Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu kiBendim![]()
Benim de 2. Bebeğimi erken Doğumla kaybettim şimdi yine hamileyim Allah’ıma şükürler olsun sorunsuz bi hamileliğimiz olur inşallah çok tedirginim Allah’a emanet bebişlerimizBende Temmuz ayinda ikinci bebegime hamile kaldim, Allah nasip ederse mart sonu dogum olacak!! Doktora bi defa gittim gebelik var dedi keseyi gormek icin cagirmisti ama ben 2 hafta bekledim gittigimde kalp atisinida duymak icin bakalim bu hafta ici bi dr gidicem! Herkeze mutlu hamilelikler diliyorum
Noldu ki
Canım düştü mü yoksa
Genetik test ben yaptırdım bişey çıkmadı sende büyük ihtimal pıhtılaşma çıkabilir. Ayrıca pahalı diyorsun ama ben tıp fakültesinde ücretsiz yaptırdım geçmiş olsunEvet canım şimdi hastaneden geldim
3 düşüğüm olmuş çok üzgünüm
Genetik testler yaptıracağım
Çok pahalı
Çok yorgunum
Genetik test ben yaptırdım bişey çıkmadı sende büyük ihtimal pıhtılaşma çıkabilir. Ayrıca pahalı diyorsun ama ben tıp fakültesinde ücretsiz yaptırdım geçmiş olsun
Genetik test ben yaptırdım bişey çıkmadı sende büyük ihtimal pıhtılaşma çıkabilir. Ayrıca pahalı diyorsun ama ben tıp fakültesinde ücretsiz yaptırdım geçmiş olsun
Önce Hematoloji ye gidiyorsun o yönlendiriyor Ayrıca belki sebepsiz de olabilir defalarca düşük yapıp sonra sağlıklı gebelik geçirende var rabbim yardımcın olsunTıpa direk gidip genetik istiyorum desem yaparlar mı
Ben özel hastasiyim ya
Önce Hematoloji ye gidiyorsun o yönlendiriyor Ayrıca belki sebepsiz de olabilir defalarca düşük yapıp sonra sağlıklı gebelik geçirende var rabbim yardımcın olsun
Önce Hematoloji ye gidiyorsun o yönlendiriyor Ayrıca belki sebepsiz de olabilir defalarca düşük yapıp sonra sağlıklı gebelik geçirende var rabbim yardımcın olsun
İnşallah bişey çıkmazBaşkent üniversitesi hastanesine kadın doğum ve üroloji yapacak bize
İnşallah bişey çıkmaz
4 hafta ya göre biraz fazla geldi bana değerin ikiz olabilir belki keseye baktı mi doktorun bu değere göre tek gebelikte keseyi görmesi lazım ikizı bilmiyorum amaBen 4 haftalik hamileyim ama buch 4666 sizce anormal mi yada ikiz olma şansım var mı benimle aynı durumda olan var mı ??
Tabi değerin yüksek olması kötü degildir herhalde en son adet tarihin kaçBen 4 haftalik hamileyim ama buch 4666 sizce anormal mi yada ikiz olma şansım var mı benimle aynı durumda olan var mı ??