- 19 Nisan 2018
- 1.298
- 1.049
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.521
Elindeki barkod ile onların sistemlerinden gözükmüyor mu henüzCsnım burada ben ücretli test yaptırdım. özel hastanede ücretli yaptırınca e nabıza işlenmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elindeki barkod ile onların sistemlerinden gözükmüyor mu henüzCsnım burada ben ücretli test yaptırdım. özel hastanede ücretli yaptırınca e nabıza işlenmiyor
Evet ya beklemek gercekten zor geliyor sabırsız bir yapım var zatenilk defa ovu testi yaptim pcos normalde pik beklemiyordum ama pik gordum catlamis gibi azaldi degerlendirdik bakalim sonuclarini bekliyorumİnşallah canım benim ♥ şafak sayar gibi gün sayıyoruz Gerçi bu şafaktan daha zormuş
Niye güleyim kuzum :) bende 1 yıllık evliyim Rabbim sifami versin inşallah kuzum sağlıcakla hepimiz bebişlerimize kavuşalimSöylesem gülersin 2 bucuk aylık evliyiz pcos muhabbetini yeni öğrendim bide 8 yıllık iliskimiz cocuk olursa olsun diyorduk simdi olsun diyoruz ben pcosu öğrendiğimden beri insallah Allahın izniyle
Herkes daha cok erken diyor da ondan Amin kuzum insallah❤Niye güleyim kuzum :) bende 1 yıllık evliyim ♥ Rabbim sifami versin inşallah kuzum sağlıcakla hepimiz bebişlerimize kavuşalim♥
Ben hiç ovulasyon testi muhabbetine girmeyi denemedim Bu ay yeni başladık zaten öncesinde planlı bir çalışma yoktu onunla uğraşmak gözüme büyük geldi niyeyse onun yerine 2 günde 1 değerlendirdik İnşallah hayırlı haberler alırız yolun başı bakalımEvet ya beklemek gercekten zor geliyor sabırsız bir yapım var zatenilk defa ovu testi yaptim pcos normalde pik beklemiyordum ama pik gordum catlamis gibi azaldi degerlendirdik bakalim sonuclarini bekliyorum
Şimdi düştü sisteme 0.59 negatif kızlar.Elindeki barkod ile onların sistemlerinden gözükmüyor mu henüz
Olsun kuzum benim üzülme herşey de bir hayır vardır mutlaka Denemeye devam Umut kaybetmek yokŞimdi düştü sisteme 0.59 negatif kızlar.
Yok denemeyeceğim bu ay dahaOlsun kuzum benim üzülme herşey de bir hayır vardır mutlaka Denemeye devam Umut kaybetmek yok
Kuzum kendini strese sokma akışına bırak bakalım biraz , en güzel mucizeler beklenmedik zamanda karşına cıkanlardir . Karamsar olma lütfenYok denemeyeceğim bu ay daha
Kesinlikle öyle, bende pcos muhabbetine denedim devam edicem gibi duruyor bu ay mens sonrası hakkımızda hayırlısı insallah dediğin gibi daha yolun başıBen hiç ovulasyon testi muhabbetine girmeyi denemedim Bu ay yeni başladık zaten öncesinde planlı bir çalışma yoktu onunla uğraşmak gözüme büyük geldi niyeyse onun yerine 2 günde 1 değerlendirdik İnşallah hayırlı haberler alırız yolun başı bakalım
En iyisini yapmışsın canım bence zaten vakti zamanı var En güzel zamanda gelecek yavrularımız İnşallah sifani da en kısa zamanda bulursunKesinlikle öyle, bende pcos muhabbetine denedim devam edicem gibi duruyor bu ay mens sonrası hakkımızda hayırlısı insallah dediğin gibi daha yolun başı
Bende merakla bekliyorum ben sabaha kadar burdayım nöbette olduğum icin heyecanına ortak olmak cok güzel oluyor. Umarım sonuç mutlu ederKuzum uykun gelirse uyu benim yüzümden ayakta kalma =)
Bende 3 gün önce kendimden suphelendim rutinler arasında bhcg de bakıldı bende de negatif geldi. Eger psikolojik olarak yorduysa dinlenmene bak canım. Hic beklemediğin anda surpriz yapmayı seviyor bu bebisler Hakkımızda hayırlısı olsun insallahhŞimdi düştü sisteme 0.59 negatif kızlar.
Yok kuzum ondan değil. bu ay çok denedim daha fazla istemiyorumKuzum kendini strese sokma akışına bırak bakalım biraz , en güzel mucizeler beklenmedik zamanda karşına cıkanlardir . Karamsar olma lütfen
Evet kan pıhtılaşma sorunu var bende bebeğin sağlklı tutunması için canımAspirini ne için kullanıyorsunuz canım? Doktor mu verdi?
Sen yine de 3 gün de bir değerlendir canım neolacağı belli olmaz. Böyle hemen pes edersen olmaz hemen moralini bozma. Ayrıca daha cok yeni kanda bile çıkmayabilir ki. Yoruldum deme bende çok yoruldum vlla ama napalım. Bazen ayda 2 kere yumurtluyoruz bazen yumurtladık sanıyoruz sonra yumurtluyoruz. O kadar da sistemsel birşey değil aslında. Sen değerlendir sürekliYok kuzum ondan değil. bu ay çok denedim daha fazla istemiyorum
Bana adetliyken kullanma.gibi birşey demedi..Hatta ben özellikle dikkat ettim adetini arttiricak mi kanamayı diye ama ilginçtir ki her zaman olduğumdan daha az oldum niye öyle oldu anlamadım..Canım umarım işe yararBende 100mg bebe aspirini kullanıyorum. Günde bir defa. Adetliyken kullanma dedi doktorum canım. Hamile kalırsam ne olur bilmiyorum asprine devam edermi acaba. Aspirin işe yarasında fazlasına gerek yok dedi
Canım sıkma canını daha bak yeni yumurtlamışsın hemen çıkmaz birde senin yaşadıklarının aynısı yum dan Bi kaç gün sonra yaşamaya başladım baş dönmesi mide ağrısı ishal dedim kesin zehirlendim ama hamileymiş meğer sen 2 gün sonra idrar testi bidaha yapYok denemeyeceğim bu ay daha