- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #17.301
Evet canım başladı sancılar ama dayanılmıcak gibi değil çok şükür güzel gidiyo bakalımSen nasılsın çok az kalmııııș Sancıların oluyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım başladı sancılar ama dayanılmıcak gibi değil çok şükür güzel gidiyo bakalımSen nasılsın çok az kalmııııș Sancıların oluyor mu?
Amin inşallahhBende yapicam canim Allahım inşallah dualarımızı kabul eyler
M mavili_yeshll bak canim bu bayan uygulamış maşallah sonuç pozitifİnşallah hep dua ediyorum isteyenlere, beklemek nasıl bişey bilirim. Tam hatırlamıyorum ama ben sanırım regl bitimi gusülden sonra yazıp streç filme sarıp sütyenimin içine koymuştum. Hatta birde beze sarıp küçük çengelli iğneyle tutturdum düşmesin diye.
Hadi sağlıkla kolaylıkla gelsin minnoş inşallahEvet canım başladı sancılar ama dayanılmıcak gibi değil çok şükür güzel gidiyo bakalım
Amin canım inşallah Sen nasılsın muayene olucaktın en son çekiniyodun biraz gittin mi dr aHadi sağlıkla kolaylıkla gelsin minnoş inşallah
Gitmedim henüzAmin canım inşallah Sen nasılsın muayene olucaktın en son çekiniyodun biraz gittin mi dr a
Canım benim git ne güzel muayeneni ol. Korkulcak bişey yok inan. Afedersin reglimin 3. Günü gitmiştim o halde bakıldı düşün napalım evlat için her şey yapılıyomuş onu anladım benGitmedim henüz
Korkunun yanında utanma da var bendeCanım benim git ne güzel muayeneni ol. Korkulcak bişey yok inan. Afedersin reglimin 3. Günü gitmiştim o halde bakıldı düşün napalım evlat için her şey yapılıyomuş onu anladım ben
Kadın bi dr a gitsen belki sorun çözülür mü kiKorkunun yanında utanma da var bende
Bi nebze daha iyi olabilirKadın bi dr a gitsen belki sorun çözülür mü ki
O zaman geciktirme benceBi nebze daha iyi olabilir
Yaaaaaaa çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün inşallah Benimde aklımdaydı kaç gündürKızlaaaarr ManyakPrenses doğurmuş
Canım benim hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün. Ne güzel normal doğum yapmışsın hersey gönlünce oldu . Darısı benim başıma insallah böyle güzel kolay doğum yapmak
Amin canım çok teşekkür ederim şükür ki her şey çok güzel olduuu Kızlar sizlerede çok dua ettim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinKızlaaaarr ManyakPrenses doğurmuş
Canım benim hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün. Ne güzel normal doğum yapmışsın hersey gönlünce oldu . Darısı benim başıma insallah böyle güzel kolay doğum yapmak
Amin canım sağolasınn Gereksiz06 arkadaşımızda doğumunu yaptı çok şükür oda kavuştu yavrusunaYaaaaaaa çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün inşallah Benimde aklımdaydı kaç gündür
Yaaa Gereksiz06 gözün aydın canııım. Allah analı babalı büyütsün inşallahAmin canım çok teşekkür ederim şükür ki her şey çok güzel olduuu Kızlar sizlerede çok dua ettim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin canım sağolasınn Gereksiz06 arkadaşımızda doğumunu yaptı çok şükür oda kavuştu yavrusuna
Onun da gözü aydın Gereksiz06 maşallah suphanallahAmin canım çok teşekkür ederim şükür ki her şey çok güzel olduuu Kızlar sizlerede çok dua ettim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin canım sağolasınn Gereksiz06 arkadaşımızda doğumunu yaptı çok şükür oda kavuştu yavrusuna
Ah canımm o kadar çok sevindim kii. Allah tamamına erdirsin. Güzel güzel büyüsün leblebinManyakPrenses prensescim pozitifi gördüm bende inşallah sağlıkla artar değerim
Ayy inşallah canım 122 çıktı bugün değerimAh canımm o kadar çok sevindim kii. Allah tamamına erdirsin. Güzel güzel büyüsün leblebin
Gozun aydin canim cok sevindim saglikla sihhatle kucagina al insallahAyy inşallah canım 122 çıktı bugün değerim