- 15 Temmuz 2020
- 64
- 45
- 23
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.241
Insallaaahİnsallah canm cok sevindm senin adına hadi bakalm hayırlı haberler olsn insallah❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallaaahİnsallah canm cok sevindm senin adına hadi bakalm hayırlı haberler olsn insallah❤
Teşekkür ederiz canım birlikte bekliyoruz işte günümüzü sohbet gırgır makara yapıyoruz zaman geçsin diyeYarın yapayım o zaman hoşbuldumm Allah hiçbirimizin kucağını bol bırakmasın inşallah ünsan çok yıpranıyor gerçekten burada herkes birbirine destek oluyor süpersiniz hepiniz
Kuzum gecikmedi ki. Erken olduCanım adet gecikmesi demek rahim bebek istermişş bence az kaldıı azcıkk
Canım inşallah tertemiz çıkar sonucunsağol canım smear sonucu çıksın gidicem doktora bakalım hayırlısı
Aminn canımmm inşallah hepimiz güzel haberler alalımBelki de o ay bu aydır herkes de belirti olcak diye birşey yok insallah güzel haberler alırsın
Ay pardon canım ya kusura bakma anlayamadım birden. Ama bence erken oluncada rahim gebelik ister çünkü hemen çalışmalara başla diye nasıl toparladım hemendeKuzum gecikmedi ki. Erken oldu
İnsallah canım batlarımız aynıymış insallah bayram sevincimiz 2ye katlanırCanım inşallah tertemiz çıkar sonucun❤
İnşallah canımmAminn canımmm inşallah hepimiz güzel haberler alalım
Ay evet aynıı inşallah canım ya benim bide 31 i doğum günüm. Allah hediye olarak bebek verirse dünyanın en mutlu doğum günü olucak benim içinİnsallah canım batlarımız aynıymış insallah bayram sevincimiz 2ye katlanır
10 numara toparladin valla regl bitince calismalara son surat devamAy pardon canım ya kusura bakma anlayamadım birden. Ama bence erken oluncada rahim gebelik ister çünkü hemen çalışmalara başla diye nasıl toparladım hemende
Çıkar bence canım eğer geç döllenme olursa çıkmayabiliyor ama burda çok gördüm öyle yaşayanKızlar 4/5 gün gecikmede idrarda çıkarmı sizce?
Evet canim cikar.Kızlar 4/5 gün gecikmede idrarda çıkarmı sizce?
Ayy ne güzel bir doğum günü hediyesi olurAy evet aynıı inşallah canım ya benim bide 31 i doğum günüm. Allah hediye olarak bebek verirse dünyanın en mutlu doğum günü olucak benim için❤
Hahhaha napalım umut herşeyimizzAynen öyle hemen başla bu yumurta bazen kafasına göre çatlıyor çünkü10 numara toparladin valla regl bitince calismalara son surat devam
Çıkabilir canım. Senin sonucu merakla bekliyoruzKızlar 4/5 gün gecikmede idrarda çıkarmı sizce?
Ay inşallah erkenden öğreniriz ya sonuç ne olursa olsun hazırım ilk denememiz sonuçta acelemiz yokAyy ne güzel bir doğum günü hediyesi olur
Benim eşimin de 25 temmuz erken belirti verirse benim de ona hediyem olacak insallah
Ben senin yerinde olsam gece kalkar yapardım ilk gecikme gününde iyi sabır varmış sendeTamam yarın yapayım o zaman aklım beynim orda zaten en azından netleşir
Hemen paylaşıcam sizinleÇıkabilir canım. Senin sonucu merakla bekliyoruz