- 15 Temmuz 2020
- 147
- 170
- 25
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.301
kisti hamile kalmaya engelll oluyormuş doktorum oyle dediKist engel mi oluyormuş canım benimde ilk gebeliğimde gebelikle beraber oluşmuştu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kisti hamile kalmaya engelll oluyormuş doktorum oyle dediKist engel mi oluyormuş canım benimde ilk gebeliğimde gebelikle beraber oluşmuştu.
bana doğum konturol hapı verdi sora hic bi sorun kalmaz dedi doktorumBende de gecen hafta kist gördü haftaya gel bakalım belki kendiliğinden küçülebilir dedi
Insallah küçülmüştür kisti olup hamile kalan var mı acaba?
Canım bence yap 4gun geçmiş zaten ben 4gün kala öğrenmiştim bir gebeligimdeKızlar hepinize merhaba şimdi yeni üye oldum ama aürekli bu topiği takip ediyordum :) hepinizi sevgiler selamlar bende 2 senelik evliyim 6 aydır bebiş deniyoruz bakalım bu ay ne olacak benim bat tarihim 12 temmuzdu 4 gün geciktim ama test yapmadım biraz daha bekliycem hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü .. benide listeye eklerseniz çok mutlu olurum
Çıkmaz yine hüsran diye korkuyorum bekliyorum öyle umutsuzcaCanım bence yap 4gun geçmiş zaten ben 4gün kala öğrenmiştim bir gebeligimde ☺
Ben kullanıyorum kuzum malesefKızlaar utanarak bişey sorucam sigara kullanan var mı? Ben içiyorum da ya hamile kaldığımı öğrenince hemen bırakmak istiyorum. Benimle birlikte içen varsa bırakmak için ne yapıcaz ya çok takılıyo bu kafama. İnşallah bırakabilirim
İnşallah canımBırakmak kolay aslında yani umarım
İnşallah bırakırız canım öğrenince hemenBen
Ben kullanıyorum kuzum malesef
Ben bugün siligi görsem bile içiyorum mesela çünkü her ne kadar olumlu yorum olsada olumsuzda var kesin net duyana kadar kapılmak istemiyorum onu bırakmak da benim icin büyük umut anlamına gelecek sankiİnşallah bırakırız canım öğrenince hemen
Aynen canım bende çift çizgiyi net görünce son sigara mı içer bırakırım yani Allah nasip ederseBen bugün siligi görsem bile içiyorum mesela çünkü her ne kadar olumlu yorum olsada olumsuzda var kesin net duyana kadar kapılmak istemiyorum onu bırakmak da benim icin büyük umut anlamına gelecek sanki
Insallah belirtidir ama çok dinlenme vücudunu ben ilk denemede herseyi hamilelige yormuştumKızlar sol kasığımda dünden beri seyirme var belirti olabilir mi acaba
Sanırım dinliyorum evet ama hoşuma gidiyoInsallah belirtidir ama çok dinlenme vücudunu ben ilk denemede herseyi hamilelige yormuştum
Güncelliyorum hemen canımKızlar selam benim doktorum bana şimdi yumurtluyorsam gün atar reglim öyle dedi. muhtemel regl tarihimi 25 temmuz olarak güncelleyebilir miyiz.
Canımsın =)Güncelliyorum hemen canım
Sende benim canımsınCanımsın =)
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyorsun canm ona göre ayarlaKızlar selam benim doktorum bana şimdi yumurtluyorsam gün atar reglim öyle dedi. muhtemel regl tarihimi 25 temmuz olarak güncelleyebilir miyiz.
Ben ve hala içiyorum kanda öğrendikten sonra azalttım keseyi görünce allahtan bir güç gelirse tamamen kesmeyi düşünüyorumKızlaar utanarak bişey sorucam sigara kullanan var mı? Ben içiyorum da ya hamile kaldığımı öğrenince hemen bırakmak istiyorum. Benimle birlikte içen varsa bırakmak için ne yapıcaz ya çok takılıyo bu kafama. İnşallah bırakabilirim
Canım valla o tarihe göre hesaplarsam da günü 29u oluyor. Geçen ay 27sinde oldu regl. Bakalım 25 ya da 29u ben tahmin edemiyorumYumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyorsun canm ona göre ayarla