- 22 Haziran 2020
- 920
- 748
- 34
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.481
Allah Allah neden olur ki acabaValla kuzu başım döndü yer ayağımın altından kaydı doktora gittik doktor test mest yaptı sonucu 2 saate çıkacak. Serum yedim bir de sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah neden olur ki acabaValla kuzu başım döndü yer ayağımın altından kaydı doktora gittik doktor test mest yaptı sonucu 2 saate çıkacak. Serum yedim bir de sağol canım
İşte ilk bi üni hastanesine gittim. sanki havada yürüyor gidiydim. ünide başım dönüyor diyorum iğneyi salak damarımda gezdiriyor serum takamadı. özele gittim damar yolunu açtı serumu taktı bir de beta hcg için kan aldı eve geldim şimdi.Canım geçmiş olsun hayırdır geçmiş olsun şimdi nasılsın ?
sanırım bişeyden zehirlendim.Hayırdır kuzum nolduu
Allah allah hamilesin desem daha yeni yumurtladın bi iki gün önce imkansız yani hemen cıkmazda olmazda stres falan yaptn yada bi tansiyon düsmesi falan olabilir kuzum dikkatli ol cok gecmis olsnİşte ilk bi üni hastanesine gittim. sanki havada yürüyor gidiydim. ünide başım dönüyor diyorum iğneyi salak damarımda gezdiriyor serum takamadı. özele gittim damar yolunu açtı serumu taktı bir de beta hcg için kan aldı eve geldim şimdi.
Cook geçmiş olsun kuzum , dikkat et kendine , strest mi yaptın ondan mı oldu acabaİşte ilk bi üni hastanesine gittim. sanki havada yürüyor gidiydim. ünide başım dönüyor diyorum iğneyi salak damarımda gezdiriyor serum takamadı. özele gittim damar yolunu açtı serumu taktı bir de beta hcg için kan aldı eve geldim şimdi.
Aaayyy ne yediiin kii Allah korusun kız deseydin bu ihtimalde var diyeeesanırım bişeyden zehirlendim.
tansiyona baktılar. ama 13 9 çıktıAllah allah hamilesin desem daha yeni yumurtladın bi iki gün önce imkansız yani hemen cıkmazda olmazda stres falan yaptn yada bi tansiyon düsmesi falan olabilir kuzum dikkatli ol cok gecmis olsn❤
Kız yumurtlama harici hamile kalınmaz sanırım e 2 gün önce yumurtladım bence ben kesin zehirlndim. çünkü isaldim deAllah allah hamilesin desem daha yeni yumurtladın bi iki gün önce imkansız yani hemen cıkmazda olmazda stres falan yaptn yada bi tansiyon düsmesi falan olabilir kuzum dikkatli ol cok gecmis olsn❤
Kız yumurtlama harici hamile kalınmaz sanırım e 2 gün önce yumurtladım bence ben kesin zehirlndim. çünkü isaldim de
Canım içim çekildi yeminle ki benim canım az değildir. Ama ilk kez böyle oldumDikkat et canım aman su siralar bir de:) . Test sonuçları cikar öğrenirsin, belki de stresden fln cok yorulduysan havalar da sıcak bunalmış olabilirsin. Gün içerisinde az su ictiysen de etkisi olmus olabilir. Allah beterinden korusun
Canım benimde iki gündür böyle oluyor anlamadım ki bata ne kadar var seninEki Görüntüle 2664178 Kızlar sabah yapıp bir kenara attığım test sonucuma baktım şu an oha dedim 2 çizgi var sanki yoksa kuruma Lekesi mi sizce?
hiç bilmiyorum kuzu ya. bu ay bat karıştıCanım benimde iki gündür böyle oluyor anlamadım ki bata ne kadar var senin
Dur bakalım kan testi ne zaman belli olacak canımhiç bilmiyorum kuzu ya. bu ay bat karıştı
Valla canım örnek noyu aldım sistemden bakacağım. 1 saate falanDur bakalım kan testi ne zaman belli olacak canım
Merakla bekliyorum inşallah yüzünü güldürür kuzum benimValla canım örnek noyu aldım sistemden bakacağım. 1 saate falan
inşallah kuzumMerakla bekliyorum inşallah yüzünü güldürür kuzum benim
inşallah kuzum
Var gibi görüyorum kuzum ben çok hafif silikEki Görüntüle 2664179 Kuzu şurda bi çizgi yok mu ben kör olcam şimdi
İnşallahhhh... Neyse sonucum çıksın atacağım burayaVar gibi görüyorum kuzum ben çok hafif silik