- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #1.001
Kızlar nasılsınız bugün yine kan verdim 2 gün önce 510 Du değerim şimdi öğrendim 1505 olmuş çok şükür artık hamileyim diyebilirim tabi pazartesi keseyi görmem gerekicek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende gördüm inşallah hamilesindir yaa ben de test yapmak istiyorum ama erken daha diye düşünmüştüm yapsam mı kiiEki Görüntüle 2662631 Arkadaşlar burada 2. Çizgi var mı?
Ayy maşallah canım çook sevindim sanki ben hamileyim gibii Allahım kesenizide görürsünüz inşallah hemencecikKızlar nasılsınız bugün yine kan verdim 2 gün önce 510 Du değerim şimdi öğrendim 1505 olmuş çok şükür artık hamileyim diyebilirim tabi pazartesi keseyi görmem gerekicek
Bakın kızlar Allah yukarda ben çok şanslı biriyimdir topiğe şans bulaştırmış olabilirim. Açarkende dua ettim hep inşallah topiktekilerle birlikte hamile kalırız hemen diyeKızlar valla bu kaçıncı hamiş yaaaa gerçekten topik şans getirmiş olabilir
Amin canım inşallahhKizlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 22 yaşındayım bu ay ilk denememiz Bat tarihim 23 temmuz baya sabırsızlıkla bekliyorum Hepinizin göbişi dolsun inşallah ❣
Yaaa ne güzel masallah süper bi haber bu 3 katı artmıs resmennn hayırlı ugurlu olsn canm darısı basımıza inslalahKızlar nasılsınız bugün yine kan verdim 2 gün önce 510 Du değerim şimdi öğrendim 1505 olmuş çok şükür artık hamileyim diyebilirim tabi pazartesi keseyi görmem gerekicek
İnşallah kuzum sabırsızlıkla bekliyorum keşke sipsak öğrenebileceğimiz birşey olsaHadi hAyırlısı canm senincinde insallah
Yaa hoşbuldum canim :) Var mi belirti sende.Amiin inşallah
Hoșgeldin, bu arada bat tarihimiz aynıymış
Amin canım inş sıra sizde artık güzel haberleri bekliyorumAyy maşallah canım çook sevindim sanki ben hamileyim gibii Allahım kesenizide görürsünüz inşallah hemencecik
Amin canım inş. Sizdende güzel haber bekliyorum sizinde az kaldıYaaa ne güzel masallah süper bi haber bu 3 katı artmıs resmennn hayırlı ugurlu olsn canm darısı basımıza inslalah
Aminn inşallah canım benim daha öğrenmeme çok var bat 31 ama çatlıycam yaniAmin canım inş sıra sizde artık güzel haberleri bekliyorum ❤
Yaa beklemek çok zor Belirti hissediyor musun kuzum hiç bende aşırı derecede kasık ağrısı var sürekli ya sağım da ya solumda hep tek taraflıAminn inşallah canım benim daha öğrenmeme çok var bat 31 ama çatlıycam yani
Hadi az kaldı 1 hafta daha sık dişiniAminn inşallah canım benim daha öğrenmeme çok var bat 31 ama çatlıycam yani
Aynen canım beklemek zor valla ya. Kasık ağrıları bende de var. Birde bu sabah kalktığımda belim çok ağrıyodu. Kasıklarım daha çok ağrımaya başladı bilemiyorum ki ama 4-5 gün sonra testlere başlıcam inşallah toplu test almıştım internetten. Hayırlısı bakalım başka belirtin var mı pekiYaa beklemek çok zor Belirti hissediyor musun kuzum hiç bende aşırı derecede kasık ağrısı var sürekli ya sağım da ya solumda hep tek taraflı
Ahahhah aynenHadi az kaldı 1 hafta daha sık dişini
Şu 2 gündür hafif bir baş dönmesi yaşıyorum kuzum ama psikolojik mi kestiremiyorum açıkçası bende pazar gecesi test yaptım sabredemedim ama negatifti çok erken ama insan dayanamıyor kiiAynen canım beklemek zor valla ya. Kasık ağrıları bende de var. Birde bu sabah kalktığımda belim çok ağrıyodu. Kasıklarım daha çok ağrımaya başladı bilemiyorum ki ama 4-5 gün sonra testlere başlıcam inşallah toplu test almıştım internetten. Hayırlısı bakalım başka belirtin var mı peki
Yok canim henuz yapmadim. Test yok elimde. Ne zaman alir getirirse o zman yapcamCanım sabah
Canım bu sabahta yaptn mı test
Aa ben yorumu bana sandimYok canim henuz yapmadim. Test yok elimde. Ne zaman alir getirirse o zman yapcam
Aynen evet dayanamıyoruz maalesef Allahım inşallah nasip eder tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bir evlatŞu 2 gündür hafif bir baş dönmesi yaşıyorum kuzum ama psikolojik mi kestiremiyorum açıkçası bende pazar gecesi test yaptım sabredemedim ama negatifti çok erken ama insan dayanamıyor kii