- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #17.321
Süper canım benimm Bi daha ki beta testin ne zamanAyy inşallah canım 122 çıktı bugün değerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper canım benimm Bi daha ki beta testin ne zamanAyy inşallah canım 122 çıktı bugün değerim
Çarşamba günüSüper canım benimm Bi daha ki beta testin ne zaman
Çok heyecanlııÇarşamba günü
Sorma yaaa gerçekten ayrı bir stresmiș düzenli artacak mı sonra kesesi kalp atışı. Ben çok takılmam diyordum da öyle değilmişÇok heyecanlıı
Emin ol hiç bitmiyo hep meraklanıcak heyecanlanıcak bişeyler oluyo Tabloya senin bebişi de koyalım artıkSorma yaaa gerçekten ayrı bir stresmiș düzenli artacak mı sonra kesesi kalp atışı. Ben çok takılmam diyordum da öyle değilmiş
Sağlıkla ilerlesin de o heyecanlar bir şekilde geçer Senin civciv ne yapıyor. Alıştın mı anneliğeEmin ol hiç bitmiyo hep meraklanıcak heyecanlanıcak bişeyler oluyo Tabloya senin bebişi de koyalım artık
Bende 6 aylık evliyim. 2 aydır istiyoruz korunmuyoruz. İnşallah bu ay nasip olur bana ve isteyen tüm herkese rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok dua ediyorum hepimiz için Bu ay bende soğan kürü denedim inşallah faydalı olur
Benim civciv napsıın gazlı ciyak ciyak bağırıyo kurban olduğum Bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı bağırsak düzenleyici damla önerdi ebemiz İnşallah iyi gelir bakalım. Annelik çok başkaymış alışmaya çalışıyorummSağlıkla ilerlesin de o heyecanlar bir şekilde geçer Senin civciv ne yapıyor. Alıştın mı anneliğe
Ayy kuzum ya inşallah gazı geçer hemen Ayy ne güzel duygular yaBenim civciv napsıın gazlı ciyak ciyak bağırıyo kurban olduğum Bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı bağırsak düzenleyici damla önerdi ebemiz İnşallah iyi gelir bakalım. Annelik çok başkaymış alışmaya çalışıyorumm
İlk 3 ay böyleymiş canım olsun sabredicez onun sevgisi yeterAyy kuzum ya inşallah gazı geçer hemen Ayy ne güzel duygular ya
Aynen mis kokusu yeterİlk 3 ay böyleymiş canım olsun sabredicez onun sevgisi yeter
Ben cok umutsuzum 6aylık evlıyım bende 1defa kürtaj oldum 1ay dogum kontrol hapı kullandm bırakalı 2ay oldu ve 2adeti gordum korunmuyoruz ama olmuyor gebelık
O kadar doğru ki aynen benimde böyle oldu Tamamen kafamdan çıkarmasamda Allaha teslim oldum. Meryem suresi okudum. Dualar ettim. Burda tesbih çekme guruplarına katıldım.. Gerçekten Rabbim zamanını biliyor sabretmek gerek.. B bahar evrenBen tamamen kafamdan çıkarttığım ve tamamen tevekkül etmeye başladığımda aldım haberi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bu arada Allah bağışlasın yavrunu canım benimManyakPrenses Gereksiz06 kızlar bugün testim pozitif Allahın izniyle dua edin sağlıkla ilerlesin hem çok mutluyum hem endişeli sizler nasılsınız
Ayy canım o kadar sevindim kii içim bi hoş oldu çok şükür Rabbim sağlıcakla büyütsün kuzunu Bizde iyiyiz alışmaya başladık baya bi tempoya tüm gelişmelerini yaz lütfen heyecanla bekliyorumManyakPrenses Gereksiz06 kızlar bugün testim pozitif Allahın izniyle dua edin sağlıkla ilerlesin hem çok mutluyum hem endişeli sizler nasılsınız
Ayy çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun yaa masallah ben biraz zorlanıyorum psikolojik olarak ama atlatıcaz inşallah, hersey normal seyrinde cok şükürManyakPrenses Gereksiz06 kızlar bugün testim pozitif Allahın izniyle dua edin sağlıkla ilerlesin hem çok mutluyum hem endişeli sizler nasılsınız
Çok şükür canım çok mutluyum cuma kan testim var inşallah sağlıkla ilerler, sende kuzunu öp benim yerime bol bol Allah uzun ömür versin inşallah yazarım tabikiAyy canım o kadar sevindim kii içim bi hoş oldu çok şükür Rabbim sağlıcakla büyütsün kuzunu Bizde iyiyiz alışmaya başladık baya bi tempoya tüm gelişmelerini yaz lütfen heyecanla bekliyorum