- 22 Haziran 2020
- 920
- 748
- 34
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.341
Gittim kızlar kültür testini raporladı hoca önemli bisey yok dedi hafif bakteri üremis oda vicutta yapar dedi hafif bi antibiyotik verdi sükürrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah allah sanki ben pembelik gördüm arkadasta görmüste ondan söyledm canm benimm..Yok ilk defa gecikti bu kadar bugün 5.gün
Canım testi atmadıysan net bi sekilde tekrardan paylasır mısnYok canım ya tertemiz malesef
Anladm canm. Bi kac gün icnde olursn belkide sökülürsn git bakalm doktor ne dicek
Allah şifa versin canım tez zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirsin Bende kasımda hamile kaldım dkş gebelik oluştu normal olsaydı simdi kucagımda olucaktı Nasipten öte yol yokBu gruplar iyi ki var destek oldu benim için cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Çünkü ben rahimde perde den ameliyat oldum sağ tüpüm alındı sol tüpte tıkalı ameliyatta 2 defa denediler açılmadı. Şimdide böyle olunca ümitlendim sonra kayıp olunca çok kötü etkilendim.
Canım testi atmadıysan net bi sekilde tekrardan paylasır mısn
Yaa bi cizgi görüyorm sanki ama ne biliym yarn tekrarla ilk idrarla bence canmm
Ben de de dün kimyasal gebelik oldu ((Allah şifa versin canım tez zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirsin Bende kasımda hamile kaldım dkş gebelik oluştu normal olsaydı simdi kucagımda olucaktı Nasipten öte yol yok
çok şükür canım sevindim adınaGittim kızlar kültür testini raporladı hoca önemli bisey yok dedi hafif bakteri üremis oda vicutta yapar dedi hafif bi antibiyotik verdi sükürrr
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla sağlıklı gebelik versin Allah. Çalışmalara devam kimyasal gebelikten sonra daha kolay diyorlar. Hemen ertesi ay kalanlar çok.Ben de de dün kimyasal gebelik oldu ((
Sagol canım benimmmmçok şükür canım sevindim adına
Tamam canım yine yaparımYaa bi cizgi görüyorm sanki ama ne biliym yarn tekrarla ilk idrarla bence canmm
Canım çok anlaşılmıyor karanlık çıkmış
Canm doktor hamile kalmamak icn bi sebep yok diyor ama dimi. Bak kimyasal olduysa normal daha cabuk olur ben öyle biliyormBu gruplar iyi ki var destek oldu benim için cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Çünkü ben rahimde perde den ameliyat oldum sağ tüpüm alındı sol tüpte tıkalı ameliyatta 2 defa denediler açılmadı. Şimdide böyle olunca ümitlendim sonra kayıp olunca çok kötü etkilendim.
Canım çok anlaşılmıyor karanlık çıkmış
Canım bi cizgi var gözüküyor. Ama kuruma cizgisi mi gebelik mi bilemiyorum o yuzden yarın tekrarla sabah ilk idrarla zaten varsa biraz daha koyulasır
Canımm ben ilk damlattığımda iki çizgide çıktı gibi oldu sonra diğeri kayboldu hiçbişi anlamadım yaCanım bi cizgi var gözüküyor. Ama kuruma cizgisi mi gebelik mi bilemiyorum o yuzden yarın tekrarla sabah ilk idrarla zaten varsa biraz daha koyulasır
Allah Allah. Tekrarla canm. Ben internetten toplu aldm mesela 10 ovulasyon 20 gebelik testi aldm 30 tl verdim elimde oluncada hep bol bol yapıyorm bence eczaneden almayn internetten alın elinizde bulunsun hem dha uygna geliyor. Canm sen yumurtladıgın günü biliyo musn hangi gün adetinin kacıncı günü oldugnuCanımm ben ilk damlattığımda iki çizgide çıktı gibi oldu sonra diğeri kayboldu hiçbişi anlamadım ya
İnşAllah canım İnşAllah ama benim tek tüpüm alındı diğer tüp tıkalıydı açılmış sanırımGeçmiş olsun canım hayırlısıyla sağlıklı gebelik versin Allah. Çalışmalara devam kimyasal gebelikten sonra daha kolay diyorlar. Hemen ertesi ay kalanlar çok.
Ben yumurtladığım günü bilmiyorum valla haziranın 15inde adet oldum 28 günde bir oluyorum 12sinde olmam gerekiyordu gelmedi hadi dedim 15inde gelir yine olmadı ümitlendim açıkcası amaa 5 gün gecikmeye idrarda silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum dediğin gibi netten alayım bende o zaman canım elimde bulunsunAllah Allah. Tekrarla canm. Ben internetten toplu aldm mesela 10 ovulasyon 20 gebelik testi aldm 30 tl verdim elimde oluncada hep bol bol yapıyorm bence eczaneden almayn internetten alın elinizde bulunsun hem dha uygna geliyor. Canm sen yumurtladıgın günü biliyo musn hangi gün adetinin kacıncı günü oldugnu