• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Yaptıranlar Takip Edelim❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hellobrc

Kitap kurdu🎈
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
246
264
53
32
Merhaba hanımlar,
Uzun zamandır forumdaki başlıkları takip ediyorum ve ancak üye oldum.
2 yıldır evliyim yaklaşık 1 yıl 2 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum. 1 yıl normal yolla gebe kalmayı denedim ancak olmadı. Tüm tahlillerim yapıldı, rahim filmi çekildi, eşimin sperm testi yapıldı hepsi normal. FSH-LH oranı iyi çıkmasına rağmen ultrasonda polikistik görünüm çıktı. Adet düzensizliğim pek yok en fazla 10 gün gecikme yaşadım. Yalnız 1 kez yumurtamın 8 mm de kaldığını ve gelişmediğini öğrendim. Gebelik süreci ile ilgili hikayem bu:)
Geçtiğimiz ay adetin 3. Gününden itibaren 5 gün 2x1 femara kullandım, 14. Gün 4 adet yumurtam oldu. (17-18-19-20 mm) 6 temmuzda çatlatma iğnesi oldum şu an beklemedeyim. İnanılmaz gaz, kasık ağrısı ve göğüs ağrısı oldu şu ana kadar.
Temmuz ayında çatlatma iğnesi olanlar durumlarımızı birlikte takip edelim, inşallah isteyen herkes bu ay hamile kalır❤️❤️❤️

Merhaba ❤🕊 bende 29. haziranda catlama ignesi vuruldum bugün ignenin 9. Günü. Testlerim nerdeyse net beyazlasdi insallah tekrar koyulasir. Rabbim hepimize nasib etsin.

Bende aynı senin gibi 2 yıllık evliyim 1 yıldan fazladır cocuk istiyorum. Bu ay ilk defa klomen + catlatma iğnesi vurdum. 4 temmuzda. Hayırlısı olsun inşallah..
Hadi bakalım gelişmelerimizi paylaşalım en güzel sonuç bizimle olsun bu ay😍 benim bugün iğnenin 3.günü hala kasıklarım çok ağrıyor

Merhaba ❤🕊 bende 29. haziranda catlama ignesi vuruldum bugün ignenin 9. Günü. Testlerim nerdeyse net beyazlasdi insallah tekrar koyulasir. Rabbim hepimize nasib etsin.
Gebelik olduysa eğer 13-14.günden itibaren tekrar belirginleşmeye başlıyormuş onun için en net sonuç için 14. Günden sonra kandan baktırmamız

Gebelik olduysa eğer 13-14.günden itibaren tekrar belirginleşmeye başlıyormuş onun için en net sonuç için 14. Günden sonra kandan baktırmamız
Insallah ❤🤲 von korkuyorum olmadi diye hep negatif düsünceleri icerisindeyim ama insallah olur.

Evet ben de öyle elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışıyorum ama bütün gün kadınlar kulübündeyim kimler benimle aynı durumda diye forumları okuyorum😂
Ay bende sizler gibiyim düsünmemeye calisdikca aklimdan cikmiyor .. bide pozitif kalmaya calisiyorum ama ayni yandan korkuyorum olmadi düsünüyorum google de aramadigim okumadigim bisey kalmamisdir.. rabbim hepimize nasib etsin hayirlisiyla.

Ay bende sizler gibiyim düsünmemeye calisdikca aklimdan cikmiyor .. bide pozitif kalmaya calisiyorum ama ayni yandan korkuyorum olmadi düsünüyorum google de aramadigim okumadigim bisey kalmamisdir.. rabbim hepimize nasib etsin hayirlisiyla.
Ne zamandır bebek istiyorsun arkadaşım daha önce de çatlatma iğnesi falan olmuş muydun yoksa ilk mi

Merhaba kızlar. ben de hikayemi anlatayım. yeni evliyim. evlenmeden önce yumurtlamayı falan hepp hiss ederdim. ama evlendikten sonra anlayamadım oyüzden ultrasonda 2ay takip ettirdim. ve 2ay yumurtam çatlamadı. hayatım boyu saat gibi 26. gün de adet olan ben son 3 ayda 28-30-27.günlerde adet oldum.büyük ihtimal yumurta çatlamadığı içindi. yumurta kendisi büyüyor 20mm oluyor sonrasında çatlamadan küçülmeye başlıyor. doktora gittim adetin 2.günü gel hormonların testini yapalım dedi. ben de oyüzden adetimi bekliyorum. bugün döngünün 25.günü :kızgın:

Ne zamandır bebek istiyorsun arkadaşım daha önce de çatlatma iğnesi falan olmuş muydun yoksa ilk mi
Bu benim ilk catlama igne ve femara kullanisim. Bi bucuk senedir istiyoruz. Gecen sene 5 aylik kizimi placenta preavia total dan kaybettim erken dogum oldu. Cok kanamalarim olmusdu. gecen ay da kimyasal oldu. Bu ay insallah tutar.

Sabah ki testim negatif sayilir. Bugün ignenin 10. Günü. Gögüslerim cok agriyo ama genelde benim adetten önce agrir :/

Bu benim ilk catlama igne ve femara kullanisim. Bi bucuk senedir istiyoruz. Gecen sene 5 aylik kizimi placenta preavia total dan kaybettim erken dogum oldu. Cok kanamalarim olmusdu. gecen ay da kimyasal oldu. Bu ay insallah tutar.

Sabah ki testim negatif sayilir. Bugün ignenin 10. Günü. Gögüslerim cok agriyo ama genelde benim adetten önce agrir :/
10. Gün net sonuç için cok erken ama ümitsizliğe kapılma 14.günden sonra bak yine. Sen içini ferah tut en azından gebe kalabiliyorsun destekleyici bir kaç şeyle sağlıklı doğumların olur inşallah ben de aynı senin gibi ilk kez femara ovitrelle kullandım 1 yılı geçti daha hiç gebe kalamadım

10. Gün net sonuç için cok erken ama ümitsizliğe kapılma 14.günden sonra bak yine. Sen içini ferah tut en azından gebe kalabiliyorsun destekleyici bir kaç şeyle sağlıklı doğumların olur inşallah ben de aynı senin gibi ilk kez femara ovitrelle kullandım 1 yılı geçti daha hiç gebe kalamadım
Insallah tez zamanda bizde cift cizgiyi görürüz.
Biraz önce yaptim tekrar test. Resim ekliyorum..
20200709_123134.jpg
20200709_121819.jpg

Hanımlar merhaba 🤚🏻 Klomen+çatlatma iğnesi kullandım bugün 9. Günüm fakat kasık ağrılarım oluyor ara ara acaba gebelik olabilrmi tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınz🌸 şimdiden teşekkürler

Back