- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.261
Pinky93 nerdesin kuzumm sesin çıkmıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can sıkmaya hiiç gerek yok canım. Allah nasip eder insallahAy inşallah erkenden öğreniriz ya sonuç ne olursa olsun hazırım ilk denememiz sonuçta acelemiz yok
Hayırlısı olsn kuzumm bazen öyle oluyo benimde 28.günde olur simdi 26 27 e indi. Yeni umutlar insallah hayırlısı olurKizlar benden kirmizi kart battan 3 gun once oldum. Surekli duzenliydim aslinda. Bu ay niye boyle oldu anlamadim. Neyse umutlar agustosa. Batimi guncelliyorum 11 agustos
Aynen oyle bebemHahhaha napalım umut herşeyimizzAynen öyle hemen başla bu yumurta bazen kafasına göre çatlıyor çünkü
Her ay hüsran olunca bu ay niyeyse pek sakinim ama aklım fikrim orda yine de 7güne kadar gecikme normalmiş diyolar netten okuyorum devamlı karamsarlığa düşüyorum bazen umutlanıyorum öyle karmaşık duygular içindeyimBen senin yerinde olsam gece kalkar yapardım ilk gecikme gününde iyi sabır varmış sende
Pekiii hiç bu kadar geciktimiHer ay hüsran olunca bu ay niyeyse pek sakinim ama aklım fikrim orda yine de 7güne kadar gecikme normalmiş diyolar netten okuyorum devamlı karamsarlığa düşüyorum bazen umutlanıyorum öyle karmaşık duygular içindeyim
BenKızlaar utanarak bişey sorucam sigara kullanan var mı? Ben içiyorum da ya hamile kaldığımı öğrenince hemen bırakmak istiyorum. Benimle birlikte içen varsa bırakmak için ne yapıcaz ya çok takılıyo bu kafama. İnşallah bırakabilirim
Ayni bende hep 28 gunde olurdum. Korunmayi birakinca vucudum sasirdi galiba agustosa yelken actim artik hayirlisiHayırlısı olsn kuzumm bazen öyle oluyo benimde 28.günde olur simdi 26 27 e indi. Yeni umutlar insallah hayırlısı olur
Öyle oluyomuş ya bence vücut alışmaya çalışıyo yeni düzeneAyni bende hep 28 gunde olurdum. Korunmayi birakinca vucudum sasirdi galiba agustosa yelken actim artik hayirlisi
Yok ilk kez gecikti tam gününde olurdu yani en fazla 1 gün oynardıPekiii hiç bu kadar geciktimi
Ben de iciyorum. Hamileyken birakiyodum. Bi hafta once biraktimm regl olunca bi tane yaktim
Napıcaz ya sende bırakmak istiyosun dimi
offf aynı seyi dusunuyorum 2 aydır yumurtlamadan sonra icmiyorum tutmayınca hoop tekrarKızlaar utanarak bişey sorucam sigara kullanan var mı? Ben içiyorum da ya hamile kaldığımı öğrenince hemen bırakmak istiyorum. Benimle birlikte içen varsa bırakmak için ne yapıcaz ya çok takılıyo bu kafama. İnşallah bırakabilirim
Ya ne güzel nasıl başarıyosun maşallah yaBen de iciyorum. Hamileyken birakiyodum. Bi hafta once biraktimm regl olunca bi tane yaktim
İyi başarıyosun yine ben öğrenene kadar bırakamam gibiofff aynı seyi dusunuyorum 2 aydır yumurtlamadan sonra icmiyorum tutmayınca hoop tekrar
Evet hele ki hamileyken kesin bırakmak lazım ama azaltmayı denedim fakat bırakamadım olmuoNapıcaz ya sende bırakmak istiyosun dimi
Bence hamile kalınca tiksiniriz ilk ay kokular çok etkiliyomuş yaEvet hele ki hamileyken kesin bırakmak lazım ama azaltmayı denedim fakat bırakamadım olmuo
Bilmem. Ben hic bi seye bagimliymis gibi olmayi sevmiyorum galiba. Emzirirken bile gunde 1 veya 2 gunde 1 taneye dusurebiliyorum. Canim sigara istediginde su iciyorum. Normalde aktif iciciyim.Ya ne güzel nasıl başarıyosun maşallah ya