- 8 Temmuz 2020
- 276
- 122
- 33
- 31
Anladım tamam canım biz iğneden bi hafta sonrasını full değerlendiirdik bişey olmadı yine deEvet canım adetin bittiği gibi doktora git her ihtimale karşı ilişki olmasın. Benim ilişki oldu diye doktor çekmemişti diğer aya kalmıştı cunku
Bendeki rahatlığa bak sadece iğnenin 33. Saati oldu daha da olmadı sonra da bekle ki gebelik olsunAnladım tamam canım biz iğneden bi hafta sonrasını full değerlendiirdik bişey olmadı yine de
Kızlar yaptım ben test malesef negatif. Zaten ağrılarım adet olacağımı gösteriyor
Bİzi düşünme sen son güne kadar umudunu kaybetme Allah büyük nasibimizde ne varsa o..Regl ağrısı mı vardı. Benim 6 gün adete. Sağ kasığımın batma oluyor arada hoplatıyor yerimden. Negatifleri görünce bende de umut kalmadı
Bİzi düşünme sen son güne kadar umudunu kaybetme Allah büyük nasibimizde ne varsa o..
Valla bi arkadaş vardı aynı anda başladık çalışmalara bi hafta beklediler bi ilişkiyle oldu suan bebekleri yasına gircek nerdeyse :)) Bzde tık yokBendeki rahatlığa bak sadece iğnenin 33. Saati oldu daha da olmadı sonra da bekle ki gebelik olsun
2 güne kadar kasıklarıma ara sıra sancılar giriyodu. Simdi adet ağrısını andırıyor ve benim adetlerim baya ağır geçiyo geliyom hazır ol diyo yaniRegl ağrısı mı vardı. Benim 6 gün adete. Sağ kasığımın batma oluyor arada hoplatıyor yerimden. Negatifleri görünce bende de umut kalmadı
Ben de bugün temizlik yapacağım eğer olursa söylerim:)Kizceler benim 11. Günüm bugün rapor aldım çalışmıyorum aşılamadan beri bugun bi evleri sileyim süpürgeyi dedim söylemesi ayıp isim bitince lavaboya girmiştim orda sağ sol kasikta cok ciddi bi batma olustu alt karnıma dokununca cok aciyor varmi basina gelen
Ben adetten üç gün sonra cwkinmistim sanırım adetle beraber satınca 10gun içinde çekinmek gerek demişti doktorBende anlamıyorum kuzu doktorun dediği gibi de yaptık ama olmadı işte. Zamanı gelmedi demekki. Umutsuzluk yok inşallah biz devam ediyoruz yolumuza. Bu ay rahim filmi çektircez. Adet bittikten sonr a çekiliyor değil mi kuzum ?
Canim cok dikkatli ol emin ol ven cok pisman oldum keşke yapmaz olsaydım evet agrim biraz hafifledi ama ya bjseg olduysa korkusu sardı içimi bosver ortalığı topla sonuca kadar dokunmaBen de bugün temizlik yapacağım eğer olursa söylerim:)
Benim kasıklarımda 3-4 gündür şişlik var böyle elime sanki küçük kitle gibi şeyler geliyor
Tamam kuzum inşallah rahat geçer ya ve sorun varsa da çözülürBen adetten üç gün sonra cwkinmistim sanırım adetle beraber satınca 10gun içinde çekinmek gerek demişti doktor
Aynen yavaş yavaş yaap ömür biter temizlik bitmezE EmrineamadeyizALLAHIMAysenurrrO yeni taşındım ev yeni o yüzden her yerde hala harç pisliği var gözüme batıyor ama yavaş yavaş takılacağım haldır haldır temizlik yok
Benim anestezi altında yapıldi hiç hissetmemiştim tıkanıklık varmış ve açılmıştı inşallah seninde bişe varsa çözülür bir an önceTamam kuzum inşallah rahat geçer ya ve sorun varsa da çözülür
Ay inşallah canım tek dileğim o..Benim anestezi altında yapıldi hiç hissetmemiştim tıkanıklık varmış ve açılmıştı inşallah seninde bişe varsa çözülür bir an önce
Benim de hiç ağrım yoktu şimdi başladı gerçi hiç şaşmaz benim adetim günü bırak saati bile şaşmaz benimki de yarın gelecek demek ki bı gün önce ağrısı olur inşallah olmayız negatif testlere rağmen hala umutlanmali miyiz onh da bilmiyorum daKuzum sabahtan baya yogundu ama suan pek yok ağrım. Yarın olurum diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?