelikle bu bebeğinizi inşallah sağlıkla kucağınıza almayı Allah ım nasip etsin
Daha önceki yaşadığınız şey
Sanki bebeğim bir yerde toplanıp 15/20 orda kasılıyor gibi hissettiyorum 5 buçuk aylık oldu bebeğim
Sizinde böylemiydi yanı erken Doğumu Belirtisi mi bu

Yani erken kaybım sadece bundan olmamıştır herhalde ama dr lar buna da erken Doğum riski diyor benim lekelenmelerim vardı toplanmalarım vardı yumru olurdu karnımda ağrı verirdi

Kizlar selam 17 haftalik hamileyim sabahtan beri sol tarafta gobegimin altinda atmalar oluyo boyle kalp atisi gibi elimi koyunca sanki böyle tekme atiyo gibi sizce normal mi bu bebegin hareketlerimi bunlar..daha oncede ufak tefek biseyler hissetmistm ama bu kadar şiddetli ve
uzun sure hissetmemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…