- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.661
Ay kızlar bu sık idrara çıkma beni uyutmuyor su içmiyorum bunun yüzünden ama yinede geliyor az önce geldim wcden bidaha bidaha sabaha kadar 5 kez belki daha fazla gidiyorum en sonunda altıma torba bağlıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bende senin gibiyim ama doğum konturol hapı kulanıyorum hamile kalamma yani başka seyden dir demiAy kızlar bu sık idrara çıkma beni uyutmuyor su içmiyorum bunun yüzünden ama yinede geliyor az önce geldim wcden bidaha bidaha sabaha kadar 5 kez belki daha fazla gidiyorum en sonunda altıma torba bağlıcam
Hepimiz mutlu haberler alalım inşallah bu stres sıkıntıya değsin ilk 2 gebeligimde yaşamadığım hisler içimde bi tuhaf hallerEğer vücudun alışık değilse takviyelere veya mide problemin varsa dokunmuştur hemencecik.. sorma bende de var stres. Ne kadar düşünmüyorum desemde aklıma geliyo hamilemiyim değilmiyim, tuttu my tutmadı mı derken sıyırdım sıyırdım
Geçmezse öyle yapicam canimBence dr la görüşün mide koruyucu yazar size
O iş Allahın bileceği iş canım %1 lik ihtimal bile var yani bana doktorum öyle demişti doğum kontrol hapıyla birlikte kondom %100 lük koruyucu olur. Acaba enfeksiyon olabilirmivalla bende senin gibiyim ama doğum konturol hapı kulanıyorum hamile kalamma yani başka seyden dir demi
Yaa dimi bende öyle ara ara giriyorum hep. Buraya yazmazsam sizden uzak oluyomuşun gibi oluyo alıştım benze hepinize çokAyyy kızlarr özledim sizi cok ilgilenemedim bugün cok yogundum daha yeni uzattm ayagımı valla okadar alısmısm ki size özlüyorm burda görmeyince valla canlarm yoldaslaaaarmmmm
Olabilirrİshal erken gebelik belirtisi olabilir mi
Adetinize kaç gün varkızlar doğum konturol hapı kulanıyorum ama sık idrar cıkıyorum kapızlık var güslerimde cok acıyo acba hapın yan etkisimi hamile olamam hakı kulanırken
canım ben zaten hamile kalmak için bu hapı kulanıyorum kistim varmış bu hap kisti eritiyomuş doktorum oyle dedi akıntı filanda var bilmiyorum belkide yan etkileriO iş Allahın bileceği iş canım %1 lik ihtimal bile var yani bana doktorum öyle demişti doğum kontrol hapıyla birlikte kondom %100 lük koruyucu olur. Acaba enfeksiyon olabilirmi
10 gün canımAdetinize kaç gün var
Bence dk hapı yapıyor bunları size. Daha adetinize de bayağı varmış takmayın kafanıza. Şikayetleriniz devam ederse dr a söyleyin belki size uygun bir hap değildir başka yazar..10 gün canım
4 tane kaldı zaten cnm bitti hapımBence dk hapı yapıyor bunları size. Daha adetinize de bayağı varmış takmayın kafanıza. Şikayetleriniz devam ederse dr a söyleyin belki size uygun bir hap değildir başka yazar..
Yazarım inşallah canım ama adet olacakmış gibi hissediyorum karnında hafiften ağrı var gibi bu ay da kafam çok meşguldü takmamıştım ama ..Çıkar canım sabah ilk idrarla yap buraya yaz ama unutma
Âdet olacakmış gibi ağrılarda belirti canım umutlandirmak istemem ama benim bir kaynım var oradan biliyorum adete yakın adet ağrıları olmuştu bendede inşallah tutunmustur bebeğinYazarım inşallah canım ama adet olacakmış gibi hissediyorum karnında hafiften ağrı var gibi bu ay da kafam çok meşguldü takmamıştım ama ..
Kızz kaybım yazcaktn heralde kaynım diyince tövbe tövbe dedm dogru mu okuyormÂdet olacakmış gibi ağrılarda belirti canım umutlandirmak istemem ama benim bir kaynım var oradan biliyorum adete yakın adet ağrıları olmuştu bendede inşallah tutunmustur bebeğin
Hahaha ilahi Semiramis ne güldümKızz kaybım yazcaktn heralde kaynım diyince tövbe tövbe dedm dogru mu okuyorm
Aa bakalım nolucak merak ettim adet olacak mısınız acaba.. bence ilk defa kullandığınız için dk hapının etkisi gibi geldi hayırlısı4 tane kaldı zaten cnm bitti hapım
Olsun üzülmeyin daha belli değil ve adet olursanız da sağlıkla gelsin bebişler yeterki geç olsun güç olmasın ama çokta bekletmesinler inşallahYazarım inşallah canım ama adet olacakmış gibi hissediyorum karnında hafiften ağrı var gibi bu ay da kafam çok meşguldü takmamıştım ama ..