- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.756
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #17.401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çin takvimide tuttu ona baktınmıAttım ama doktordayken daha net gözüküyordu sol alttaydı yolk
Yaaa öyle mi bende solda kız oluyor sanıyordumSolda evet canım ManyakPrenses soldaysa erkek oluyordu benimkide soldaydı
Çin de kız çıkıyorBen de çin takvimide tuttu ona baktınmı
Ben mi yanlıs hatırlıyorum dur ManyakPrenses te baksınYaaa öyle mi bende solda kız oluyor sanıyordum
Çin de kız çıkıyor
Topikte öyle dediler ondan ama bilmiyorum tabi netBen mi yanlıs hatırlıyorum dur ManyakPrenses te baksın
Evet canım soldaysa erkek sağdaysa kız sweetgirlcandySolda evet canım ManyakPrenses soldaysa erkek oluyordu benimkide soldaydı
Benimkide soldaydı plesanta da soldaydı. Ramzi teorisi çok nadir yanılıyor canım ya. Benimde çin takvimi işe yaramadı çünkü öyle bi zamandı ki bigün sonra erkek bi gün sonra kız dı bende Ramzi teorisini baya ilerlettim o yüzdenYaaa öyle mi bende solda kız oluyor sanıyordum
Çin de kız çıkıyor
Evet canım soldaysa erkek sağdaysa kız sweetgirlcandy
Kız valla ultrason fotosundan iyi görüyorsunuz ben doktor ekranda gösterdiğinde net gördüm yolk falan çıktı verince kağıtta bir şey göremedimBenimkide soldaydı plesanta da soldaydı. Ramzi teorisi çok nadir yanılıyor canım ya. Benimde çin takvimi işe yaramadı çünkü öyle bi zamandı ki bigün sonra erkek bi gün sonra kız dı bende Ramzi teorisini baya ilerlettim o yüzden
Yorumlarız tabi canım ama fazla büyümemesi gerek büyüdükçe ortalıyor yerini çünkü 5-6 haftalık ultrason resimi olması lazımKızlar benide yorumlarsınız değilmi ultrason kağıdımı alınca
Tabiki burda paylaşırsın bakarızKızlar benide yorumlarsınız değilmi ultrason kağıdımı alınca
Net bişey diyemeyiz kuzum ama solda olunca erkek oluyormuş bak ramzi teorisi diye araştır. Karından ultrasondu dimiKız valla ultrason fotosundan iyi görüyorsunuz ben doktor ekranda gösterdiğinde net gördüm yolk falan çıktı verince kağıtta bir şey göremedim
Erkek mi yani
Erkek canım evet ben hemen gördüm belli oluyor aslında. Zaten işaretlemişteKız valla ultrason fotosundan iyi görüyorsunuz ben doktor ekranda gösterdiğinde net gördüm yolk falan çıktı verince kağıtta bir şey göremedim
Erkek mi yani
Bana erkek dedin erkek çıktı valla canım benmki bariz soldaydı fasulye gibiydiNet bişey diyemeyiz kuzum ama solda olunca erkek oluyormuş bak ramzi teorisi diye araştır. Karından ultrasondu dimi
Evet karındanNet bişey diyemeyiz kuzum ama solda olunca erkek oluyormuş bak ramzi teorisi diye araştır. Karından ultrasondu dimi
Hayırlısı olsun inşallahErkek canım evet ben hemen gördüm belli oluyor aslında. Zaten işaretlemişte
Tmm canım benim inşallahTabiki burda paylaşırsın bakarız
Duphaston adet düzenleyici olarak geçer. Bunu kullanarkennde gebe kalınabilir ama özellikle gebe kalmak için verilmez. Pko oldugun halde adetlerin 40-50 gün arası ile şaşmıyorsa düzenin bu demektir ilacada gerek yoktur. Adetliyken hormon tahlili yaptırabilirsin gebelik için.Kızlar Selam bi konu hakkında size danışmak istiyorum. Pkoluyum fakat tüm tahlil sonuçlarım normal değerlerinde. Bugün adetim bitti ve doktorum gebelik istediğim için bana duphaston verdi. 15.günü başla 10 gün kullan. 10 günün sonunda adet olursun olmazsan gebelik testi yap dedi. Bu şekilde kullanıp gebe kalan var mı acaba? Birde benim yumurtlamam 33-35. günlerde oluyor genelde. çünnkü adet döndüm 40-50 gün arası. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
canım yaptırdım zaten tahlillerimi hepsi normal değerlerde. ama doktora özellikle söyledim 30-35 arası yumurtlama görüyorum diye bunu bile bile neden 15.gün kullann dedi anlamadım. Yani yumurtlamadan önce kullanmam gerektiğini söyledi. Bende hiç bu şekilde kullanan görmedim.Duphaston adet düzenleyici olarak geçer. Bunu kullanarkennde gebe kalınabilir ama özellikle gebe kalmak için verilmez. Pko oldugun halde adetlerin 40-50 gün arası ile şaşmıyorsa düzenin bu demektir ilacada gerek yoktur. Adetliyken hormon tahlili yaptırabilirsin gebelik için.
Hiç anlamadım vardır bir bildiği ama detaylıca konusmak gerekcanım yaptırdım zaten tahlillerimi hepsi normal değerlerde. ama doktora özellikle söyledim 30-35 arası yumurtlama görüyorum diye bunu bile bile neden 15.gün kullann dedi anlamadım. Yani yumurtlamadan önce kullanmam gerektiğini söyledi. Bende hiç bu şekilde kullanan görmedim.