Az önce ovulasyon testi yaptım sıvı alımına falan dikkat etmedim gerçi ama negatif çıktı gebelik testi yapıp sinirimi bozmıcam adeti beklicem yok bence tutmadı bu ay da malesef öyle düşünüyorumNeyse yarın yap o zaman garanti olsun
İki günü bekleme kuzu yarin hemen yapıpAnladım canım 2 gün sonra tekrar yapayım Ozaman
İki günü bekleme kuzu yarin hemen yapıphaydi insallahhh bende bugun sabah yapacam 13. Gunum asilamada bakalkm allah kerim
Ben adet oldum az önce malesefTamam canım eğer pazartesiye kadar olmazsam kan testi vercem bakalım. Hiç değilse soru isareti kalmaz aklımda
Sen sabırlısın maşallah ben her gün yapıyom negatif olmasına ragmen bi umutAz önce ovulasyon testi yaptım sıvı alımına falan dikkat etmedim gerçi ama negatif çıktı gebelik testi yapıp sinirimi bozmıcam adeti beklicem yok bence tutmadı bu ay da malesef öyle düşünüyorum
Hayırlısı olsun bakalım önemli olan o çizginin kalmasıYaptım düne göre ikinci çizgi daha silik ya
Geçmiiş olsun kzum üzme kendini tamam mı bi gün bebişlerimize kavuştuğumuzda hepsi geride kalacak..Ben adet oldum az önce malesefbari siz hamile kalmış olun
Erken gebelik testi olduğu içinmi gösteriyor kan testi mi yaptırsam 4 günüm var regleHayırlısı olsun bakalım önemli olan o çizginin kalması
Valla kuzum yanlış yönlendirmek istemem ama adet gününü bekle bence kan vermek içinErken gebelik testi olduğu içinmi gösteriyor kan testi mi yaptırsam 4 günüm var regle
Testim yok ki dün de pazardı bugün nöbete geldim vs yakın eczane yok:/Sen sabırlısın maşallah ben her gün yapıyom negatif olmasına ragmen bi umut
Ben bugün öğleye kaadar adet olmazsam kan testi vericem..Testim yok ki dün de pazardı bugün nöbete geldim vs yakın eczane yok:/
Napim canım yapacak bişe yok geçen ay bı macun ve ovulasyon testi almıştım onunla da çok hamile kalan olmuş bu ay onları denicem bakalım kısmet artıkGeçmiiş olsun kzum üzme kendini tamam mı bi gün bebişlerimize kavuştuğumuzda hepsi geride kalacak..
Ne macunu kuzum ? Güvenilir mi ? dikkat et..Napim canım yapacak bişe yok geçen ay bı macun ve ovulasyon testi almıştım onunla da çok hamile kalan olmuş bu ay onları denicem bakalım kısmet artık
Tanıdığım iki kişi onunla hamile kaldı bende ilaca yüklenmek istemiyorum üst üste bu ay onu denicem adetliken macunu kullanıyorsun mesir macunu kıvamında bişe adet bitince de ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapiyosunNe macunu kuzum ? Güvenilir mi ? dikkat et..
Senin kararın kuzum.. Güzelce araştır ama..Tanıdığım iki kişi onunla hamile kaldı bende ilaca yüklenmek istemiyorum üst üste bu ay onu denicem adetliken macunu kullanıyorsun mesir macunu kıvamında bişe adet bitince de ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapiyosun
Evet canım araştırmak lazım ben sadece soğan kürü yapıyorum cok iyi geliyor bu ay yapmayacağım 3 aylık tamamladım. Dün o kadar üzüldüm ki karnım ağrıdıkça ben ağladım yine de içimde bi ümit varmış adet olmak üzereyimTanıdığım iki kişi onunla hamile kaldı bende ilaca yüklenmek istemiyorum üst üste bu ay onu denicem adetliken macunu kullanıyorsun mesir macunu kıvamında bişe adet bitince de ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapiyosun
inşallah canımmmİnşaAllah canım hepımıze dua edıyorum sende tez vakitte hayırlı haber alırsın
Ağlama kuzum Allah büyük biz ümidimizi kaybetmeyelim yeter kii.Evet canım araştırmak lazım ben sadece soğan kürü yapıyorum cok iyi geliyor bu ay yapmayacağım 3 aylık tamamladım. Dün o kadar üzüldüm ki karnım ağrıdıkça ben ağladım yine de içimde bi ümit varmış adet olmak üzereyimAysenurrrO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?