Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Yaptıranlar Takip Edelim❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse yarın yap o zaman garanti olsun
Az önce ovulasyon testi yaptım sıvı alımına falan dikkat etmedim gerçi ama negatif çıktı gebelik testi yapıp sinirimi bozmıcam adeti beklicem yok bence tutmadı bu ay da malesef öyle düşünüyorum

Az önce ovulasyon testi yaptım sıvı alımına falan dikkat etmedim gerçi ama negatif çıktı gebelik testi yapıp sinirimi bozmıcam adeti beklicem yok bence tutmadı bu ay da malesef öyle düşünüyorum
Sen sabırlısın maşallah ben her gün yapıyom negatif olmasına ragmen bi umut

Ben dayanamadım bugün de yaptım erken gebelik testi ikinci çizgi bi tık silikleşti. Ne iğneymiş bu ya 11. Günüm hala etkisimi var yani

Geçmiiş olsun kzum üzme kendini tamam mı bi gün bebişlerimize kavuştuğumuzda hepsi geride kalacak..
Napim canım yapacak bişe yok geçen ay bı macun ve ovulasyon testi almıştım onunla da çok hamile kalan olmuş bu ay onları denicem bakalım kısmet artık

Ne macunu kuzum ? Güvenilir mi ? dikkat et..
Tanıdığım iki kişi onunla hamile kaldı bende ilaca yüklenmek istemiyorum üst üste bu ay onu denicem adetliken macunu kullanıyorsun mesir macunu kıvamında bişe adet bitince de ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapiyosun

Senin kararın kuzum.. Güzelce araştır ama..

Evet canım araştırmak lazım ben sadece soğan kürü yapıyorum cok iyi geliyor bu ay yapmayacağım 3 aylık tamamladım. Dün o kadar üzüldüm ki karnım ağrıdıkça ben ağladım yine de içimde bi ümit varmış adet olmak üzereyim AysenurrrO

Ağlama kuzum Allah büyük biz ümidimizi kaybetmeyelim yeter kii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…