- 7 Şubat 2010
- 2.111
- 2.174
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #16.121
aynen canım hepsi kendi çıkarlarını düşünüyorlar malesef.maddi olarak biraz zorlanırım belki ama tekrar iş bulurum eninde sonunda onuçta sağlık sektöründeyim ve pandemi var biliyosun.Adet görürsen konuşursun canım acele etme iş yerleri malesef ki her zaman kendi çıkarını düşünür çalışanı düşünmezler ama senin durumda önemli aynen yaş geçiyor malesef son bir yıl nasıl geçti ben hiç anlamadım mesela.dedigin gibi en fazla işten çıkarırlar eğer bu durum seni çok etkilemicekse takma kafana.peki hormon testleri bozuk çıkıyorsa yokmu bunun tedavisi fln
tiroit testim düzene girmişti ocak ayında yaptırdığımda doktor böyle devam et 3 ay sonra gel dedi.hormon testlerim de bu aya kadar iyiydi kadın doğum dr yaptığı bu ay nedensse fsh ve lh fırlamış yükselmiş anlamadım bişey.bitki çayı içmiştim acaba ondan mı diyorum ama onlarda düşürüyor bu değerleri normalde iyie kafam karıştı.
pazar sabahı tekrar test yapayım diyorum o zaman 2 gün kalmış oluyo ama negatif görürsem yine çok üzülcem ama diğer taraftanda sabırsızlıktan deliriyorumBazı testler hemen belli ediyomus bazıları geç.beklemen en iyisi bence yada iki gün kala fln yap testini. inşallah canım çok mutlu olurdum keşke öle bir sürpriz yapabilsem hayırlısı olsun hepimiz için