- 19 Nisan 2018
- 1.298
- 1.049
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.141
Böyle kuzum bilemedim ama benAaa hadi paylas bizde görelim bakalmmm nasılms cizgii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle kuzum bilemedim ama benAaa hadi paylas bizde görelim bakalmmm nasılms cizgii
Kuzumm cizgi var hemde pembe. Ama neden yamuk o yuzden net emin olamadm ya acaba test mi bozulduuuBöyle kuzum bilemedim ama ben
benim daha çookk var 31ini bekliyorumKızlaaar napıyosunzzz durumlar ne kaç gün kaldı geri sayımmmmm baslaadııı mııı
Ben gördüm çizgiyi bitane erken gebelik testi alıp yapsana canım kesin sonuçBöyle kuzum bilemedim ama ben
hayırlısı olsun canım kuruyunca mı oldu yoksa ilk damlattığında mıSon 7 gün kuşum benim kasıklarda batma hala aynı şekilde devam ediyor bele vuruyor arada ❣ Biraz önce dayanamadım test yaptım belli belirsiz bir hayali çizgi oluştu ama emin olamadım
Kuşum bende ondan emin olamadım ama ilk silikti sonra kenarina yamukluk olduKuzumm cizgi var hemde pembe. Ama neden yamuk o yuzden net emin olamadm ya acaba test mi bozulduuu
Kuzum ilk yaptığımda negatif çıktı kenara koydum sonra baktım hafif bir gölgeleme var 20 dk içinde falan olduhayırlısı olsun canım kuruyunca mı oldu yoksa ilk damlattığında mı
Hayal bi cizgi var gibi canim.Böyle kuzum bilemedim ama ben
Bende onu düşündüm şimdi 7 gün var yarın yapdam kalır 6Ben gördüm çizgiyi bitane erken gebelik testi alıp yapsana canım kesin sonuç
İnşallah bozuk değildirHayal bi cizgi var gibi canim.
13 gündür kulanıyorum bende o kuru duydum ama yapmadımSoğan kürü kiste çok iyi geldiğini duymuştum doğal yöntem olarak, ama denemedim hiç. Nezamandir kullanıyorsun hapı?
aynn canım ya sorma yaStres yapma. Takma kafana. Ayrıca iyi huylusmus, yani takılacak bir şey yok. Kist çok sıkça görülen bir durum, ayrıca tedavisi kolay. içini ferah tut ♥ cok takarsan baş ağrıların başlar bu sefer bir de, al sana iki dert
Ayy iyi bari sabah yapabiliyosun ben sabahlari o isi yapmaktan hic mi hic hoslanmiyorum. Ac karnina hic bi sey yapasim gelmiyo. Midem bulanmaya basliyo.bende test yapıyorum uygulamaya güvenmediğim için dün biraz belirmeye başladı.bugün daha yapmadım bi saat sonra falan yapcam
ben yarın akşam yazlığa gitcem canım eşim pazar günü gelcek bugün kesin değerlendirmem lazım hatta yarın sabah erken kaldırayım ben onu
Tekrarlayip emin olmak lazim kuzum. Bata kac gun varİnşallah bozuk değildir
hadi hayırlı olsun diyelim benimde oyle oldu sora yukseldi simdi 4 yasında bi oglum varKızlar hcg değerim 0.11 çıktı afetim 2 gün geçikti değer çok mu düşük umut yok mu
Oyy daha bi hafta varsa m hic kafani bulandirma. Benim normal testte cizgi cikti. Erkende bi sey yok. Hayal kirikligi yasama canim. Bunu yok say. Bikac gun sonra erkeni yapBende onu düşündüm şimdi 7 gün var yarın yapdam kalır 6
Bencede canm bi erken gebelik testi alıp yap bencedeBöyle kuzum bilemedim ama ben
7 gün var bitanemTekrarlayip emin olmak lazim kuzum. Bata kac gun var
Aynen canım benim bende öyle yapayım dedimBencede canm bi erken gebelik testi alıp yap bencede