- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.756
- Konu Sahibi ManyakPrenses
Yok kuzum ne üzmesi tabiki herseyi konuscaz yaa kafa dağıtıyoruz sonucta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla senin için dua edicem çokkYok canımm olurmu öyle şey Bu da bana ders oldu tabii ki. Çok takıyodum kafaya burclarını o ay korunuyodum falan :) İnsanlar a bazı seyler ders oluyor kesınlıkle. Artık hiç burc falan seçmemeksizin dua ediyom valla
Ayy Allah razı olsun ben de hepiniz için edicem. Valla ediyorum hep , şimdi ezan da okundu ettim senin için hepiniz içinValla senin için dua edicem çokk
Düşün ben dua pek bilmem açıp okuyacağım.Ayy Allah razı olsun ben de hepiniz için edicem. Valla ediyorum hep , şimdi ezan da okundu ettim senin için hepiniz için
Kuzumm Allah razı olsun çok sağol canım benim benim de dualarım seninleDüşün ben dua pek bilmem açıp okuyacağım.
Bebeği çok istediğiniz için yaşanıyor olabilir bunlar. Çünkü vücut yalancı hamilelik belirtileri gösterebiliyormuş psikolojik olarak. Stres yapmayın olacak elbet Allah nasip eder inş. yakın zamandavallahi anlamadım gitti 33 yaşındayım, son 4 aya kadar ne gecikme olurdu ne atlama. beynim bana oyun oynuyor... :)
Canım hadi inşallah hissetiğimiz gibi hamilesindir ya Yarında bak ama sonra kan testine git lütfen8 gün geçti hala adet olmadım. 2 gün önce test tekrarladım yine bi gölgelik gördüm çizgi gibi belirdi ama net pembe olmadan sevinemedim tabi. Bugün testi tekrarlayacağım yine kızlar bakalım hayırlısı.
Ay hadi hayırlısı kuzumKızlar bugünü de değerlendirdim. Hakkımda hayırlısı
Bebeği çok istediğiniz için yaşanıyor olabilir bunlar. Çünkü vücut yalancı hamilelik belirtileri gösterebiliyormuş psikolojik olarak. Stres yapmayın olacak elbet Allah nasip eder inş. yakın zamanda
Bugünün testi salı günü veya yarın kan testi yaptırıcam
Ne demek canım hepimiz aynı dönemdeyiz birbirimize destek oluyoruz burada İnşallah hemen regl olursun da bir an önce başlarsın çalışmalara. Tatil çok iyi gelecek eminim belkide tatil bebeği olur kim bilirhaklısınız, çok istiyorum ve çok düşünüyorum. Bu ay oluruna bırakacağım, küçükte bir tatil planımız var. kafamda rahatlar belki. ama tabi önce regl olmam lazım ):
Çok teşekkür ederim yanıtınız için :)
Di mii Allah bize de nasip etsin inşallahhHayırlı olsun canım, ne güzel bir görüntü
Di mii Allah bize de nasip etsin inşallahh
haklısınız, çok istiyorum ve çok düşünüyorum. Bu ay oluruna bırakacağım, küçükte bir tatil planımız var. kafamda rahatlar belki. ama tabi önce regl olmam lazım ):
Çok teşekkür ederim yanıtınız için :)
8 gün geçti hala adet olmadım. 2 gün önce test tekrarladım yine bi gölgelik gördüm çizgi gibi belirdi ama net pembe olmadan sevinemedim tabi. Bugün testi tekrarlayacağım yine kızlar bakalım hayırlısı.