- 7 Haziran 2016
- 52
- 35
- 38
- 38
Teşekkürler arkadaşlar şimdilik iyiyim haftalık iğnem günlük progestan kullanıcam plesanta aşağıdaymış dinleniceksin dedi ama sadece oğlum okuldayken dinlene biliyorum
Merhaba canım 14+5 deyim. Ben hiç bir şey hissetmiyorum. Ağrılarım var ama ufak ufak kasıklarımda. Annem de bu hafta sordu hiç karnında damar atması gibi his var mı diye. Yok dedim ama bu haftalarda öyle hissediliyormuş :)Kuzular bu arada hissedeniniz var mı hiç birde 15. Haftada Bebek tam olarak karnın neresinde olur göbek deliği hizası falan mı
Gebelik takvimi yapsanız sizlerde kimler kaç haftalık bilsek
Canım maydanoz sakın yeme gebelikte çok riskli aman diyimBen maydanoz yiyorum hatta daha bu akşam yedim bi zararı olur mu acaba yarın 14 hafta 1 gün olacak
Benimdr 9 nisanben 15+4'üm arkadaslar.
tahmini dogumumum 9 nisan :)
Canım bebeğinin toplandığını dr söyledin mi magnezyum vermeliBen 16+3 haftalık hamileyim. 2 gün önce doktora gitiim bebegin göbek deliğinin dha altinda olduğunu söyledi. Zaten bende görüyorum bazi zaman sol tarafıma toplaniyor karnim armut gibi bi değişik oluyor. Zaten doktor ultrasanda bakarkende göbek deliğinin altı tam kaşık bölgesi ne bakıyor. Ama artik yukarı cikmaya başlayacakmış oyle dedi dr
Aa. Ciddi mısınız. Ben ilk defa duyuyorum. Yani toplanma şöyle. Mesela insan yeni uyandığında kendini gerer ya onun gibi sanki kendini geriyor gibi bi tarafa doğru toplanıyor böyle bi tarafim yamuluyor. Sonra yerini alıyor. Ama o şekilde biraz kaliyorCanım bebeğinin toplandığını dr söyledin mi magnezyum vermeli
Ben sana dr una söyleyip magnezyum vermesi taraftarıyım tabi dr daha iyibilir (zaman zaman önemsemeyenlerde çıkıyor) bundan önce ki gebeliğimde olduğu gibi ben şuan kullanıyorum benimde sorunum kahve lekelenmem varAa. Ciddi mısınız. Ben ilk defa duyuyorum. Yani toplanma şöyle. Mesela insan yeni uyandığında kendini gerer ya onun gibi sanki kendini geriyor gibi bi tarafa doğru toplanıyor böyle bi tarafim yamuluyor. Sonra yerini alıyor. Ama o şekilde biraz kaliyor
Önümüzde ki hafta detaylı kan testi yapılacak o zaman mutlaka bu durumu doktora bildireceğim. Size de çok geçmiş olsun. Lekelenme neden oluyor pekiBen sana dr una söyleyip magnezyum vermesi taraftarıyım tabi dr daha iyibilir (zaman zaman önemsemeyenlerde çıkıyor) bundan önce ki gebeliğimde olduğu gibi ben şuan kullanıyorum benimde sorunum kahve lekelenmem var
Merhaba daha önce ki konunusu okudum daBen sana dr una söyleyip magnezyum vermesi taraftarıyım tabi dr daha iyibilir (zaman zaman önemsemeyenlerde çıkıyor) bundan önce ki gebeliğimde olduğu gibi ben şuan kullanıyorum benimde sorunum kahve lekelenmem var
Yani erken kaybım sadece bundan olmamıştır herhalde ama dr lar buna da erken Doğum riski diyor benim lekelenmelerim vardı toplanmalarım vardı yumru olurdu karnımda ağrı verirdiMerhaba daha önce ki konunusu okudum da
Öncelikle bu bebeğinizi inşallah sağlıkla kucağınıza almayı Allah ım nasip etsin
Daha önceki yaşadığınız şey
Sanki bebeğim bir yerde toplanıp 15/20 orda kasılıyor gibi hissettiyorum 5 buçuk aylık oldu bebeğim
Sizinde böylemiydi yanı erken Doğumu Belirtisi mi bu
Eşi aşağıda demişlerdi ondan olabilirÖnümüzde ki hafta detaylı kan testi yapılacak o zaman mutlaka bu durumu doktora bildireceğim. Size de çok geçmiş olsun. Lekelenme neden oluyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?