- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 35
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #14.661
Tmm tşk ederim1 saat kesiyorum sıvı alımını canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm tşk ederim1 saat kesiyorum sıvı alımını canım
Sağol canım benim Bencede bugün yap artık bidaha yapma test nasıl olsa çatladı artıkAyy olur o kadar yaa sevindim iyi olmana
İki rahiminde farklı tüpleri mi oluyormuş çift rahimde ilk defa duyuyorumKızlar merhaba 1 buçuk yıllık evliyim geçen yıl tesadüfen çift rahim olduğumu öğrendim(uterus didelfis). 1 buçuk aydır korunmayı bıraktık kan tahlillerim hormon testim ve eşimin değerleri çok iyi çıktı. İki rahmiminde tüpleri açık ve kalınlığı da iyi durumda. Umarım bu ay bebek haberini alırız. Önerileriniz var mı siz neler yaşadınız fikirlerinizi bekliyorum
Sağdaki rahimin sağ tarafta bir kanalı var soldaki rahimin de sol tarafta bir kanalı var benimki tamamen ayrı iki rahim şeklindeymişİki rahiminde farklı tüpleri mi oluyormuş çift rahimde ilk defa duyuyorum
Anladım kuzenimin eşinin de çift rahimliymiș ilk bebeğine düşük yaptığında öğrenmişti. Sanırım bir sorun olmuyor. Ovülasyon testi kullanıyor musun?Sağdaki rahimin sağ tarafta bir kanalı var soldaki rahimin de sol tarafta bir kanalı var benimki tamamen ayrı iki rahim şeklindeymiş
Canım bende ovülasyon testini duydum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum her ay 18 inde düzenli adet oluyorum yolun çok başındayım daha 1 buçuk ay oldu korunmayı bırakalı şu an dört gözle 18 şubatı bekliyorumAnladım kuzenimin eşinin de çift rahimliymiș ilk bebeğine düşük yaptığında öğrenmişti. Sanırım bir sorun olmuyor. Ovülasyon testi kullanıyor musun?
Kızlar hayıt hapı, böğürtlen kökü suyuydu sanırım onu, aktardan bazı otlar, macun bir de yumurtlamadan önce ve yumurtlama zamanı beline yakı kullananlar vardı. Sana yazarlar görünce. Bende bu ay ovülasyon yaptım ilk kez bir de belime yakı yapıştırdım.
Bir de ters rahim pozisyonu var. İlişkiden sonra yüz üstü yatıp bekliyorsun. Bunu yapıyorum ben ters rahim olmayanlar da bile bu sayede hamile kaldıklarını söyleyenler var.
Bende yeni öğrendim İnternetten sipariş verebilirsin. Çoğumuz laboquick marka kullanıyoruz. Ben gitti gidiyordan aldım 24 lüydü sanırım baya ucuza geliyor eczaneye göre.Canım bende ovülasyon testini duydum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum her ay 18 inde düzenli adet oluyorum yolun çok başındayım daha 1 buçuk ay oldu korunmayı bırakalı şu an dört gözle 18 şubatı bekliyorum
Kızlar ben erken gebelik testi buldum yaptım ama sonuç negatif. Şaşkınım vallaSende gördüysen ben yanılmıyorum o zaman dün akşam yaptım içi boş gri hatta beyaz kıl gibi bir çizgiydi. bu sabah tekrar yaptım o kıl çizgi biraz daha belirgin geldi bana. Testte evde duruyordu tahminim 6aydır evde ama son kullanma tarihleri 2023 belki dedim test bozuktur
Yarın bir daha yap benceKızlar ben erken gebelik testi buldum yaptım ama sonuç negatif. Şaşkınım valla
Bazen bu kaset tipi testler erken gebelik testinden daha iyi oluyor diye okudum yorumlarda tamamen para tuzağı sanırım. Ayrıca o kadar çok başım ağrıdı ki dün geceyi sabah ettim yok böyle bir baş ağrısıYarın bir daha yap bence
Benim de dün 2 saat arayla başım agridi resmen dolunay etkisi diye düşünüyorum artıkBazen bu kaset tipi testler erken gebelik testinden daha iyi oluyor diye okudum yorumlarda tamamen para tuzağı sanırım. Ayrıca o kadar çok başım ağrıdı ki dün geceyi sabah ettim yok böyle bir baş ağrısı
Abartmıyorum baş agrısı o kadar şiddetliydi ki resmen midemi bulandırdı sabaha kadar da geçmedi. Şimdi bile hafifledi ama geçmedi. Her ne sebep oldu bilmiyorum ama beni benden aldı diyebilirimBenim de dün 2 saat arayla başım agridi resmen dolunay etkisi diye düşünüyorum artık
Bi dolunayımız eksiktiBenım de dün başım çatladı resmen. Midem de bulanıyo. Dolunay etkisi kesınlıkle
he valla sanki çok şey azdı gibiBi dolunayımız eksikti
Negatif mi çok üzüldüm ya Kasetlerde bazen öyle olabiliyo. ManyakPrenses te yapınca hep bi silik çizgi çıkıyoduKızlar ben erken gebelik testi buldum yaptım ama sonuç negatif. Şaşkınım valla
Nedense içimde hala bir umud var kafayı yedik harhldeNegatif mi çok üzüldüm ya Kasetlerde bazen öyle olabiliyo. ManyakPrenses te yapınca hep bi silik çizgi çıkıyodu
Erken gebelik testinin markası neydi?Bazen bu kaset tipi testler erken gebelik testinden daha iyi oluyor diye okudum yorumlarda tamamen para tuzağı sanırım. Ayrıca o kadar çok başım ağrıdı ki dün geceyi sabah ettim yok böyle bir baş ağrısı
Şu nette 3 lü ucuza satılan prodüktörErken gebelik testinin markası neydi?