- 2 Temmuz 2024
- 60
- 75
- 3
- 30
- Konu Sahibi yesimceseyler
-
Merhaba bende 28 haziranda regl oldum. Yarin itibari ile ovulasyon testi ile takip edecegim. Bu aydan cok umutluyum. inşallah sizde mujdeli haber alırsınız18 haziranda regl oldum ve gebelik düşünüyoruz. Ovülasyon testi ile takip ediyorum. 29-30 haziranda ovülqsyon testi silikti bugün çok koyuydu bugünü ve 3 günü iyi değerlendireceğiz. Benim gibi takip eden var mı. Ve aşırı midem bulanıyor ve belim ağrıyor , kasıklarım da batma var Sizinde yumurtlama döneminde böyle belirtileriniz oluyor mu
Pikten snra çizgi silikleşince de çatlama oluyormus o günde önemliymiş onu da atlamamaya çalışın inşallah teşekkür ederimBen 29-30 haziranda başladım bugün pik yaptığını gördüm umarım sizde müjdeli haberi alırsınız
Selam canım benim son adet tarihim 28 Haziran hangi günlerde pik gordun.?Merhaba bende 28 haziranda regl oldum. Yarin itibari ile ovulasyon testi ile takip edecegim. Bu aydan cok umutluyum. inşallah sizde mujdeli haber alırsınız
Evet yumurtlama donemlerinde bazen ayni regl dönemi gibi belirtiler olabiliyor cok normalmis bu durum doktorum öyle söylemişti
Henüz pik gormedim ama bugun ovulasyon testimi daha yapmadim belki bugün gorebilirimmmm, dün bu sekildeydiiSelam canım benim son adet tarihim 28 Haziran hangi günlerde pik gordun.?
Simsim heryerde görüyorum seniMerhaba bende 28 haziranda regl oldum. Yarin itibari ile ovulasyon testi ile takip edecegim. Bu aydan cok umutluyum. inşallah sizde mujdeli haber alırsınız
Evet yumurtlama donemlerinde bazen ayni regl dönemi gibi belirtiler olabiliyor cok normalmis bu durum doktorum öyle söylemişti
Hahaha ya canimmmSimsim heryerde görüyorum seniyoldaşım aynı gün adet olmuşuz yumurtlama oldumu benim bugün oldu pik gördüm
Valla iki gün önce sabah değerlendirdim dün sabah değerlendirdim bugün de saat 10 gibi piki görünce demin hemen değerlendirdimHahaha ya canimmmben bugun henuz test yapmadım şuan cay içiyorumm 13.30 gibi yapacagim testtt belki pik olabilir benimdee dün degerlendirmistik inşallah bugün de degerlendirebilirizzz akşam ancaa
Sen degerlendirdin miii
Bugun degerlendiremesem bile pikten snra çatlama daha mi önemliiii o zaman degerlendiririzz belkii
Bende 8 inde yumurta aki kivaminda akinti gördüm o günü degerlendirdik dunde göğüslerim de hassasiyet vardı. Gün aşırı ilişki yaşıyoruz ben test yapmıyorum ama belirtiler bu sekildeydi dongun kac gunde bir ?Henüz pik gormedim ama bugun ovulasyon testimi daha yapmadim belki bugün gorebilirimmmm, dün bu sekildeydii
Ya ahahahhaValla iki gün önce sabah değerlendirdim dün sabah değerlendirdim bugün de saat 10 gibi piki görünce demin hemen değerlendirdimvalla bende demin onu araştırdım ama çatlamadan önce değerlendirmek daha faydalı diyor herkes bide ben pik gördüm ama akşama doğru çatlar çünkü bir kere 6 ay önce falan ovulasyon testi kullandım sabah 6 gibi piki gördüm akşam 8 e doğru çatladı. Eğer senin de benim gibi 12 saat içinde çatlıyorsa sende pik gördüğün an yapış kocana inşallah bu ay güzel haberlerimizi alırız
28-30-31 degisiyor döngüm canimm , evet benimde birkaç gündür ayni şekilde akıntım var günaşırı degerlendiriyorsan illaki denk gelecektir inşallahBende 8 inde yumurta aki kivaminda akinti gördüm o günü degerlendirdik dunde göğüslerim de hassasiyet vardı. Gün aşırı ilişki yaşıyoruz ben test yapmıyorum ama belirtiler bu sekildeydi dongun kac gunde bir ?
Benimde oyle değişiyor met tarihim yok. Evet denedim bakalim hayırlısı ilk ayim bu benim daha once dış gebelik yasayinca ara vermiştik siz ne zamandir istiyorsunuz28-30-31 degisiyor döngüm canimm , evet benimde birkaç gündür ayni şekilde akıntım var günaşırı degerlendiriyorsan illaki denk gelecektir inşallah
Hayırlısı olsun inşallah cok bekletmeden ilk aydan olsunBenimde oyle değişiyor met tarihim yok. Evet denedim bakalim hayırlısı ilk ayim bu benim daha once dış gebelik yasayinca ara vermiştik siz ne zamandir istiyorsunuz
İnsallah kuzum.Hayırlısı olsun inşallah cok bekletmeden ilk aydan olsunbiz ilk Şubat ayında basladik 5 ay olmadi , bu 6. Ay , bu ay olmasa bile 7.8. ayda olacak inaniyorum daha cok bekletmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?