Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

bende bugün korunmayı bırakacağım 2,5 yıllık evliyim adet düzensizliğim var bakalım nasıl olacak çok heycanlıyım..

Canm benim 4+5 ben alttan baktirmiyorum ustten baktılar bu gün her dsey normal kese göründü değerim 4774[/QUOTE

Hayirli olsun ikimize de ben henuz kanda ayrintili baktirmadim sanirim bugün doktorumun ilk isteyecegi sey beta hcg olacak benim doktor alttan bakabilecegini soyledi idrara sıkısık geleyim mi dedigimde gerek yok dedi insallah keseyi görür

peki glerknglerkn sana ne zaman kalp atisi icin tekrar randevu verdi ?
Benim son bat 23 temmuz du senin ki de ayni dimi?

Reglim 5 gün gecikti .. Yaptığım idrar testi negatif. Bu akşam kan testi yaptıracağım.Umarım Temmuz ayını ucundna yakalamışımdır

Reglim 5 gün gecikti .. Yaptığım idrar testi negatif. Bu akşam kan testi yaptıracağım.Umarım Temmuz ayını ucundna yakalamışımdır
benim de 4 . üncü gün gecikmemin
dün sabah evde test yaptım negatif
bugün kan testi yaptırdım 5.1 çıktı
hamile miyim acaba yaa
reglin 4 gün gecikmesinde hcg daha yüksek çıkması gerekmez miydi???

ben adetime 4 gün kala miratech diye bir marka test ile yaptığımda pozitif sonucu görmüştüm ancak iki farklı marka almıştım aynı gün diğeri de bebetime diye bir markaydı iki gün sonra yaptığımda bebetimede negatif çıkmıştı. Tabi sonra kan testinde pozitif sonuç aldım. Sanırım bazı markalar çok düşük değerleri ölçebiliyorken bazı markalar daha yükseklerini bile ölçemiyor farklı markalarla tekrar deneyin

benim de 4 . üncü gün gecikmemin
dün sabah evde test yaptım negatif
bugün kan testi yaptırdım 5.1 çıktı
hamile miyim acaba yaa
reglin 4 gün gecikmesinde hcg daha yüksek çıkması gerekmez miydi???

Test sonucuyla ilgili bi doktorla konustunuz mu ?
Ben değerler hakkında fikir sahibi değilim , bu akşamda test yaptırınca sonucu mutlaka bırıne danısacagım ..
Umarım guzel haberler alırsınız ..

ben adetime 4 gün kala miratech diye bir marka test ile yaptığımda pozitif sonucu görmüştüm ancak iki farklı marka almıştım aynı gün diğeri de bebetime diye bir markaydı iki gün sonra yaptığımda bebetimede negatif çıkmıştı. Tabi sonra kan testinde pozitif sonuç aldım. Sanırım bazı markalar çok düşük değerleri ölçebiliyorken bazı markalar daha yükseklerini bile ölçemiyor farklı markalarla tekrar deneyin

Evet idrar testleri çok yanıltıcı..Biri negatif çıkarken , diğerinde 3 saat sonra silik çizgi çıkması falan ..
Sizde söylemişssiniz.. Başınıza aynısı gelmiş .. İnsan heycanlanıp , ümitleniyor..
En güzeli kan testi ..

