- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #14.461
Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesinikizlar cinsiyeti ogrendim. Rabbim gonlume gore verdi. bi oglum vardi bi tane de kizim olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesinikizlar cinsiyeti ogrendim. Rabbim gonlume gore verdi. bi oglum vardi bi tane de kizim olacak
Teşekkür ederim duamız kabul olur inşallah
sagol bebegimYaa ne güzel
Sağ salim kucağına al inşallah
amin kuzum. senin de insallah. sayfadaki tum hamislerinCanım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesini
Amin canım inşallahamin kuzum. senin de insallah. sayfadaki tum hamislerin
Aaa süpersin teşekkürlerCanım ben ilk okurken arkadan da arapça okunuşunu açıp burdan okumuştum nasıl tam olarak aynı mı yazmışlar diye aynen öyle aynısı güvenebilirsin yani istersen burdan okuyabilirsinMERYEM suresi | MERYEM oku MERYEM arapça türkçe
www.kuran.gen.tr
Kan testini ne zaman verdiniz?Kızlar iyi akşamlar benim adet zamanım yani bugun-yarın olmam gerek. Akşam üstü öylesine denemek için ovulasyon testi yaptım resimdeki gibi çıktı. Kan testim negatif yani hamilelik yok. Adete yakın böyle koyulaşması normal mi? Yoksa ben ikinci kez mi yumurtlama yaşıyorum?
Dün verdimKan testini ne zaman verdiniz?
Kan testi negatif ise tekrar yumurtlama olmuş olabilir değerlendirin benceKızlar iyi akşamlar benim adet zamanım yani bugun-yarın olmam gerek. Akşam üstü öylesine denemek için ovulasyon testi yaptım resimdeki gibi çıktı. Kan testim negatif yani hamilelik yok. Adete yakın böyle koyulaşması normal mi? Yoksa ben ikinci kez mi yumurtlama yaşıyorum?
O zaman tekrar yumurtlama oluyor bence. Değerlendirin.Dün verdim
Kan testi negatif ise tekrar yumurtlama olmuş olabilir değerlendirin bence
O zaman tekrar yumurtlama oluyor bence. Değerlendirin.
Birgebeningunlugunde görmüştüm instagramda. Adetten 1 2 gün önce yumurtlayıp hamile kalan. Hadi inşallah sana da yararben her ihtimale karşı dün akşamı değerlendirdim :) bakalım nasip kısmet İnşallah yumurtlamadır
Benim çok hafif bi sancı şeklinde olur. 1 2 aydır biraz fazla hissediyorum. Baskı şeklinde olmadı hiç banaKızlar yumurtlama ağrısında kasıklarda sanki biri iki yumrugu ile kasıklarıma bastırıyor gibi hissediyorum bu kadar baskı hissi normal mi acaba ya
İnşallah çok teşekkür ederim güzel duanız için Rabbim İnşallah isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağı boş kalmasınBirgebeningunlugunde görmüştüm instagramda. Adetten 1 2 gün önce yumurtlayıp hamile kalan. Hadi inşallah sana da yarar
Benim son iki aydır biraz daha fazla ağrıyodu canım ama baskı hissi olmamıştı bilemedimKızlar yumurtlama ağrısında kasıklarda sanki biri iki yumrugu ile kasıklarıma bastırıyor gibi hissediyorum bu kadar baskı hissi normal mi acaba ya
Akşam bu hisle çok zor daldım uykuya anlamadım vallaBenim son iki aydır biraz daha fazla ağrıyodu canım ama baskı hissi olmamıştı bilemedim
Canım güzel bir yumurtan geliyordur bence o yüzden böyle olmuşturAkşam bu hisle çok zor daldım uykuya anlamadım valla
Insallah canim yaaCanım güzel bir yumurtan geliyordur bence o yüzden böyle olmuştur