- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.756
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #14.641
Hacamat vs yaptırdınız mıÇok şey yaptım kuzum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hacamat vs yaptırdınız mıÇok şey yaptım kuzum.
Aynı kisimiydi canımYa bana da yazdı. Bende rahatsız oldum. Bir iki cevap verdikten sonra yazmadım
İnşallah canım testlere devam edicem.evet pis sapıklar yaaa burayada dadanmisAa çok şaşırdım yaa bu ara ben de bircok yerde önerilerde bulunuyorum hacamat ovulasyon testi macun vs birine vesile olabilirim belki umuduyla, forumda konusmalarimiz haric ayrıca msj atanlar da oldu hic de aklıma gelmedi böyle seyler olabilecegi hiç işi gücü yok heralde bu milletin yaa Allah ıslah etsin
Bu arada testlerini yeni gördüm büyük ihtimal yarin pik olur canım
İnşallah canım testlere devam edicemBana da yazdı ama anladm feyk olduugnu cevap yazmadm canım. Senın testının resımlerıını gordum pik olmaya yakın bence :)
Banada benzer yazdı pis köpekBana da şunu yazdı. “
Siz nasil konsantre oluyorsunuz yani bebek yapalim diye odaya gecince boyle tahrik olmak zor oluyo bana senin bi taktigin var mi” o zaman işkillendim
Kesinlikle ben de uygulamaya baksaydım 11. 12.gününde gözüküyordu. Bu zamana kadar da hep uygulamayı baz almıştımSon iki aydır hep 28 günde olurdu tabi bazen 29 gün olduğu yada 25 günde olduguda oldu.testlere devam ediyim ben o zaman ama gerçekten çok önemli ovulasyon testi tahminlere baksam çok yanilcaktim bu ay
Bana da yazdı aynı kişi halimi hatrımı sordu sonra cevap vermedim baktım yeni hesap.Kızlar benim başıma gelen biseyi sizlede paylaşmak istedim Çarşamba günü bana özelden biri mesaj attı gebelikle ilgili sorular sordu bende cvpladim sonra konuyu cinselliğe döktü işte nasıl (sexs) olsun bebek için vs vs yazdı ama farkettim yani bu bence erkekti yazdığı şeyler bir bayanın yazacağı soracağı şeyler değildi.sonra ben cvp yazmadım.profiline baktım o gün kayıt olmuş hatta profil resmimi hemen değiştim.sonrada hesabını kapatmış en son aktif olduguda o gün gösteriyor belli ki fake hesap bu
Testten oluyor sanırım inşallah görürüm piki canım bikac güneCaglunal Bence 1 2 güne olur gibi güzel koyulașma var. Senin c ler de maşallah kopkoyu benim hiç öyle olmadı testten sanırım
Ben artık özel mesaj gelince ilk profiline bakicamKesinlikle ben de uygulamaya baksaydım 11. 12.gününde gözüküyordu. Bu zamana kadar da hep uygulamayı baz almıştım
Bana da yazdı aynı kişi halimi hatrımı sordu sonra cevap vermedim baktım yeni hesap.
Pardon halimi hatrimi soran o değilmiş bu direkt hamile kalabildiniz mi diye sordu
Evet canım. Buseanne nick i.Aynı kisimiydi canım
Aynen ben öyle yapıyorum hepBen artık özel mesaj gelince ilk profiline bakicam
En güzeli canımAynen ben öyle yapıyorum hep
Çok şükür iyi gidiyor canım. Arada miğde bulantılarım oluyor iştahım bi kapanıyo bi açılıyo ama çok şükür iyiyizManyakPrenses canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Canım pik olduktan sonra silikleştiyse çatlamıştır artık test yapmana gerek yok diye düşünüyorum benKızlar benim bugün test yapmama gerek var mı silikleşti ya artık bırakayım mı?
Ayy olur o kadar yaa sevindim iyi olmanaÇok şükür iyi gidiyor canım. Arada miğde bulantılarım oluyor iştahım bi kapanıyo bi açılıyo ama çok şükür iyiyiz
Aynen dün silikleşti. Bugün son kez yapayım bir bi daha yapmayım o zamanCanım pik olduktan sonra silikleştiyse çatlamıştır artık test yapmana gerek yok diye düşünüyorum ben
Testi yaparken sıvı alımını kaç saat kesiyorsun canım idrara kaç saat sıkışık gidiyosunAynen dün silikleşti. Bugün son kez yapayım bir bi daha yapmayım o zaman
1 saat kesiyorum sıvı alımını canımTesti yaparken sıvı alımını kaç saat kesiyorsun canım idrara kaç saat sıkışık gidiyosun