Selam arkadaslar
Araniza yeni katildim son bat 23 Haziran di dün hem idrar da hem kanda pozitifi gördük cok sükür. ilk bebegimi 2.5 yil once tüp bebekle dünyaya getirdim ( sebepsiz infertilite) ikincisi icin tekrar tüp denemem olcakti Agustosta planliyorduk Allahin takdiri bu ay normal yolla pozitifi gördük bugun ilk doktor muayenesine gidecegim dua edin hersey yolunda olsun basindan beri hamilelik belirtilerim kasiklarimdaki batma sislik ve hafif bulanti ile istah eksikligi. Ilk hamileligimde göguslerimde sislik agri olmustu belki kullandigim ilaclardan kaynakliydi ama su an gögsüm hic mi hic agrimiyor ucu sizlamiyor sert degil sis degil gayet normal bu ise beni cok korkuttu geceden beri uyuyamadim ters giden birsey mi var diye stres yaptim her hamilelik gögüslerdeki durum ayni midir kisiden kisiye degisir mi diye soracaktim
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah
Canım öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına.. Bak ne güzel sorunsuz hamile kalmışsın. İçini ferah tut. Bak benim annem abime hamileyken, 3 ay adet görmüş normal, ne mide bulantısı ne darklı bir belirti yokmuş. Ama bende ve ablamda hemen kesilmiş, bnde aşermiş çok, ablamda da iştahı kesilmiş. Yanii aynı kadın 3 farklı gebelik..
Reglme 10 gün var hastayım Dr b hcg bakalim durumuna ggöre ilaç verecem dedi 10 gün varken belli olur mu ki yaa yardım edin kizlarrrr napim vereceği ilaç hamile lerde kullanılmıyor mus
Ben bilmiyorum ama, bence erken, ama dr un bir bildiği vardır sanırım??
gulit_me gulit_me
ardaemre ardaemre
@efsunsuz

kızlar bir gün buralarda yoktum, herkesten kırmızı haberler gelmiş. ama can sıkmak yok, zamanı geldiğinde herkeste pozitifleri görücez. ve umarım zamanı Ağustos ayı olur :)))
Ayyy aynen yaaa, ben zaten bekliyordum adet olmayı, bu sebeple iyiiyim, kızlar da iyidir eminim:) sağol canım, inşallah ağustos olur:)
Çok acil değil ama yapalım dedi hiç değilse hormonlar da kipirdanma olmuştur dedi bu hormonlar oynak lar sanırım :)
Bak anlarım demiş, sanırım ilaç kullansan da etkilemeZ, minicik olacak ya.. İçini ferah tut annesi
Çok şükür kızlar bende hamileyim Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşallah
Amiiinn... Çok güzel haber! Sağlıkla kucağına al bebişini canım inşallah
bende bugün korunmayı bırakacağım 2,5 yıllık evliyim adet düzensizliğim var bakalım nasıl olacak çok heycanlıyım..
Ayy hadi bakalım bekliyoruz aramızaaa:))(
Amiinn haber et bizi, inşallah hamilesindir

G glerknglerkn keseni görmene çok sevindim, sırada kalp atışı:KK66:

Canım öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına.. Bak ne güzel sorunsuz hamile kalmışsın. İçini ferah tut. Bak benim annem abime hamileyken, 3 ay adet görmüş normal, ne mide bulantısı ne darklı bir belirti yokmuş. Ama bende ve ablamda hemen kesilmiş, bnde aşermiş çok, ablamda da iştahı kesilmiş. Yanii aynı kadın 3 farklı gebelik..

Ayyy aynen yaaa, ben zaten bekliyordum adet olmayı, bu sebeple iyiiyim, kızlar da iyidir eminim:) sağol canım, inşallah ağustos olur:)

Bak anlarım demiş, sanırım ilaç kullansan da etkilemeZ, minicik olacak ya.. İçini ferah tut annesi

Çok teşekürler canm allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh

Hayır canım merak etme kişiden kişiye değişiyor hatta kişinin her hamileliğinde bile farklı olabiliyor. Allah gönlüne göre versin. Çok sevindim benimde bir arkadaşım var ilk tüpü denediler ağustosun başında belli olacak umarım onunda olmuştur. altı yıllık evliler..

