- 8 Temmuz 2020
- 276
- 122
- 33
- 31
Evet bizlerde yaşadık o ağrıları kuzumm..Kızlar iğnenin üzerinden 4 gün geçti adet olacakmışım gibi sancım var. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Adetime daha 10 gün var.
Iyice inanırdım kendimi bu ay olmayacağına normalse sıkıntı yokEvet bizlerde yaşadık o ağrıları kuzumm..
Canım umutsuz olma iğnenin etkisnden hepsi ama bu tedavi gebe kalma şansımızı birazda olsa arttırıyor pozitif olIyice inanırdım kendimi bu ay olmayacağına normalse sıkıntı yok
Ben ne kadar pozitifsem testler o kadar negatif çıkıyorCanım umutsuz olma iğnenin etkisnden hepsi ama bu tedavi gebe kalma şansımızı birazda olsa arttırıyor pozitif ol
Normal kuzum her kadın bunyesi farklı tepki gösterebiliyor ayaklarını belini usutmemeye özen gosterKızlar iğnenin üzerinden 4 gün geçti adet olacakmışım gibi sancım var. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Adetime daha 10 gün var.
Hadi insallqhhh hayirli sonuçlar ikiye katlarsin idrar testi yapmismiydin peki ya bide düşünün bi böyle şeylere girmesek hic adet geçince test yaptırırız ama bizler hevesli olduğumuz için adet gelmeden kan vermeye başlıyoruz düşük çıkması normal olabilirLütfen beni de rahatladın 10unda çatlatma iğnesi yaptırdım doktorum 12.gün kan ver dedi ama kan 7.41 iki gün sonra tekrarlayalım kanı dedi ama içimde huzursuzluk var bu şekilde olumlu sonuçlanan var mı morale çok ihtiyacım var
Ayy inşallah çok istiyoruz onun için de dayanamadım buradaki yorumlar beni bu kadar tuttu ama bilmedim az olması üzdü 10un üstünde olsaydı çok rahatlayacaktımHadi insallqhhh hayirli sonuçlar ikiye katlarsin idrar testi yapmismiydin peki ya bide düşünün bi böyle şeylere girmesek hic adet geçince test yaptırırız ama bizler hevesli olduğumuz için adet gelmeden kan vermeye başlıyoruz düşük çıkması normal olabilir
Hele sen iki gün sonra pozitif diye burda bi tef çal da hepimiz sevinelimAyy inşallah çok istiyoruz onun için de dayanamadım buradaki yorumlar beni bu kadar tuttu ama bilmedim az olması üzdü 10un üstünde olsaydı çok rahatlayacaktımyapmıştım idrarda çok silik çıkmıştı onun için acele ettim kan için
Özele gidiyorum kuzum ameliyat olacaktı doktor o yüzden izne çıkmışHayırlısı olsun kuzum. Hayda şansa bak özele mi gidiyosun devlete mi?
Kuzu adet döneminde düşüyor değer 21. Gün değeri önemli yumurtlamayı anlayabilmek için. Hayırlısı olsun bu ay yine deneyeceğiz. Kaç gün geçti adetinKızlar sonuçlarım çıktı,
Test Sonuç Aralık Birimi MesajBHCG 1.1 mIU/mL Prog 1.27
Progesteronun bu kadar düşük çıkmasını anlayamadım çatlatma iğneleri fayda etmemiş mi .?
2 günde 1 kandan baktır bakalım katlanacak mı değer, hadi inşallah bakalımLütfen beni de rahatladın 10unda çatlatma iğnesi yaptırdım doktorum 12.gün kan ver dedi ama kan 7.41 iki gün sonra tekrarlayalım kanı dedi ama içimde huzursuzluk var bu şekilde olumlu sonuçlanan var mı morale çok ihtiyacım var
Pazar olmam gerekiyodu canım ama suan agrılarım arttı..Kuzu adet döneminde düşüyor değer 21. Gün değeri önemli yumurtlamayı anlayabilmek için. Hayırlısı olsun bu ay yine deneyeceğiz. Kaç gün geçti adetin
Bende famera kullandım 1 hafta geçen ayın 26. Ovitrella çatlatma iğnesi yapmıştı göbekten 2 gün kahverengi lekelenme şeklinde geldi ve şuan 10 gün gecikmem var ve kan testi yaptım 451 çıktı aradan 5 gün geçti yine yaptım 2170 çıktıMerhaba hanımlar,
Uzun zamandır forumdaki başlıkları takip ediyorum ve ancak üye oldum.
2 yıldır evliyim yaklaşık 1 yıl 2 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum. 1 yıl normal yolla gebe kalmayı denedim ancak olmadı. Tüm tahlillerim yapıldı, rahim filmi çekildi, eşimin sperm testi yapıldı hepsi normal. FSH-LH oranı iyi çıkmasına rağmen ultrasonda polikistik görünüm çıktı. Adet düzensizliğim pek yok en fazla 10 gün gecikme yaşadım. Yalnız 1 kez yumurtamın 8 mm de kaldığını ve gelişmediğini öğrendim. Gebelik süreci ile ilgili hikayem bu:)
Geçtiğimiz ay adetin 3. Gününden itibaren 5 gün 2x1 femara kullandım, 14. Gün 4 adet yumurtam oldu. (17-18-19-20 mm) 6 temmuzda çatlatma iğnesi oldum şu an beklemedeyim. İnanılmaz gaz, kasık ağrısı ve göğüs ağrısı oldu şu ana kadar.
Temmuz ayında çatlatma iğnesi olanlar durumlarımızı birlikte takip edelim, inşallah isteyen herkes bu ay hamile kalır
Var beeenn2 günde 1 kandan baktır bakalım katlanacak mı değer, hadi inşallah bakalım
Perşembe gideceğim inşallah artar2 günde 1 kandan baktır bakalım katlanacak mı değer, hadi inşallah bakalım
Ayy çok şükür darısı biz tüm isteyenlere Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah çok moral oldu bu banaBende famera kullandım 1 hafta geçen ayın 26. Ovitrella çatlatma iğnesi yapmıştı göbekten 2 gün kahverengi lekelenme şeklinde geldi ve şuan 10 gün gecikmem var ve kan testi yaptım 451 çıktı aradan 5 gün geçti yine yaptım 2170 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?