- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.181
Ya ciddi misiniz haşa umut var mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlı olsun diyelim benimde oyle oldu sora yukseldi simdi 4 yasında bi oglum var
Eveet silik çizgiyi görüyorum bendeeKuzum şimdi baktım bunda da silik oluşmuş ben mi yanlış görüyorum bakın bakayım bı yaaaa
Biz çakşır suyu kullanıyoruz canım. Ne çayı içiyorsun senHosbuldum canim azonce okudumda bizim doktorumuz Esime keciboynuzu özü banada cay önerdi. Ve gercektende keco boynuzundan sonra cok fark oldu arada spermleri cogaldi ve kalitesi yukseldi onuda deneyin.
Sabah yaptığım muallakti acaba yanlış mı diye düşündük ama ay inşallah doğrudurEveet silik çizgiyi görüyorum bendee
Bence kan için acele davranmayın. Negatif çıkarsa üzülürsün bu sefer de.. bi gün daha geçsin tekrar test yapın belki geç döllenmeyse anca çıkar..Ya siz böyle söyleyince bi umut oldu Hala adetim gelmedi acaba tekrar kan vermeli miyim eşim kabul etmiyor çok üzüldüğüm için
Bence kan için acele davranmayın. Negatif çıkarsa üzülürsün bu sefer de.. bi gün daha geçsin tekrar test yapın belki geç döllenmeyse anca çıkar..
Ay canım inşallah doğrudur ya bence hamilesin ama neden çizgi çıksın ki bişey yoksa dimiSabah yaptığım muallakti acaba yanlış mı diye düşündük ama ay inşallah doğrudur
Ağzından bal damlıyor prensesim inşallah o kadar çok dua ediyorum ki günlerdir Rabbim kimseye aratmasın inşallah doğrudur kan testi yaptırsam mi bilemedim elim ayağım titriyor kaldım öyle ilk test bozuk ikincide negatif demiştim şok oldumAy canım inşallah doğrudur ya bence hamilesin ama neden çizgi çıksın ki bişey yoksa dimi
Evet bende gördüm ama kac dk dan sonra olusuyor o önemli iste bazen kuruma cizgisi cıkıyo orda kabak gibi ben yasamıstm sinirlerm bozulmustu kimsenin yasamasını istemem canmmm...Kuzum şimdi baktım bunda da silik oluşmuş ben mi yanlış görüyorum bakın bakayım bı yaaaa
Normal cay dedi canim caksir suyunu duydum ama denemedim ama keci boynuzunuda deneyin gozle gorulur etki ediyor.Biz çakşır suyu kullanıyoruz canım. Ne çayı içiyorsun sen
Doktor mu dedi keciboybuzu özü. Bende veriyorm esime. Markası önemki mi bide sana ne çayı verdi canmHosbuldum canim azonce okudumda bizim doktorumuz Esime keciboynuzu özü banada cay önerdi. Ve gercektende keco boynuzundan sonra cok fark oldu arada spermleri cogaldi ve kalitesi yukseldi onuda deneyin.
Evet canim bilmiyorum markasini yurt disinda yasiyorum ben o yuzden markette hangisini bulursak onu aliyoruz ama cok etki gosterdi doktorumuzda soyledi spermlerin duzeldigini. Normal siyah cay canim.Doktor mu dedi keciboybuzu özü. Bende veriyorm esime. Markası önemki mi bide sana ne çayı verdi canm
Valla dakikasına bakmadım kuzum yarım saati vardır ama 2side böyle oldu bilemiyorum kiiEvet bende gördüm ama kac dk dan sonra olusuyor o önemli iste bazen kuruma cizgisi cıkıyo orda kabak gibi ben yasamıstm sinirlerm bozulmustu kimsenin yasamasını istemem canmmm...
Siyah cay ne ise yarıyomuski Allah Allah.. keciboynuzu çayı falan mı normal siyah cay ne ise yarar ki canm yaEvet canim bilmiyorum markasini yurt disinda yasiyorum ben o yuzden markette hangisini bulursak onu aliyoruz ama cok etki gosterdi doktorumuzda soyledi spermlerin duzeldigini. Normal siyah cay canim.
Ayy canım sağol sendeAcele etme bence canım günün geçince yaptır kan testiniAğzından bal damlıyor prensesim inşallah o kadar çok dua ediyorum ki günlerdir Rabbim kimseye aratmasın inşallah doğrudur kan testi yaptırsam mi bilemedim elim ayağım titriyor kaldım öyle ilk test bozuk ikincide negatif demiştim şok oldum