- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #15.901
İnşallah canım aşırı baş ağrım var bu gün nedense gözüm e kadar indiHadi hayırlısı olsun canım baya da belirtin var inşallah bebeğin seninledir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım aşırı baş ağrım var bu gün nedense gözüm e kadar indiHadi hayırlısı olsun canım baya da belirtin var inşallah bebeğin seninledir
hayırlısı olsun canım iğneden kaç gün sonra geldi reglin?Amiiinnm canım benim insallahhh benmde hep dualarımdasınız gebe veya isteyen tüm arkadaşlarıma dua ediyorum. Kanamasız risksiz sağlıklıca doğurun bir avazda insallahhj
15 Mart canım@Balkiz94 , @khalesi , @gamzesarp1989 , @slyvia242 , @Mrve8141 kızlar son durumunuz nedir tabloda güncelleyelim
Buda bi belirti olabilir canım hayırlısıİnşallah canım aşırı baş ağrım var bu gün nedense gözüm e kadar indi
Hahaha iyi yaptın ben hiç öle bişi yapmadım canım benim iğneden tam 15.günde geldi reglim.hayırlısı olsun canım iğneden kaç gün sonra geldi reglin?
bende iğnenin etkisiyle kendimi tatmin etmek istedim dün test yaptım çift çizgiyi görmek çok güzel oluyormuş
Test yaptım canım negatif çıktı ama hala adet olmadım hiç bu kadar gecikmemisti daha önce. Bir kaç gün daha bekleyeceğim olmazsa kan testi yaptırmayı düşünüyorumCanım.naptin sen test yaptın mı durum ne merak ettim.mesajlarini okudumda
Bende aynı durumdayimTest yaptım canım negatif çıktı ama hala adet olmadım hiç bu kadar gecikmemisti daha önce. Bir kaç gün daha bekleyeceğim olmazsa kan testi yaptırmayı düşünüyorum
İnşallah canım ya adet olarak hiç belirtim.yok gerçi baş agrisida bende oluyor adetten önce ama bilemiyorum.kiBuda bi belirti olabilir canım hayırlısı
Rabbim inşallah mucizesini gerçekleştirir.Bende aynı durumdayim
Belirtilerin var mı canımRabbim inşallah mucizesini gerçekleştirir.
8-9 Mart canımCanım senin beklenmeyen adet tarihi neydi
İnşallah inşallah çok nazlılarHadi hayırlısı canım inşallah bu ay tutunur nazlı bebiş
Canım.sabah normal kaset test yaptım 5 dk bekledim baktım bişey çıkmadı bıraktım eşim.geldi öğretmen derse gitmişti dedim atayım.yine test mi yaotin demesin götürdüm tam atacaktım gözüm takıldı silik çizgi bu gün yumurtlamanın 9. Günü erken gebelik var elimde sabah yapsammi çıkar mı net olrakBuda bi belirti olabilir canım hayırlısı
Sadece ara ara baş dönmem var ama psikolojik olabilir diye düşünüyorum. Çok umutlaninca çok üzülüyorum ya. Senin var mı canımBelirtilerin var mı canım
Benim.cok belirtim var canım.bu sabah kaset test yaptım ilk başta 5 dk kadar bekledim.baktim.cikmadi kenara bıraktım sonra esimgeldi dedim görüp üzülmesin yok diye atayım bı baktım silik çizgi şimdi erken gebelik aldım acabasabah yapsam mı dün tam 9. Günü idi rahim kısmında ara ara adet ağrısı gibi ağrı girdi umytlanmak istemiyorum amaSadece ara ara baş dönmem var ama psikolojik olabilir diye düşünüyorum. Çok umutlaninca çok üzülüyorum ya. Senin var mı canım
Adet ağrısı gibi ağrı bende de oluyor ara ara ama belirti olarak düşünmedim onu. Ama ben iki tane kaset test yaptım ya olsa çıkmaz miydi 8 gün gecikti.Benim.cok belirtim var canım.bu sabah kaset test yaptım ilk başta 5 dk kadar bekledim.baktim.cikmadi kenara bıraktım sonra esimgeldi dedim görüp üzülmesin yok diye atayım bı baktım silik çizgi şimdi erken gebelik aldım acabasabah yapsam mı dün tam 9. Günü idi rahim kısmında ara ara adet ağrısı gibi ağrı girdi umytlanmak istemiyorum ama
Tamam canım güncelliyorumm8-9 Mart canım
İnşallah inşallah çok nazlılar
Yumurtlama önemli bence canımAdet ağrısı gibi ağrı bende de oluyor ara ara ama belirti olarak düşünmedim onu. Ama ben iki tane kaset test yaptım ya olsa çıkmaz miydi 8 gün gecikti.
Sadece uygulamadan takip ettim ovulasyon takibi yapmadım. Çok tuhaf bu kadar gecikmesi. Ben özellikle bu ay hiç düşünmedim gebeliği. Misafirim gelmişti şehir dışından. Ay nasıl bitti onu bile anlamadım hiç aklıma gelmedi geciktiğini bile üç gün sonra fark ettim.Yumurtlama önemli bence canım
10. güne kadar gelmezse bir doktora git. Hiç bukadar uzun gecikme yaşadın miSadece uygulamadan takip ettim ovulasyon takibi yapmadım. Çok tuhaf bu kadar gecikmesi. Ben özellikle bu ay hiç düşünmedim gebeliği. Misafirim gelmişti şehir dışından. Ay nasıl bitti onu bile anlamadım hiç aklıma gelmedi geciktiğini bile üç gün sonra fark ettim.
Hayır yaşamadım 5 6 günlük gecikmem olmuştu bir iki kere ama o zamanlarda hep adet sancim çok olmuştu biliyordum olacağımı. Birde gecikmem olduğunda çok stresli dönemlerdeydim hep bi sorun vardı onlarla uğraşıyordum. Ama bu sefer stresimde yok. Anlamadım neden böyle olduğunu.10. güne kadar gelmezse bir doktora git. Hiç bukadar uzun gecikme yaşadın mi