- 2 Ağustos 2013
- 34.152
- 101.679
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #14.541
Hadi inşallah bu ay umutluyum hepimizdenBenim döngum 28 gün son iki aydır bugün dongumun 11 günü daha pik görmedim bekliyorum bende bikacgune olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah bu ay umutluyum hepimizdenBenim döngum 28 gün son iki aydır bugün dongumun 11 günü daha pik görmedim bekliyorum bende bikacgune olur inşallah
Tamamdır değerlendircez inşallahsweetgirlcandy çok güzel pik yapmış canım artık 3-4 gün üst üste degerlendirin bol şans
Aynen bekle bu ay budahaki ay adet döneminde git hem hormon testide yaptırırsın inşallah gerek kalmazZaten şubatı da geçiriyim olmazsa mart ayında gitmeyi düşünüyordum
İnşallah canımAynen bekle bu ay budahaki ay adet döneminde git hem hormon testide yaptırırsın inşallah gerek kalmaz
İnşallahHadi inşallah bu ay umutluyum hepimizden
Tamam canım hemencecik iyileş inşallahEczacı bunu hazneye dedi daha önce hiç krem kullanmadm ben gereksiz arkadaş ta fitile biraz surup içeri yollamış öle yapıyım bide senin dediğin gibi yapicam
Evli bayan yılda 1 kez smear testi aldırması gerekiyor.Olmadım henüz
Ben de çok çekiniyorum erteleyebildigim kadar erteledim hep, ama bir yerden sonra erteleyemiyorsun çokta düşündüğüm gibi zor geçmedi ama utandim baya ya doktor iyi oldu mu daha rahat oluyor.Çok çekiniyorum ben ya vajinal muayeneye
Tşk ederim canım inşallahTamam canım hemencecik iyileş inşallah
Çok tşk ederim canım benim dün başladım ilaçlarımı kullanmaya.az önce lh testi yaptım hala pik değil kafam rahat kullanıyorum pik olmadığı için pik olunca daha dikkatli kullanicam.bende hiç enfeksiyon belirtisi yoktu ama doktor yoğun baya dedi.esime çok kızdım keşke daha önce gitseydim.bugun resmen içimin temizlendiğini hissediyorum çok afedersin baya baya sarı akıntım var.piki görene kadar cinsel ilişki yapmicam inşallah tedavi işe yararCaglunal geçmiş olsum canım, ben de gecen sene daha bebek bile düşünmüyorken gitmistim genel kontrole hic bir sıkıntım olmamasına ragmen bende de mantar çıktı. Allah sağlık sihhat versin onemsiz bir hastalık ama nelere engel olabiliyor inşallah çabucak gecer
Insan psikolojik olarak rahatlamaya başladımı yetiyor zaten, hem ilaçlar da daha cabuk etkisini gösteriyor. Cok sevindim adınaÇok tşk ederim canım benim dün başladım ilaçlarımı kullanmaya.az önce lh testi yaptım hala pik değil kafam rahat kullanıyorum pik olmadığı için pik olunca daha dikkatli kullanicam.bende hiç enfeksiyon belirtisi yoktu ama doktor yoğun baya dedi.esime çok kızdım keşke daha önce gitseydim.bugun resmen içimin temizlendiğini hissediyorum çok afedersin baya baya sarı akıntım var.piki görene kadar cinsel ilişki yapmicam inşallah tedavi işe yarar
Tşk ederim canım sağolasınInsan psikolojik olarak rahatlamaya başladımı yetiyor zaten, hem ilaçlar da daha cabuk etkisini gösteriyor. Cok sevindim adına
Ya kuzummmm uzun zamandır yoktum yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim çoookTamam canım hemencecik iyileş inşallah
Bakalım inşallah martta gitcemEvli bayan yılda 1 kez smear testi aldırması gerekiyor.
Kendine bir doktor bulup alttan muayene olmalısın canım. Kaçınılmaz birşey ki bu?
Hamile olunca gerektiğinde öylede böylede bakıyorlar. bu kadar korkma bence. Hele yumurta takiplerinde full alttan ultrasonla bakılıyor. Karından yumurta ölçülmez. Allah o durumlara düşürmesin inşallah ama bak ben her ay gidiyorum maalesef
Aynen doktorun da etkisi fazla tabi ki. Bende aynı erteliyorum sürekli de bakalım inşallah kolaylıkla giderimBen de çok çekiniyorum erteleyebildigim kadar erteledim hep, ama bir yerden sonra erteleyemiyorsun çokta düşündüğüm gibi zor geçmedi ama utandim baya ya doktor iyi oldu mu daha rahat oluyor.
Amin canım Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda versin bebişini inşallahYa kuzummmm uzun zamandır yoktum yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim çoook
Evet canım çatlamış bugun de iliski olsun yarın daGereksiz06 canım bugünkü testte c yerinde ama t yoktu söktüm baktım hafif bi çizgi var silik yani çatlamış mı oluyor bu durumda
Sen bu testleri nerden aldın niye böyle kaymış içleri anlamadim ben 6 ay yaptım böyle bir tane bile çıkmadı. Laboquick degil mi?Gereksiz06 canım bugünkü testte c yerinde ama t yoktu söktüm baktım hafif bi çizgi var silik yani çatlamış mı oluyor bu durumda
Tamamdır canımEvet canım çatlamış bugun de iliski olsun yarın da
Gittigidiyordan aldım. Evet laboquick marka. Bu 3. oldu sanırım içi kayan. Bu değişikti hani diğerlerinde c de kayıktı bunda c yerinde şaşırdım t yokSen bu testleri nerden aldın niye böyle kaymış içleri anlamadim ben 6 ay yaptım böyle bir tane bile çıkmadı. Laboquick degil mi?