- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.621
Kırpapatyası canım yumurtlaman ne zamandı biliyor musunEvet bitanem en iyisi beklemek hadi inşallah bu topikten herkesi hamile görmek istiyorumm herkesiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırpapatyası canım yumurtlaman ne zamandı biliyor musunEvet bitanem en iyisi beklemek hadi inşallah bu topikten herkesi hamile görmek istiyorumm herkesiii
Beni de ekler misiniz canım bat 24 temmuzKızlar ben 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim. Artık çocuk düşünüyoruz ve önümüzde ki ay Allah izin verirse çalışmalara başlayacağız. Bende baktım temmuz başlığı yok açayım dedim Burada paylaşım olarak test yorumlarız, gebelik belirtilerinden bahsederiz, sağlıklı beslenme, kürler vs.. Stressiz geçirmek için makara yaparız falan. Gelin Birlikte bekleyelim. Bebek hazırlığıyla ilgili tecrübeli arkadaşlarda yazarsa sevinirim Beni yalnız bırakmayın çok heyecanlıyım gelin heyecanımızı paylaşalım
-Ben ön hazırlık olarak folik asit takviyesine başladım.
-Bu ay bal, çörek otu ve tarçın kürünü uygulayacağım. (Bu kürden vazgeçtim çakşır suyu aldım onu eşimle birlikte kullanacağız)
-Bebek yapma düşüncesi bile çok güzel ama kafama takmayacağım. Burada ve çevremde duyduğum bebeğe en engel olan hiç bir sorun olmamasına rağmen stresten bebeklerin olmaması..
Böyle işte şimdilik hazırlığım böyle olacak nasip diyelim..
Tabloda yer almak isteyenler beni etiketleyerek yorum yaparsanız sevinirimm
@
Anne Adayı Bat Tarihi Sonucu ManyakPrenses 31.07.2020 @Mdmd 12.07.2020@Gereksiz06 07.08.2020 @semiramis1990 29.07.2020 @SiyahPapatyaa 05.08.2020 @yengec4 31.07.2020 @tnurta 05.07.2020@nefesim-35 06.08.2020 @ahvalim 14.07.2020 @Emel akdelun 08.07.2020 @talena 27.07.2020 @Vera06m 23.07.2020 @Korkusal 24.07.2020 @skylight06060606 01.08.2020 @Pinky93 25.07.2020 @Menekse moru 19.07.2020 @KvrckEla 09.08.2020 @Mavim25 20.07.2020 @Kralice55 25.07.2020 @Nurzfr 05.08.2020 @Muzkad9289 15.08.2020 @ kirpapatyasiii 23.07.2020 @Seulcan 30.07.2020 P pinkderya
@brrnytr
@Gizemm012.07.2020
29.07.2020
01.08.2020
Kuzum ovulasyon ile takip etmedim ben bu ay 2 günde 1 değerlendirdikKırpapatyası canım yumurtlaman ne zamandı biliyor musun
Valla ben hiç güvenmiyorum artık testlere hepsi farklı gösteriyor bekleyelim bence kuşumbugün test yaptım negatif ama bata 6 gün vardı bi umut işte
İnşallah bebisin seninledirAynı şekilde kuzum birbirimize uğurlu gelelim inşallah ♥
Bende öyle düşünüyorum kuzum baya araştırmıştım ama bakalım ♥
Evet bitanem en iyisi beklemek hadi inşallah bu topikten herkesi hamile görmek istiyorumm herkesiii
İnşallah canım benim hepimiz hayırlı haberler alalım bu ay Ezanda okunuyor hep diyorum su ezanlarin mazlumların yüzü suyu hürmetine Rabbim aratmasın kimseyiİnşallah bebisin seninledir ❤❤
Daha çok erken canim bence bikac gün bekle öle yapbugün test yaptım negatif ama bata 6 gün vardı bi umut işte
Amin inşallah canım aynen ezanı duydum bende öle düşündümİnşallah canım benim hepimiz hayırlı haberler alalım bu ay Ezanda okunuyor hep diyorum su ezanlarin mazlumların yüzü suyu hürmetine Rabbim aratmasın kimseyi ♥
Benide eklersen sevinirim bat 29 temmuzBeni de ekler misiniz canım bat 24 temmuz
Aslında dua zinciri bile yapabiliriz En güzel dua , başka müslümanın ettiği duaymış birbirimize ederiz ne dersin prensesim?Amin inşallah canım aynen ezanı duydum bende öle düşündüm
İnşallahEvet bitanem en iyisi beklemek hadi inşallah bu topikten herkesi hamile görmek istiyorumm herkesiii
İnşallah canım❤Aynı şekilde kuzum birbirimize uğurlu gelelim inşallah ♥
Ben her zaman diyorum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın ben inanıyorum burda güzel haberler vericez birbirimize Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünAslında dua zinciri bile yapabiliriz ♥ En güzel dua , başka müslümanın ettiği duaymış birbirimize ederiz ne dersin prensesim? ♥
Nasıl yapıcazzAslında dua zinciri bile yapabiliriz ♥ En güzel dua , başka müslümanın ettiği duaymış birbirimize ederiz ne dersin prensesim? ♥
Aminn inşallah canımBen her zaman diyorum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın ben inanıyorum burda güzel haberler vericez birbirimize Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Mesela her hafta kişi sayısına göre okuyacagımız duayı , sayısını belirleriz herkes birbirinin niyetine okuyup listeyi tamamlariz bizdeNasıl yapıcazz
Canımm Negatif çıkcak diye korkuyorum hep hüsran oluyor pazartesiye kadar beklicem ya da yarın yaparım test almadım inat ettim ama aklım hep orda düşünce gücüyle mi adetimi geciktiriyorum acabaKuşum yapsana test 6 gün hayat ideal bir süre. İnşallah bebişin seninledir. Benim bir arkadaşım yeni gebelik haberini aldı onunda karnında aşırı derecede seyirme olmuş tabi kişiden kişiye değişir ama bence bir tane yap ♥
Bence yap kuzum geç yumurtalasan bile en kotu silik çıkar kendini daha fazla strese sokma umarım hayırlı haber alırsınCanımm Negatif çıkcak diye korkuyorum hep hüsran oluyor pazartesiye kadar beklicem ya da yarın yaparım test almadım inat ettim ama aklım hep orda düşünce gücüyle mi adetimi geciktiriyorum acaba