Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yorumlarız tabi canım ama fazla büyümemesi gerek büyüdükçe ortalıyor yerini çünkü 😊 5-6 haftalık ultrason resimi olması lazım
İlki 5 haftalık vajinal 2.resim 6. Hafta normal ulrtason benimkini de yorumlar mısınız güzellikler :KK66:

Eklentiler

• IMG-20211001-WA0000.jpeg
    IMG-20211001-WA0000.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 1634749971407835138861.jpg
    1634749971407835138861.jpg
    110,4 KB · Görüntüleme: 49
Evet karından baktı canım saol tşk ederim küçük aşkımı gördüm çok şükür 🙏🥰
Tabii ya en önemlisi bu zaten canım. Cinsiyetin ne önemi var ki🥰 tabi insan meraklanıyor ama önemli olan dualarımızın kabul oluşu😇 hele içinde hareketlenmeye baslayınca offff dünyanın en en en güzel hissi😇

Tabii ya en önemlisi bu zaten canım. Cinsiyetin ne önemi var ki🥰 tabi insan meraklanıyor ama önemli olan dualarımızın kabul oluşu😇 hele içinde hareketlenmeye baslayınca offff dünyanın en en en güzel hissi😇
İnşallah canım keşke herkese nasip olsa çok mutlu oldum inan onu görünce. 4+4 bugün kese 7mm çok iyi dedi

İnşallah canım keşke herkese nasip olsa çok mutlu oldum inan onu görünce. 4+4 bugün kese 7mm çok iyi dedi
Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu🙏🏻 5+5 iken falan gitsen daha net görünür kesenin konumu. Ama büyük ihitmalle kalp atışı için çağırmıstır artık😊

Maşallah kuzuna😍❤️ Canım bana kız gibi geldi🌸Sağlıklı olsunlarda en önemlisi o. Bidaha gittiğinde tekrar gönder şimdi kese var ama bebiş gözükmediği için çok sağlıklı bakamadım🤭
Tmm canım benim kalp atışı için gidicem o zaman atarım resim kızı erkeği hiç önemli değil de ben erkek istiyorum, 😅😅inşallah hayırlısı olsun kuzum ne diyim bunada çok şükürler olsun 🙏ben tekrar gidince atarım resim

X