Amin Allah herkesin gönlüne göre versin. çok tuaf bi olay evlendiğimden beri o kadar kötü şeyler duyuyorum ki çocuğu olmıyanlar..bir sene.. üç sene.. bekliyenler ..çok korku sarıyor ister istemez.belkide bu olaylar hep vardı ben evlenince dikkatimi çekti onu da bilmiyorum...ilk birinci denememizde stres yaptım olmadı.çok taktım galiba dedim.. ama geçen ay o kadar sakindim ki tatile gittik bebek olayını düşünmediğim halde yine hüsran... bu ay bakalım hadi hayırlısı.bide hiç belirti yok.kendimi dinliyorum bulamıyorum:KK43:

Sagol canim insallah dedigin gibidir bugün ilk dr randevum var onu bekliyorum sabirsizlikla hersey yolundaysa keseyi görmeyi umut ediyorum herkesin dilegine göre olur insallah

inşallahh

Maalesef kızlar Dr gebelik yok dedi :KK43: yeni başlamıştım çalışmalara ama aylardır uğraşıyorum gibi üzüldüm keşke olsaydi neyse hayırlısı hamile lerin duaları kabul olur dua dedin bizlere

bilgili tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

bu ay gecikmemin 7. günündeyim. hiç ağrım sızım yok, ara ara gelen regl ağrılarım var 3-5 dakikalık tam oldum derken bi gidip bakıyorum ki akıntı gelmiş. akıntılarım kokusuz, yoğun yumurta beyazı kıvamında. 2 gün önce sağ göğüste ağrı başladı öncesinde de göğüs uçlarında acı vardı. ateşim de hep 37 civarında. fakat gelin görün ki bu sabah erken gebelik testlerinden alıp yaptım ve koca bir negatif çıktı. böyle bir durum yaşayan var mı? en son geçen ay doktorla görüştüğümde de rahmimin tertemiz olduğunu söylemişti orda da bir sıkıntım yok. neden negatif çıkıyor olabilir? gebe değilsem de neden bu kadar geçmiş olabilir? adetlerim düzenlidir 28 günde bir olurum. 2 sene içinde 2 kere gecikme yaşadım onlarda da birinde 33. günde birinde 35. günde reglimi olmuştum. Allah rızası için bir yardım lütfen :)

bu ay gecikmemin 7. günündeyim. hiç ağrım sızım yok, ara ara gelen regl ağrılarım var 3-5 dakikalık tam oldum derken bi gidip bakıyorum ki akıntı gelmiş. akıntılarım kokusuz, yoğun yumurta beyazı kıvamında. 2 gün önce sağ göğüste ağrı başladı öncesinde de göğüs uçlarında acı vardı. ateşim de hep 37 civarında. fakat gelin görün ki bu sabah erken gebelik testlerinden alıp yaptım ve koca bir negatif çıktı. böyle bir durum yaşayan var mı? en son geçen ay doktorla görüştüğümde de rahmimin tertemiz olduğunu söylemişti orda da bir sıkıntım yok. neden negatif çıkıyor olabilir? gebe değilsem de neden bu kadar geçmiş olabilir? adetlerim düzenlidir 28 günde bir olurum. 2 sene içinde 2 kere gecikme yaşadım onlarda da birinde 33. günde birinde 35. günde reglimi olmuştum. Allah rızası için bir yardım lütfen :)
bende aynı durumdayım 2 gün geçti benimde ara ara ağrı ve akıntı var fakat testler negatif gebe olmadığımı düşünüyorum. bekliyorum senin durumun geç döllenme olabilir. kan testinde çıkar ne varsa bence sağlık ocağına git :) varsa çıkacaktır

bende aynı durumdayım 2 gün geçti benimde ara ara ağrı ve akıntı var fakat testler negatif gebe olmadığımı düşünüyorum. bekliyorum senin durumun geç döllenme olabilir. kan testinde çıkar ne varsa bence sağlık ocağına git :) varsa çıkacaktır

geç döllenme olabilir mi emin değilim çünkü yumurtlamam 6 temmuz gözüküyordu biz bir tel 4 ve 7 temmuzu değerlendirebildik, ondan sonra araya kalabalık tatil vs iş güç girince başka şansımız olmadı. birleşmenin üzerinden min 20 gün geçmiş yani olsa çıkmalıydı diyorum artık ama sitede bir çok kişi de gördüm idrar testinde çıkmayan. ya da geç döllenme hakkında fikrim yok benim :)))))))

Neden kan testi yaptirmiyorsunuz

X