- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 45
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #14.501
Pazartesi gibi dimi canım?Daha pik değil var pike daha bikac güne pik olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi gibi dimi canım?Daha pik değil var pike daha bikac güne pik olur inşallah
Benim de hic kaşıntım yoktu koku yoktu herkeste değişik seyrediyo ben o ara çok araştırdım sperm geçişine engel oluyomus o mantar enfeksiyonuİnşallah canım mantar kaşıntı yapar diye biliyodum ben hiç kasintim yoktu benim sanırım mantar spermleri öldürüyor ondan gebeliğe engel oluyor
İliski icin piki beklemyosun dimi? Haftada 2 kez olmali en az yumurtlamadan önce çünkü bekleyen sperm bayatlar dölleme yetenegi azalir. Test güzel koyulasmis 2 güne kadar pik olabilirKızlar kaç güne pik olur acaba? Bat 17 Şubat. Geçen ay 8-9 Ocak pikti. Sat 21 Ocak. Biraz dengeler şaştı sanki. Ne zaman ilişki olmalı?
Sağol canım. Beklemiyorum tabiki. Sadece pik zamanımı merak ediyorum.İliski icin piki beklemyosun dimi? Haftada 2 kez olmali en az yumurtlamadan önce çünkü bekleyen sperm bayatlar dölleme yetenegi azalir. Test güzel koyulasmis 2 güne kadar pik olabilir
Yalnz ilaclari alirlen ilişki yasak canım fitilleri kullanirkenSeni unuttum ben etiketlemeyi canım sağol cvp verdiğin için.ole akıntım yoktu aksine kuruydum şaşırdım ama sevindimde belkide bu engeldi gebeliğe
Gün olarak bilemem ikisi aynı koyulukkta olunca yada t çizgisi c den koyu olunca çalışmalara basla daha pik değilPazartesi gibi dimi canım?
Aaa gerçekten mi o zaman büyük ihtimalle benim de sebebim bu o zaman sperm geçişine izin vermiyorsa gebelik gerçekleşmez zatenBenim de hic kaşıntım yoktu koku yoktu herkeste değişik seyrediyo ben o ara çok araştırdım sperm geçişine engel oluyomus o mantar enfeksiyonu
Öyle okudum ama kesinlikle olmaz yazmiyor tabi engel olabilir yazıyordu bircok yerde, doktorlarsitesi diye bi sitede doktorlara soru soranlar arasinda gördüm bu tarz soru ve cevapları. Bide forumda baska topiclerde yazan bir arkadas var üst üste bircok kişinin antibiyotik kullandığı ay hamile kaldığına sahit olmus ve kendince anitbiyotik kullanan hamile kalıyor diye bi tez geliştirmisti artık ne kadar dogru yoksa tesadüf mü bilemiyoruz ama bende oldu vallaAaa gerçekten mi o zaman büyük ihtimalle benim de sebebim bu o zaman sperm geçişine izin vermiyorsa gebelik gerçekleşmez zaten
Ben şöyle yapicam canım fitille ilişki arasına en az altı saat koyucam ama korunmucam hiç boşa gitsin istemiyorum bu ay biraz baktım fitil kullanırken hamile kalanlar olmuşYalnz ilaclari alirlen ilişki yasak canım fitilleri kullanirken
Bendede olur inşallahÖyle okudum ama kesinlikle olmaz yazmiyor tabi engel olabilir yazıyordu bircok yerde, doktorlarsitesi diye bi sitede doktorlara soru soranlar arasinda gördüm bu tarz soru ve cevapları. Bide forumda baska topiclerde yazan bir arkadas var üst üste bircok kişinin antibiyotik kullandığı ay hamile kaldığına sahit olmus ve kendince anitbiyotik kullanan hamile kalıyor diye bi tez geliştirmisti artık ne kadar dogru yoksa tesadüf mü bilemiyoruz ama bende oldu valla
Antbyotigin içinde kaç tane vardı benimkinin içinde üç tane var az degilmiBendede olur inşallah
Benimkinde 7 tane vardi ama doktor bana haftanin P ile baslayan günlerinde kullan sadece dedi. Ben dinlemedim hepsini kullandim valla ama sende ilaç cok bende 1 antibiyotik 1 fitil(2 tane var icinde) 1krem vardıSenin
Antbyotigin içinde kaç tane vardı benimkinin içinde üç tane var az degilmi
Anladım canım çok tşk ederim verdiğin cvplar içinBenimkinde 7 tane vardi ama doktor bana haftanin P ile baslayan günlerinde kullan sadece dedi. Ben dinlemedim hepsini kullandim valla ama sende ilaç cok bende 1 antibiyotik 1 fitil(2 tane var icinde) 1krem vardı
Canım bende kullanmıştım bunları daha önce aksatmadan kullan kısa sürede geçiriyor. Ama ben fitil kullanırken doktorun cinsel ilişki yok 1 hafta demişti sana bişey dedi mi canımKızlar ManyakPrenses Gereksiz06 Ballikko doktora gittim sağda her an çatlamaya hazır yumurtam olduğunu söyledi ve ciddi derecede iltihap ve mantar olduğunu söyledi tahminimde bu şekildeydi zaten bir sürü ilaç verdi bana adetin üçüncü günü çağırdı.ama ovulasyon testi aticam resmini bu şekilde çıkıyor daha pik değil kafam karıştı ilaçların resminide aticam yorumlarsanız sevinirim
Canım dışına ve alt tarafının çevresine sürebilirsin. Ben öyle yapmıştım.Bende iki güne pik bekliyorum.antbyotik hapı az önce içtim günde bir yazıyor üç tane var içinde zaten çoklu olan fitili sabah kullanicam diğer fitili gece kullanicamda bu kremi hiç anlamadım hazneye dedi tam nasıl kullanicam bilmiyorum iç tarafami dış yüzeye mi kafam karıştı inşallah benimde sebebim bu olur
Bana bu ay zaten gebelik gerçekleşmez dedi.cokmu enfeksiyon var neden böle dedi bilmiyorumCanım bende kullanmıştım bunları daha önce aksatmadan kullan kısa sürede geçiriyor. Ama ben fitil kullanırken doktorun cinsel ilişki yok 1 hafta demişti sana bişey dedi mi canım
Canım büyük ihtimalle ondan demiştir. Ya Allahın işine belli olmaz sen yinede Ballikko nın dediği şekilde değerlendir istersenBana bu ay zaten gebelik gerçekleşmez dedi.cokmu enfeksiyon var neden böle dedi bilmiyorum
Piki bekliyorum canım degerlendircem inşallahCaglunal canım ben ovülasyon hiç kullanmadığım için pek bişey diyemem ama doktor çatlamak üzere demiş. İlaçları kullanırken korunmakta sıkıntı yoksa pik olunca peş peşe değerlendir derim ben
Bende öle düşündüm mantıklı geldi mesela akşam saat 6 civarı ilişki gece 12 1 sıralarında fitil gibi düşündümCanım büyük ihtimalle ondan demiştir. Ya Allahın işine belli olmaz sen yinede Ballikko nın dediği şekilde değerlendir istersen